Snelle service, mooi product

Had binnen 3 dagen de bestelling binnen. Mooi gegraveerde sleutelhanger.

Uitstekende service!

De prijs-kwaliteit verhouding is top!

Je krijgt wat je besteld. Mooi lettertype erg blij mee.

Prima product

Geleverd volgens afspraak

Leuke producten voor leuke prijs

Zeer leuk graveerwerk en proper afgewerkt. Zeer te vreden mee

Zeer positief , snel geleverd tegen een goede prijs.

Snelle levering en met naast de tekst op mijn verzoek 2 Nederlandse vlaggetjes. Netjes gedaan. Super.

Mooi gegraveerd

Heel net plaatje. Mooi contrast.

Goede opdruk mooi resultaat.

Super service!

Super service, vlot contact via mail.

mooi product voor een schappelijke prijs

Super tevreden

Snel geregeld

Snelle service, mooi product, goede gravure

Op zich snelle levering, alleen kwaliteit plastic is minder

Snelle levering, bij binnenkomst bleek er helaas al een nokje waar de kentekenplaat achter valt, af te zijn. Tijdens het bevestigen van de kentekenplaat kun je er niet onderuit de achterplaat ietsje op te moeten lichten. Ondanks voorzichtigheid, sneuvelde daarbij het andere bovenste nokje ook. De kwaliteit plastic is dus blijkbaar niet flelxibel genoeg, waardoor ik nu het risico loop, dat ik m'n kentekenplaat een keer verlies.. Wellicht op te lossen door een nieuwe betere kwaliteit kunststof plaat te leveren

Service bestaat nog!

Mijn bestelde sleutelhanger was niet meer op voorraad. Kreeg meteen een mailtje en mocht wat anders uitzoeken. Meteen de volgende dag al geleverd! Kom zeker terug. Heel leuk kado! Eventueel nog een inpak service

tiptop

zeer tevreden, snelle service, alles zoals beschreven.

Snelle levering&belangrijk verzendkosten gratis

Snel besteld en geleverd.

Besteld kentekenplaat schroeven in kleur en in RVS. Goede schroeven maar geel is niet echt geel van het kenteken maar kan er mee door. Kleur blijft erop ook na het schroeven met de torx. Goede prijs denk ik.. zes schroeven en maar vier ringen?

Snelle afhandeling en een mooi product!

Mooie gravure en snelle levering

Duidelijk gegraveerd en binnen een aantal dagen al bezorgd.

Bestellen was makkelijk! Bestelling was snel in huis en kwaliteit is super! Precies zoals op de afbeelding. En dat ook nog eens voor een hele nette prijs!

Prachtige sleutelhanger met heel mooie gravering

De sleutelhanger werd heel mooi gegraveerd.

Alles naar wens

Goed geregeld

Perfect wat besteld was binnen de beloofde termijn

Perfect wat besteld was binnen de beloofde termijn

Uitstekend product & Geweldige service

Ik had mijn bestelling vrij snel nodig. 'S avonds rond een uur of 9 even contact opgenomen met support om te vragen wat de verwachte bestellings tijd ongeveer zou zijn. Graveren werdt gewoon die avond nog gedaan, om 10 uur had ik een prachtige video waarin ik het graveren zag gebeuren. Eind van de dag erna lag het pakketje op mijn deurmat!

W van Zijlstraat 30

2957BH Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 100 lettertypen en 1000 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?