Snel geleverd binnen de aangegeven termijn Ziet er netjes uit

Oke

Ziet er goed uit maar na betaling geen bevestiging gehad en track en tracé werkt niet

Super snel en super mooi

Snel geleverd en ben er blij mee

Mooi product, snel verzonden

Betreft een stalen zakmes met gegraveerde bedrijfsnaam.

Goede kwaliteit en super service

Last minute een cadeau voor mijn geslaagde broer laten graveren. Contact opgenomen en de volgende dag was het binnen. Onwijs bedankt!

super!

geheel naar wens

Super snel

Makkelijk bestellen en snel geleverd. Zeer tevreden!!

Geleverd als verwacht

Kenteken houder van brommer latten beletteren. Ziet er goed uit. Tevreden

Goed contact, fantastisch resultaat.

Goed contact, fantastisch resultaat.

Prachtig product, mooi gegraveerd en top verpakt!

Ik, en het bruidspaar voor wie ik het had besteld, waren zeer content!

geweldig

Een zeer vlotte en goed verzorgde bediening en afwerking! Je hoeft er ook niet lang op te wachten!

Prima verzorgd

Prima !

Zeer betrouwbaar en uitstekende service

Zeer tevreden, ik had een bestelling geplaatst waarin ongemerkt een klein foutje was geslopen dat ik niet had opgemerkt. Ik kreeg een mail waarin gevraagd werd of het foute tekentje ook mee gegraveerd moest worden, en op deze manier werd MIJN foutje door de opmerkzaamheid van de medewerkers hersteld. Echt top service en dit bedrijf is in mijn ogen absoluut een aanrader!!!!

het produkten zagen er uit zoals ze besteld waren

De sleutelhangers zagan er uit zoals ze besteld waren en werden binnen de opgegeven levertijd bezorgt

Topservice

Netjes gegraveerd en de service richting de klant is veruit top! Heel netjes geholpen na het verliezen van een deel!

Leuk product en goede service

Het is gemakkelijk om je product te personaliseren en wordt precies geleverd zoals gevraagd. Mijn vraag bij de klantenservice werd binnen no time behandeld en vervolgens opgelost. Levertijd duurt een paar dagen maar dat is logisch. Ik kom nog een keer terug.

Gewoon top!!

Snelle levering en goede kwallie

Hoge kwaliteit opdruk kentekenhouders

Bij Graveertotaal heb ik eenmaal een normale kentekenhouder en eenmaal een 4x4 kentekenhouder besteld met een eigen opdruk. Het ontwerpen in de online omgeving ging gemakkelijk en precies. De bestelling kwam op tijd binnen en de kwaliteit is erg goed. Daarnaast hebben ze bij Graveertotaal beide kentekenplaten netjes ingepakt in hun eigen papier met een sticker. Dat is natuurlijk niet nodig, maar het laat wel zien dat ze met zorg en precisie werken en hun producten goed willen afleveren. Als klant zijnde vind ik dat leuk om te zien en dat heeft mij ook aangemoedigd om een review achter te laten. Ga zo door!

Snel geleverd / goede prijs kwaliteit.

Gemakkelijk besteld. En de nummerplaathouder snel en goed verpakt ontvangen

Onbruikbaar product

De mogelijkheden om het ringendoosje te personaliseren zijn behoorlijk beperkt en ook kan er maar in 1 kleur worden gedrukt. De afmetingen van het product zijn onvindbaar en dan ben je ineens in het bezit van een ringendoosje waar (zonder de vulling) misschien 1 kinderringetje in past. Onbruikbaar dus voor 1 laat staan 2 trouwringen. Teleurgesteld.

Klasse zijn eigenlijk meer sterren waard.

Perfect en snel geregeld en ook nog een mooi kadootje.

Erg leuk gedaan!

Mn broer was erg blij met de sleutelhanger en vingerafdruk van m’n moeder erop. Waardevol!

Goed, gemakkelijk te bestellen. Snel geleverd en prima kwaliteit

Prima kwaliteit. Niet duur. Snel geleverd.

Je kan via bericht op de site chatten en je wensen vertellen. Zoals jij ze wil maken ze voor je. Top service top bedrijf.

W van Zijlstraat 30

2957BH Nieuw-lekkerland

Over Graveertotaal

Zoek jij een cadeau of relatiegeschenk met een persoonlijke twist? Of het nu een sleutelhanger, balpen, naambordje, thee mok of ander cadeau is, bij ons personaliseren we deze gratis naar wens. Zo heb je de keuze uit meer dan 100 lettertypen en 1000 illustraties om jouw cadeau helemaal persoonlijk te maken. Wel zo leuk toch?