Vriendelijk en meedenkend contact. Waren te allen tijde goed bereikbaar. Uitgebreide reisbeschrijving. Alles was prima geregeld !!!
Beste Familie Wabeke, Wat een fantastische beoordeling, dank daarvoor! Superfijn om te lezen dat jullie onze deskundigheid en bereikbaarheid hebben gewaardeerd. Dit is waar wij altijd enorm naar streven. Ook fijn om te lezen dat jullie de uitgebreide reisbeschrijving hebben gebruikt en dat verder alles prima geregeld was tijdens de reis. Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken dan staan we voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
we hebben prachtige weken gehad. Mooie routes gereden, waaronder de Flatruet en de Wildernisroute. Veel watervallen gezien, heel veel rendieren èn ook nog een eland. Tijdens onze eerste overnachting in Gallivare hebben we meteen het Noorderlicht gezien, een niet verwacht cadeautje. Het enige jammere was dat we bij het huisje in Finland we voor de wc buitenom moesten.
Beste Henriët, Enorm bedankt voor het delen van jullie reiservaring! Het klinkt als een prachtige reis die jullie gemaakt hebben. En wat een geluk met het noorderlicht inderdaad, de foto's zijn ook goed gelukt. Gaaf! We waarderen je feedback over het huisje in Finland, we kunnen ons voorstellen dat dit een onverwachte bijkomstigheid was. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben als gezin met 2 jonge pubermeiden een erg mooie rondreis door het zuiden van Noorwegen gemaakt. Dit was voor ons de eerste keer. Ondanks dat het veel regende hebben we de indrukwekkende schoonheid van Noorwegen goed kunnen ervaren. 3 van de 4 accommodaties waren perfect. Nette huisjes op erg mooie plekken. Die ene andere was erg basic en afgelegen. Van Cape Tracks hebben we een heel boekwerk ontvangen met de reisbeschrijving. Deze was vooral heel erg van nut op de dagen dat we van de ene naar de andere accommodatie reisden. Vele informatie over de route en de bezienswaardigheden. Wel hadden we in de informatie graag ook wat meer willen lezen over wat er in de directe omgeving van de accommodatie te zien en te doen is.
Beste Rene, Bedankt voor je uitgebreide review! Super om te lezen dat jullie als gezin zo hebben genoten van de rondreis door het zuiden van Noorwegen, ondanks het regenachtige weer. Fijn dat de accommodaties naar wens waren, op één na. We nemen je feedback hierover mee. We zijn blij om te lezen dat het routeboekje nuttig was tijdens het reizen. Bedankt voor het delen van je suggestie om ook meer informatie op te nemen over activiteiten in de directe omgeving van de accommodaties. Dit nemen we zeker mee voor toekomstige reisbeschrijvingen. We organiseren graag in de toekomst weer een prachtige reis voor jullie! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
CapecTracks heeft een maatwerk reis naar Noorwegen voor ons opgesteld en aangepast naar onze wensen. Cape Tracks heeft daarna alle boekingen en reserveringen van de overtochten en accommodaties gemaakt en dat was allemaal volgens plan geregeld. Zelfs tijdens onze reis werd een door ons gevraagde wijziging dezelfde dag geregeld. Ook werd er binnen een uur gereageerd op een vraag van ons betreffende een accommodatie.
Beste Hilja, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij te horen dat de reis naar Noorwegen aan jullie verwachtingen voldeed en dat alles volgens plan is verlopen. Fijn dat jullie de snelle communicatie en flexibiliteit tijdens de reis hebben gewaardeerd. Wat een leuke collage heb je meegestuurd, prachtige plaatjes! We hopen in de toekomst weer een onvergetelijke reis voor jullie te mogen organiseren! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Fijne reisbeschrijving maar wel algemeen. Als je half 4 aankomt heb je geen zin meer om zoveel km te rijden naar 1e accomodatie Ook de routes die je kunt doen als je ergens bent van bv 300 km zijn veel te ver. Net zo als alle dingen die je kunt doen onderweg...dan kom je er nooit ha ha. Ze zijn algemeen en voor iedereen hetzelfde hen ik t idee. Meer echt persoonlijk en op maat maken is ons idee
Beste Ida, Bedankt voor je feedback en mooie beoordeling! We begrijpen dat persoonlijke voorkeuren en reisvoorkeuren sterk kunnen verschillen. Ons doel is om een breed overzicht te geven en een stukje vrije keuze te bieden, maar we waarderen je opmerking over de afstand van de eerste accommodatie en de langere routes. Dank voor je input, dit helpt ons om onze service verder te verbeteren! Fijn dat de accommodaties aan jullie verwachtingen hebben voldaan en dat jullie prachtige routes hebben gereden. En wat een prachtig plaatje van het noorderlicht! We staan in de toekomst graag weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij hadden de reis 'Kustweg 17: Forsete' geboekt, maar wel met wat aanpassingen. Omdat wij al vaker in Zuid-Noorwegen waren geweest, hebben we gevraagd om de eerste dagen steeds 1 overnachting te boeken, en vanaf Trondheim steeds 2 overnachtingen. Ook hebben we in Bodø (hotel) 2 in plaats van 1 overnachting gedaan, zodat we een excursie naar de Saltstraumen konden maken. Verder hadden we een hotelnacht in Oslo bijgeboekt. De reis was perfect geregeld, overal was het een kwestie van voucher afgeven en we kregen de sleutel. De huisjes waren over het algemeen prima en netjes, de hotels (Thon) waren erg goed. Onderweg volop mogelijkheden om wandelingen te maken. Prachtig landschap en mooie route!
Bedankt Frank, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie reis door Noorwegen. Fijn dat alles zo goed geregeld was en dat het zo soepel verliep met de accommodaties. Ook geweldig dat jullie hebben kunnen genieten van het prachtige landschap en de wandelmogelijkheden onderweg. Dat kunnen we ook zien op de leuke toegestuurde foto! We hopen dat jullie nog lang kunnen nagenieten van deze mooie reis, en we staan graag weer voor jullie klaar bij een volgende avontuur. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mijn vrouw en ik hebben via Cape Tracks begin dit jaar een reis naar Noord Noorwegen en de Lofoten geboekt. Vanaf het eerste gesprek tot aan de uiteindelijke reis afgelopen zomer (en tijdens de reis) was de planning, begeleiding en betrokkenheid in één woord fantastisch!! We hebben erg genoten van het prachtige land en alle activiteiten. Voor ons was dit de vierde reis via Cape Tracks en we blijven terug komen!
Beste Gert, Bedankt voor je prachtige beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie zo'n fantastische reis hebben gehad naar Noord-Noorwegen en de Lofoten. Superfijn om te lezen dat de planning, begeleiding en betrokkenheid weer naar wens waren en dat jullie zo van het prachtige landschap en de activiteiten hebben genoten. Enorm bedankt dat jullie al voor de vierde keer voor ons hebben gekozen! We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen helpen bij het plannen van nieuwe avonturen. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Een beetje laat met onze beoordeling maar beter laat dan nooit! Wij hebben een prachtige reis gehad. Onze eerste accommodatie Hamrane Hyttefelt was voor ons een mindere ervaring en zouden wij deze niet zo snel adviseren. De koelkast rook vies naar schimmel, er zat ook een gat in. Wij hebben die dagen uit onze elektrische koelbox geleefd (de eigenaresse zei dat wij deze niet hadden aangezet maar deze stond gewoon aan). Daarnaast waren er maar 1-2 schone poetsdoekjes en lag een gebruikte dweildoek klaar voor de eindschoonmaak... Daarin tegen vonden wij de Sjuseter Hytter een prachtige accommodatie met een geweldig uitzicht! Eigenaar Jan was erg aardig door nog even langs te komen. Wel was de weg ernaar toe lastig te vinden. De beschrijving en de coördinaten klopten voor ons niet. Wellicht iets om even naar te kijken. Dingen die wij tegenkwamen gedurende onze reis: - Preikestolen. Wij waren er om 07:30 en het was al zo druk dat je soms in een rij naar boven moest lopen. Indien mensen hetzelfde uitzicht wensen maar dan rustiger zouden wij deze wandelingen aanraden: Sokkaknuten of Hatten. - Op het Lysefjord hebben wij bij Nordic Paddeling AS een kajaktocht gedaan. Dit zouden wij echt aanraden, worden leuke foto's gemaakt en de gids maakt je echt bewust van de omgeving en de rust die er heerst. - In de buurt van Oystese hebben wij de volgende wandeling gemaakt: https://www.komoot.com/nl-NL/smarttour/17708671?ref=itd. Als je een flinke dag wil wandelen met veel variatie zouden wij deze echt aanraden. - Ons verblijf in Skei van 3 nachten vonden wij wat te veel. Het ruige uitzicht van de fjorden vonden wij mooier dan het heuvelachtige landschap. Voor mensen die meer van stedentrips houden wij adviseren om 1x extra te doen in Oslo i.p.v. Skei. Tijdens ons verblijf zijn wij gaan raften met Go Rafting Sjoa. Dit bedrijf zouden wij erg aanraden, het niet te massaal en ze hebben gezellige/ professionele gidsen.
Beste Marit, Bedankt voor jullie feedback en dat jullie de tijd hebben genomen om jullie ervaringen en de tips met ons te delen. We zijn blij te horen dat jullie over het algemeen een prachtige reis hebben gehad en dat jullie genoten hebben van het verblijf in Sjuseter Hytter, inclusief het geweldige uitzicht en de vriendelijke ontvangst van Jan. We hebben direct de coördinaten gecontroleerd om toekomstige gasten beter te kunnen helpen. Wat betreft jullie ervaring met Hamrane Hyttefelt, jammer om te horen dat deze accommodatie niet aan jullie verwachtingen voldeed. We zullen jullie feedback hierin meenemen. Nogmaals bedankt voor jullie waardevolle input. We staan altijd klaar om jullie in de toekomst te helpen met het plannen van nieuwe avonturen! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
busreis Lemonsjo. fijn georganiseerd, boven alle verwachtingen. Persoonlijke aandacht en begeleiding.
Beste Wim, Wat super om te horen dat de groepsreis zelfs boven alle verwachtingen was. Fijn om te lezen dat je zo genoten hebt en dat je de persoonlijke aandacht en begeleiding zo hebt gewaardeerd. Je kan mooi terugkijken op deze prachtige herinnering en geniet nog lekker na van deze reis. Maar dat gaat vast en zeker lukken met al het lekkers wat jullie uit Noorwegen in huis hebben gehaald. Mochten jullie nog eens op reis willen, dan weten jullie ons te vinden. Wie weet tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het was weer een mooie rondreis door Noorwegen. gestart in Kopenhagen.
Beste Harm, Enorm bedankt voor deze fantastische beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie weer een mooie rondreis door Noorwegen hebben gemaakt. Geniet nog heerlijk na van de reis en we staan uiteraard voor je klaar wanneer je een nieuwe reis wilt plannen. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij gingen voor het eerst naar Noorwegen en hebben met Anne een fijn gesprek gehad bij Cape Tracks. Zij heeft voor ons een reis in elkaar gezet waarbij we vele mooie plekken in het zuiden van Noorwegen hebben ontdekt. Alles was goed geregeld bij de bungalows en we hebben enorm genoten!
Beste Rosanne, Bedankt voor je prachtige woorden! We zijn ontzettend blij dat jullie eerste reis naar Noorwegen zo goed is bevallen. Fantastisch om te horen dat alles naar wens was en dat jullie veel moois hebben mogen ontdekken van het zuiden van het land. Mochten jullie meer willen ontdekken van Noord-Europa dan helpen we jullie graag nog eens met een nieuwe reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Een uurtje voor aankomst in Hirtshals (Denemarken) kregen we een sms-je dat de slaapboot die we geboekt hadden naar Stavanger een technisch mankement had en niet ging varen. We konden mee op een andere boot die midden in de nacht aankwam in Kristiansand. Maar daar hadden geen onderkomen voor de nacht. Na 1 telefoontje naar Cape Tracks werd er een overnachting geregeld in een hotel in die plaats met een heerlijk ontbijtbuffet de volgende ochtend! Ook heeft Cape Tracks geregeld dat de kosten die we hadden gemaakt voor de slaapboot verrekend werden met de andere boot en de overnachting. Verder was de reis perfect geregeld en hadden we mooie en ook heel verschillende overnachtingsplekken op mooie locaties!
Beste Esther, Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Fijn dat de veranderde situatie voor niet al te veel ongemak heeft gezorgd, we hebben inderdaad zo snel mogelijk gehandeld voor een oplossing. We zijn blij dat de rest van de reis perfect verliep en dat jullie genoten hebben van de verschillende, prachtige overnachtingsplekken. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen bij het plannen van een volgende reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Een reis naar onverwachte plekken waar ik anders niet had kunnen komen. Alles uitstekend verzorgd. Mijn enige zorg was om op de dag van vertrek tijdig in Wierden te zijn, daarna verliep alles op rolletjes.
Beste C, Hartelijk dank voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Erg fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad tijden de groepsreis en dat alles uitstekend verzorgd was. Zo te lezen heb je een heerlijke onbezorgde reis gehad, daar doen we het uiteraard voor. Dank dat je mee was en wie weet tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wat een goede organisatie. En wat hebben we een bijzondere reis gehad met hele mooie onderkomens. Een herinnering om niet meer te vergeten.
Beste Remco, Super om te lezen dat jullie zo'n fantastische reis hebben beleefd in Zuid-Afrika en dat alle accommodaties aan jullie wensen voldeden. Wat een gave foto hebben jullie tevens meegestuurd in deze review! Geniet nog heerlijk na van jullie mooie reis en inderdaad een prachtige herinnering voor jullie. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Hele mooie vakantie gehad met mooie verblijven
Beste Edwin, Enorm bedankt voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een mooie vakantie hebben gehad en dat de accommodaties aan jullie verwachtingen voldeden. We staan in de toekomst graag weer voor jullie klaar, mochten jullie een andere avontuurlijke reis willen maken. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Onze reis is op korte termijn professioneel samengesteld.
Beste Mark, Bedankt voor de mooie beoordeling van jullie reis. Fijn om te lezen dat de reis door ons op een professionele manier is samengesteld. En dat we dit nog op korte termijn hebben mogen regelen voor jullie. We staan in de toekomst ook graag weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Terugkijkend een schitterende ervaring. We hebben echter heel veel regen gehad 8 van de 10 dagen. Dat beïnvloedt de ervaring wel. Het land is prachtig en de hotels en het eten uitstekend. Zeker een herhaling waard.
Beste Jean, Bedankt voor het delen van jullie ervaring! We zijn blij dat jullie ondanks het regenachtige weer hebben genoten van het prachtige land, de hotels en het heerlijke eten. Aangezien het voor herhaling vatbaar is hopen we dan opnieuw een reis voor jullie te mogen samenstellen. Dan hopen we in ieder geval ook op beter weer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Bij het samenstellen en boeken van de reis zijn onze wensen goed vertaald in de samenstelling van de reis. Alles klopte of werd alsnog geregeld.
Beste G, Bedankt voor jullie positieve feedback! We zijn blij te horen dat jullie reis precies aansloot bij jullie persoonlijke wensen. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt, en we zijn blij dat we dat we daar aan hebben kunnen bijdragen. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te mogen helpen met het plannen van een volgende reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alles keurig geregeld. Genoten van de natuur. Heerlijke vakantie.
Beste L.J., Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Fijn dat alles keurig voor jullie geregeld was en dat jullie genoten hebben van de heerlijk vakantie in de prachtige natuur van Zweden. Als we in de toekomst weer wat kunnen betekenen voor jullie, dan horen we het graag! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Geweldig mooi land, puur, ruig, vriendelijke geduldige mensen. Heel wisselend landschap. Veel tunnels. Schitterende uitzichten. Bijzondere dieren. Leuke fleurige huizen echt een wauhhh effect van begin tot eind.
Beste Janette, Enorm bedankt voor deze prachtige beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben van de wisselende landschappen maar ook van de vriendelijke bevolking. Ook super om te lezen dat de accommodaties aan jullie wensen voldeden van het begin tot het eind. Mochten jullie in de toekomst weer plannen om nog meer te ontdekken van het Noorden dan horen we het uiteraard graag. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het reisboekje wat we ontvingen zag er erg mooi uit en bleek ook heel praktisch: duidelijke routebeschrijvingen, uitstekende tips om te zien en doen bij de bestemming of onderweg (mooie stoppunten). De overtochten met de boot (Kiel-Oslo en Stavanger-Hirsthals) waren heerlijk; prima hutten en lekker eten; zeker de Color Line was super!!! De locaties waar we overnachtten waren stuk voor stuk prachtig qua uitzicht. De kwaliteit van de accommodaties was wel wisselend; Lemonsjoe: heel fijn huisje - ruim, sfeervol, met vaatwasser en oven, heerlijk restaurant erbij, ontzettend vriendelijk personeel. Veel te doen in de omgeving (fietsen, elandsafari, wandelen, kajakken). Bedden waren wel iets te hard. Oldedalen: prachtige ligging, wat een uitzicht! Fijne stoelen om buiten te zitten, luxe huisje met vaatwasser en oven. Helaas geen contact met eigenaar en slaapkamers waren wat benauwd. Luster: Prachtig aan het fjord! Kajakverhuur, vriendelijke eigenaar. Inrichting huisje was wat karig, maar voldeed. Huisje was niet schoon ik moest eerst zelf poetsen... Liseth pension (Voringsfossen): Ruime accommodatie, televisie was helaas kapot, wifi was slecht, bank in de eethoek was wat gammel. Wat een geweldige omgeving!! Zo mooi gewandeld. Hier hebben we nog niet alles gezien. Oanes: Mooi uitzicht en goede bedden. Maar verder was het een veredelde trekkershut. Om met een puber 4 nachten in een kamer met twee stapelbedden te liggen, was wat minder. Had liever iets duurder huisje gehad. Het koffiezetapparaat was vies en de keuken heel klein. Schaar en mesje waren kapot. Gelukkig hadden we zelf een Nespresso apparaat bij ons en een zakmes met schaar. Eigenaren waren wel heel vriendelijk. Mooie wandelingen in de buurt. Bij alle accomodaties (Oldedalen weet ik niet) konden we kleding wassen. Alleen bij Oanes moet daarvoor betaald worden, bij de anderen was het gratis. We hebben zo ontzettend genoten van Noorwegen: de rust, overweldigende natuur en vriendelijke mensen. Heerlijk!!!
Beste Inge, Enorm bedankt voor deze uitgebreide beoordeling en jullie ervaringen van de accommodaties tijdens de reis. Wat je deelt is erg waardevol voor ons en we zullen enkele zaken meenemen bij het maken van keuzes in de toekomst en als feedback meegeven aan de accommodatie eigenaren. Fijn om te lezen dat jullie zo ontzettend genoten hebben van het land en de prachtige natuur! Mochten we in de toekomst wat voor jullie kunnen betekenen dan horen we het uiteraard graag. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Omdat wij al jaren naar Noorwegen met vakantie gaan, weten we ongeveer wel wat we willen. Onze voorkeursreis is perfect georganiseerd door Cape Tracks. Toen we een dag eerder naar Oslo wilden i.v.m. slecht weer, was dat binnen de kortste keren geregeld. Top.
Bij Cape Tracks een 21 dagen rondreis (in ons geval de motor) geboekt naar Zweden, Finland en Noorwegen. de hele trip was in één woord onvergetelijk. We hebben genoten van elke kilometer en elke overnachting die Cape Tracks geregeld had. Vooraf een zeer fraaie PDF met de reisbeschrijving gekregen, die wij hebben laten printen in inbinden, en de vouchers. Alles duidelijk snel en met veel kennis samengesteld. Ook een klein misverstand bij een accommodatie werd super snel opgelost.
Beste Martin, Ten eerste, wat een tof plaatje! En wat heerlijk om te lezen dat jullie een onvergetelijke reis hebben gemaakt, daar doen we het voor. Fijn dat alles duidelijk voor jullie was en dat het routeboekje een extra van extra waarde was tijdens jullie reis. We lossen kleine problemen vaak zo snel mogelijk op voor een zorgeloze reis, fijn dat jullie dit ook zo ervaren hebben. Mochten jullie nog een met de motor op pad willen door Noord-Europa dan staan we voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alles was uitstekend geregeld. De accommodaties waren naar wens. De reisbeschrijving was bijzonder handig.
Beste Ronald, Enorm bedankt voor deze prachtige beoordeling. Super om te lezen dat jullie een geweldige reis hebben gemaakt en dat de accommodaties naar wens waren. Ook fijn dat jullie de reisbeschrijving als handig hebben ervaren! Geniet nog lekker na van de reis. We regelen in de toekomst graag weer een reis voor jullie. Met Vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alle Hytte waren ruim, schoon. Strynsvatn super mooi chalet met fantastisch uitzicht en 100m van het water. Kaupanger was het kleinst super gehoorig en geen uitzicht
Beste John, Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en deze prachtige beoordeling. Fijn om te lezen dat de accommodaties ruim en schoon waren! Wat een gave foto hebben jullie meegestuurd. Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken dan staan we voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.