Geweldige dagen gehad. Super geregeld. Echt een aanrader. We boeken weer bij u.
Beste G Kalfsbeek, Wat een prachtige review! Erg fijn om te lezen dat jullie zulke goede dagen hebben gehad en dat de reis geslaagd is. Uiteraard staan we voor jullie klaar wanneer jullie weer een reis bij ons boeken. Enorm bedankt en tot snel. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
CapeTracks heeft goed geluisterd naar onze wensen. Ze hebben vervolgens een prachtige reis voor ons samengesteld zowel qua route, lodges als activiteiten. Elke dag was een kadootje! Twee hoogtepunten waren ons tweedaags verblijf in Parsons Hiltop Safari Camp in Balule Nature Reserve en ons bezoek aan het Emdoneni Cat Rehabilitation Centre in Hluhluwe.
Beste Leny, Bedankt voor het delen van jullie fantastische ervaring! We zijn blij om te horen dat jullie reis door Zuid-Afrika en eSwatini zo geslaagd was. Fijn dat de samengestelde route, lodges en activiteiten aan jullie verwachtingen voldeden. En wat een gave foto hebben jullie geplaatst! Het klinkt als een onvergetelijke ervaring. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het plannen van een volgende avontuurlijke reis. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij zijn erg blij met de reis zoals die voor ons is geregeld! Het is precies zoals we hadden besproken in het persoonlijke gesprek. Ook de accommodaties waren super! Het verblijf in Toro Yaka Bush Lodge hadden we zelf nooit bedacht, maar was op het advies van Cape Tracks een van de hoogte punten tijdens onze reis!
Beste Edwin, Wat een prachtige foto, om mee te beginnen! Erg fijn om te lezen dat jullie zo'n geweldige vakantie hebben gehad en dat ons advies bijgedragen heeft aan jullie ervaring. Ook goed om te horen dat het verblijf in Toro Yaka Bush Lodge een hoogtepunt van de reis was! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling. Geniet lekker na van deze mooie ervaring en we staan altijd klaar om jullie volgende avontuur te plannen in de toekomst. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Door familieomstandigheden konden we onze rondreis door Noorwegen helaas niet vanaf dag 1 oppakken. Eén telefoontje met Anne van Cape Tracks was genoeg om eea om te boeken en alsnog een fantastische ingekorte reis door Noorwegen te maken. Wij hebben de rondreis Aegir vanaf Bergen opgepakt. De accomodaties waren prima en de natuur is hier schitterend. Wij gaan nog een keer terug omdat we het begin van deze reis alsnog willen uitvoeren.
Beste Robert, Wat fijn om te horen dat jullie ondanks de omstandigheden alsnog een prachtige reis door Noorwegen hebben kunnen maken. We waarderen jullie mooie woorden over onze service en zijn blij dat we konden helpen met de aanpassingen. Fijn dat de accommodaties naar wens waren en dat jullie zo genoten hebben van de natuur. Bedankt voor het achterlaten van deze prachtige review en de gave foto! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben een reis gemaakt van drie weken door Noorwegen. Dat is ons zeer goed bevallen. Van Oslo, naar Rondane National Park, via Trondheim en langs de fjorden weer naar Kristiansand. Mooie reis, cultuur en natuur (voor ons vooral natuur) en prima hotels (Thon), lodges en hutten.
Beste Gerard, Wat super om te lezen dat jullie reis alleen maar uit hoogtepunten bestond. Enorm bedankt voor deze geweldige review! Zo te lezen hebben jullie veel moois gezien tijdens jullie rondreis. En wat een toffe foto hebben jullie meegestuurd. Fijn om te horen dat de mix van cultuur, natuur, en comfortabele accommodaties jullie goed is bevallen. We hopen dat jullie nog lang kunnen nagenieten van deze ervaring en wie weet zien we jullie snel weer voor een nieuw avontuur! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Al tourend door de uitgestrekte bossen, afgewisseld door een glooiend landschap van graan- en aardappelakkers en kleine dorpen, kom je echt even heerlijk tot rust. Op de vele wandelroutes kom je maar weinig mensen tegen. En wil je wat meer vertier dan is op relatief korte afstand wel een stad te vinden met culturele bezienswaardigheden. Kortom, wij hebben genoten van een gevarieerde en ontspannen reis.
Beste Mia, Bedankt voor deze mooie review! 😊 We zijn blij om te horen dat je zo hebt genoten van de combinatie van natuur, cultuur en gastvrijheid in de Baltische landen. De landen zijn nog steeds onontdekt en dat maakt het zoals je beschrijf ook heerlijk om tot rust te komen. Fijn dat jullie ook de charme van de steden hebt kunnen ontdekken! Mochten jullie in de toekomst weer reisplannen hebben naar een van de bestemmingen die we aanbieden, dan staan we voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Super vakantie gehad alles klopte ook de reserveringen. Duidelijk instructie boek mbt de bezienswaardigheden.
Beste Patrick, Enorm bedankt voor het achterlaten deze positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat jullie een super vakantie hebben gehad en dat alles soepel is verlopen. Goed om te lezen dat jullie ook tevreden waren over het routeboekje met routes en bezienswaardigheden. Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken dan staan we uiteraard weer klaar voor jullie! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Cape tracks heeft onze 4 weekse reis erg goed in korte tijd voorbereid. Naar onze wensen geluisterd, kleine veranderingen onmiddellijk voor ons aangepast. De 3 overtochten, de hutten en hotels voor ons geboekt. Zeer bruikbaar; de uitgebreide reisgids met adressen, routes, foto's en vele extra tips om te doen, te bezoeken.
Beste Willemien, Wat super om te lezen dat jullie hebben genoten van de 4-weekse reis door Noorwegen! We streven er altijd naar om zo snel mogelijk te handelen, fijn dat jullie dit ook zo hebben ervaren. Goed om te lezen dat jullie wensen daadwerkelijk ook naar verwachting zijn geweest tijdens de reis en dat alles prima is bevallen. Leuk om te horen dat de reisgids met routes en bezienswaardigheden ook een fijne toevoeging is geweest op de reis en dat jullie er veel gebruik van hebben gemaakt. Nogmaals dank en mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken dan staan we weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Deze reis hadden wij niet willen missen. Met de kennis van nu hadden wij het toch iets anders gedaan. Zo hadden wij graag meer tijd gehad voor Gothenburg, Stockholm en Kopenhagen. Wij hebben heel veel gezien en gedaan. Top geregeld!
Beste Mariska, Enorm bedankt voor deze fantastische beoordeling! Super om te lezen dat jullie zo genoten hebben van de reis en daarin veel gezien en gedaan hebben. De steden die je noemt zijn inderdaad erg interessant en bieden enorm veel mogelijkheden. Mochten jullie daar ooit terug willen dan bieden we ook interessante citytrips aan. Uiteraard staan we ook voor andere soorten reizen graag voor jullie klaar. Wie weet tot dan! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Geen incheck problemen gehad met Ferry of verblijf. Geen extra kosten gehad. Behoudens 1x parkeerkosten maar dat stond in de voorwaarden. De huisjes waren redelijk tot goed. Het huisje in Stovetun was het netste er ruimste. Uteplassen heeft aandacht nodig. Eén tip voor cape tracks. Het ontbijt to go bij het hotel in Aalberg was een aanfluiting. Het hotel geeft in een mail zelf aan dat ze hier niet op ingesteld zijn. Nou dat bleek. Veel geld betaald voor een ransig broodje. Appel en een flesje water. De klacht hierover bij het hotel werd weggewuifd in een simpel mailtje.
Beste A. Stam, Enorm bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling en het delen van jullie ervaring tijdens de reis. Goed om te lezen dat de huisjes aan jullie verwachtingen voldeden. We zullen uiteraard jullie reactie/mening over de accommodatie Uteplassen meenemen in onze keuze welke accommodaties we aanbieden. Ook jammer om te lezen dat jullie klacht wat betreft het ontbijt niet erg serieus is genomen door het hotel in Aalborg. We zullen zelf ook nog contact proberen te zoeken met het hotel, mochten we daar nog een reactie op krijgen, dan laten we dit weten. Uiteraard staan we in de toekomst voor jullie klaar wanneer jullie een nieuwe reis willen maken. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks.
We hebben genoten van onze rondreis door Zweden en Denemarken We gingen er per camping op vooruit qua grote van de accommodatie wat een leuke verrassing was. Geweldig afwisselende natuur gezien en leuke afsluiting in Denemarken met Legoland en Legohouse die laatste is ook echt een aanrader met kinderen.
Beste Ellen, Dank voor het delen van jullie ervaring. Wat super om te lezen dat jullie zo genoten hebben van de rondreis door Zweden en Denemarken. Een leuke verassing inderdaad dat jullie een grotere accommodatie kregen, fijn! Zo te lezen hebben jullie veel moois meegemaakt. Fijn dat de kinderen ook hebben kunnen genieten. Mochten jullie in de toekomst weer een avontuurlijke reis willen maken met de kinderen dan staan we uiteraard weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
hartelijk dank voor een prima georganiseerde reis, met onze wensen is goed rekening gehouden, de locaties waren mooi, de overnachtingsplekken prima in orde en we zijn goed geinformeerd!
Hartelijke dank voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat we goed rekening hebben gehouden met jullie wensen en dat alles prima georganiseerd was. Ook goed om te lezen dat jullie goed zijn geïnformeerd zijn door ons en dat de overnachtingsplekken ook aan jullie wensen hebben voldaan. We staan in de toekomst graag voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij zijn zeer zeer tevreden over onze treinreis door Noorwegen door jullie georganiseerd. Wat een prachtig land, wat een heerlijke treinen, wat een mooie prima hotels op goede locaties en wat was alles goed geregeld en verzorgd. Geen enkele opmerking hebben we. We hebben volop genoten van alles !
Beste Linda, Hartelijk dank voor jullie enthousiaste review! We zijn blij te horen dat jullie zo genoten hebben van de 10-daagse treinreis door Noorwegen. Erg fijn om te lezen dat de hotels aan jullie verwachten voldeden en dat alles goed geregeld en verzorgd was. Dank jullie wel voor het delen van jullie ervaring, en we hopen jullie in de toekomst weer van dienst te mogen zijn voor een volgende reis! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alles heel correct en snel geregeld, mijn vragen werden snel beantwoord. Mooie logeerplaatsen en een heel uitgebreide reisbeschrijving met leuke tips.
Beste Evelien, Enorm bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling! Goed om te lezen dat alles correct geregeld was en dat we je vragen snel hebben kunnen beantwoorden. Daar streven we uiteraard altijd naar. Fijn dat de overnachtingsplaatsen aan jullie wensen voldeden en dat jullie zo enthousiast zijn over de reisbeschrijving met tips. Mochten jullie in de toekomst weer reisplannen hebben voor een van de bestemmingen die wij aanbieden, dan staan we voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Voor de 5e keer heeft Cape Tracks weer een reis-op-maat voor ons geregeld. We maakten deze keer (16/07 tot 02/08) de reis Meja met ge-update accommodaties, en op ons verzoek is er een extra verblijf van 3 nachten aan toegevoegd. Alle verblijven zijn ons bijzonder goed bevallen, zowel wat betreft ligging als inrichting. Ook in geval van tegenslag heeft Cape Tracks getoond een goede en betrouwbare reisorganisatie te zijn. De Finnlines overtocht van Travemünde naar Malmö met vertrek om 22.00 uur werd plotseling gecanceld. Via een andere maatschappij (TT-lines) konden we toch nog de oversteek maken, helaas zonder hut. Cape Tracks heeft na onze melding direct actie ondernomen, met als gevolg een snelle vergoeding van alle gemaakte extra kosten. Alle lof voor Cape Tracks en nogmaals bedankt!
Beste Koos, Enorm bedankt voor het achterlaten van deze fantastische review. We waarderen het enorm dat jullie alweer voor de 5e keer bij ons terug zijn gekomen voor een reis op maat! Goed om te lezen dat ook tijdens deze reis de accommodaties weer in de smaak vielen. We proberen altijd zo snel mogelijk te handelen wanneer er vervelende onverwachte situaties ontstaan. Fijn dat jullie zo positief zijn over onze ondernomen actie in die situatie. Nogmaals dank en uiteraard staan we ook voor de 6e reis op maat weer voor jullie klaar. Graag tot dan. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hebben een reis door Finland en Noorwegen gemaakt inclusief de Noordkaap. De voorbereiding werd goed opgepakt met goede tips. Eigen inbreng werd probleemloos verwerkt in het uiteindelijke voorstel. Tijdens onze reis bleek telkens weer dat deze goed was georganiseerd. Mooie hotels, mooie routes. We werden tijdig ingelicht over het vervallen van een geboekte excursie, maar er was meteen ook een voorstel voor een vervangende trip. Soms was het even zoeken als je van de routeplanning de aangedragen alternatieve routes wilde volgen maar het eigen navigatiesysteem bracht ons altijd weer op het goede spoor. We raden Cape-tracks zeker aan als je nog niet eerder in Scandinavië bent geweest, het heeft ons ontzorgd.
Beste Tjeerd en Ymie, Hartelijk dank voor jullie fantastische review! We zijn blij om te horen dat jullie reis door Finland en Noorwegen, inclusief de Noordkaap, zo goed is verlopen. Fijn dat jullie onze tips en aanpassingen waardeerden en dat we aan jullie verwachtingen voldeden. Het doet ons altijd goed om te lezen als we anderen een zorgeloze reis hebben kunnen bieden. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw te helpen met een onvergetelijke reis. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Een vakantie naar Noorwegen stond op ons lijstje, maar waar begin je als je er nog nooit bent geweest? Via internet kwamen wij in contact met Cape Tracks. Bij het eerste contact met Cape Tracks, werd er direct gevraagd wat willen jullie zien, waar ligt jullie interesse en welke activiteiten wil je doen. Er is een reis samengesteld en alle accomodaties zijn door Cape Tracks geboekt. Wij ontvingen een uitgebreid boek, met daarin alle informatie over de bootreis, slaapplekken, routebeschrijvingen, historie, foto's van bezienswaardigheden etc etc. Tijdens de reis heb ik iedere keer voorgelezen uit het boek, zodat iedereen kon aangeven wat ze wilden zien. Wat heeft Noorwegen ons buitengewoon verrast. Zeker een aanrader om terug te gaan! Wij hebben een prachtige zorgloze vakantie gehad, dankzij jullie Cape Tracks. Dank jullie wel. Een absolute aanrader dus!
Beste Jeannette, Wat een superleuke review! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie vakantie naar Noorwegen zo goed is verlopen en dat onze service jullie reiservaring nog beter heeft gemaakt. Wat leuk dat het boek met alle informatie en details zo goed van pas kwam tijdens jullie reis en dat jullie er gezamenlijk steeds wat uit hebben gekozen. Noorwegen is inderdaad een land vol verrassingen, en we zijn blij dat jullie ervan hebben genoten! We waarderen jullie aanbeveling enorm en hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen met een nieuwe, onvergetelijke reis. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Bij 1 huisje klopte de boeking niet, maar er is een perfecte oplossing geregeld door Cape Tracks
Beste G.J., Wat fijn om te lezen dat alles perfect was geregeld voor jullie. Soms komt het voor dat, hoewel we dit dubbel checken, een accommodatie toch een dubbele boeking heeft gemaakt. Uiteraard lossen we dit altijd spoedig mogelijk op! Fijn dat we voor jullie in dit geval een perfecte oplossing konden bedenken! Geniet lekker na van de mooie reis en wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Via Cape tracks deze route gezien en we wilden een keer de zuidwest zijde van Noorwegen zien. De reis geboekt en een week erna de melding dat het vissershuisje in Luster vol geboekt was. Dit was jammer, maar we hebben zelf een alternatief kunnen vinden en deze er tussen geplakt. De rest van de accomodaties was prima! De reisbescheiden keurig op tijd ontvangen alsook de zeer complete reisgids met allerlei routes en tips om jouw persoonlijke vakantie te gaan zien. Via verblijf bij familie in Kristiansand de eigenlijke reis begonnen in Oanes, waar we een nacht extra hebben gekozen ivm ‘beklimmen’ van de Preikestolen en een bezoek aan Lysebotn en Stavanger. Hierna naar Omastrand waar we in een oude omgebouwde boerderij huis zaten met alleraardigste mensen. Hierna naar Marifjøra, wat we zelf hadden geboekt, toen het huis in Lemonsjø en tenslotte nog een nacht in een hotel in Oslo. De terugreis via Kiel met de Colorline Fantasy was ook een belevenis op zich. Bedankt Capetracks voor deze mooie en bijzondere ervaring. Ook het aanpassen van de reis is eenvoudig!
Beste Arno, Bedankt voor deze fantastische beoordeling! We zijn blij te horen dat jullie genoten hebben van de reis naar Zuidwest-Noorwegen en dat jullie de accommodaties als prima hebben ervaren. Ook fijn om te lezen dat jullie de reisbescheiden op tijd hebben ontvangen en dat jullie de reisgids met routes en tips goed hebben gebruikt. Zo te lezen hebben jullie veel moois bewonderd tijdens de reis! Super dat we hebben kunnen bijdragen aan deze bijzondere reiservaring. We hopen in de toekomst weer wat voor jullie te mogen betekenen! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
W
Beste Menze, Dank voor het achterlaten van deze fantastische beoordeling. Fijn dat jullie een geweldige reis hebben beleefd en dat jullie een fijne ervaring met ons hebben gehad. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wij hebben een mooie vakantie gehad. Goede uitleg van Anne gehad.
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat jullie een mooie vakantie hebben gehad! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling en fijn dat onze collega Anne jullie van goede uitleg heeft voorzien. Mochten jullie in de toekomst weer een prachtige reis willen maken, dan staan we uiteraard voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De accomodaties waren mooi gelegen, goed te bereiken en hadden alles wat je nodig had zoals toilet/douche en keuken met toebehoren. Omschrijving van de reis was duidelijk, zo ook wat er in de buurt te doen was.
Beste Ans, Bedankt het delen van je ervaring met ons! We zijn ontzettend blij te horen dat je een prachtige vakantie hebt gehad en dat onze accommodaties aan je verwachtingen voldeden. Goed om te lezen dat je de locatie, faciliteiten en de bereikbaarheid als positief hebt ervaren. We doen ons best om iedereen goed te informeren over de omgeving en wat er te doen is, dus fijn om te lezen dat dit duidelijk was. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zien. Wie weet tot dan! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Het contact met capetracks verliep goed. Ik had een reis gezien waar ik graag net een aanpassing aan wou doen. Dit was allemaal mogelijk en waren erg meedenkend. Prima accomodaties gehad, wat allemaal naar wens was. Van tevoren de reisbescheiden ontvangen, welke na het opsturen van enkele missende pagina's compleet was. Veel aan de tip/reisroutes in het boek gehad. Ook dat de veerboot eerder vertrok werd duidelijk gecommuniceerd. Wat het nog beter had kunnen maken, zou zijn dat de afsluiting van de trollstiegen naar ons gecommuniceerd zou worden. Hier hadden we namelijk 1 accomodatie op uitgekozen. Ook in de reisbescheiden was alleen deze route opgenomen. Maar al met al een zorgeloze, fijne en bovenal mooie vakantie gehad!
Beste Jorieke, Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat jullie een super vakantie hebben gehad en dat het contact met ons goed is verlopen. We hebben met veel plezier geholpen met het op maat maken van jullie reis. Fijn dat de accommodaties naar wens waren en dat de reisbescheiden en de tips/reisroutes nuttig waren! Jammer om te lezen dat jullie wat hebben gemist in onze communicatie betreft de Trollstigen. We hebben ons best gedaan om het nieuws onder de aandacht te brengen via onze social media kanalen en de nieuwsbrief. Al met al zijn we blij dat jullie een zorgeloze, fijne en mooie vakantie hebben gehad. We hopen jullie in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alles voor en tijdens de reis was zeer goed geregeld, georganiseerd en gecommuniceerd. Enige nadeel was dat het ontbijt bij ons laatste hotel in Kristiansand, te laat geserveerd word om de geboekte boot te kunnen halen.
Beste Peter, Enorm bedankt voor deze fantastische beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een prachtige vakantie hebben gehad en dat alles goed geregeld was tijdens jullie reis. Ook bedankt voor het delen van jullie ervaring wat betreft het ontbijt, dat is inderdaad niet zo handig. We gaan kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Mochten jullie in de toekomst weer een onvergetelijke reis willen maken dan staan we uiteraard voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.