De samengestelde rondreis heeft ons echt veel moois van m'n de fjorden en hoogvlakten van Noorwegen laten zien. De woningen hadden alle prachtig uitzicht. De huisjes verschilden wat qua uitrusting en kwaliteit van bedden. Maar dat ligt aan de particuliere eigenaren. Receptie Bavalstuten in Voss heeft veel gecompenseerd. Achteraf hadden we wat beter reisadvies naar en van Noorwegen gehad. De reis door Denemarken valt tegen ivm file gevoeligheid. Ik zou in 2 dagen doen. Of boot Oslo-Kiel dringend adviseren ipv Kopenhagen. Electrisch rijden is ons 100% meegevallen. Overal laadstations. Misschien alleen waarschuwing bij bergpas rijden bij temperatuur 4°Celsius ( Tinvegen naar Lom) minimaal met 200 km bereik/vermogen ong 6o km. We verbruikten ruim 2x zoveel ivm stijgen, koude en regen. ( onze derde reisdag)
Beste Gerda, Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je genoten hebt van de prachtige fjorden en hoogvlakten van Noorwegen en dat jullie overal een mooi uitzicht hebben gehad. De kwaliteit van de accommodaties verschilt inderdaad per eigenaar, door middel van goed contact proberen we altijd te zorgen dat die kwaliteit ook gewaarborgd blijft. We begrijpen dat de autorit door Denemarken uitdagend kan zijn en zullen je suggesties over het reisadvies meenemen. Fantastisch dat het elektrisch rijden zo goed is bevallen en bedankt voor het meegeven van de waarschuwing van de gereden bergpas. Nogmaals bedankt voor je waardevolle feedback en we hopen jullie in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Cape Tracks regelt de reis super. Alles is goed geregeld, goede reisbeschrijving. Prachtige locaties om te overnachten. Van alle gemakken voorzien. Bezienswaardigheden voor reisdagen zijn prima.
Beste Herman, Wat een fantastische beoordeling, hartelijk dank daarvoor! Erg fijn om te lezen dat jullie op prachtige locaties hebben overnacht en dat de reisbeschrijving voor onderweg met bezienswaardigheden ook zinvol is geweest voor jullie. Ook willen we jullie bedanken voor het toesturen van de prachtige foto's per mail, wat hebben jullie veel moois gezien! We staan uiteraard in de toekomst ook graag weer voor jullie klaar. Wie weet tot dan! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Goed geluisterd naar wat wij willen. Behulpzaam bij problemen. Het routeboekje is een geweldige toevoeging. Goede accommodaties.
Beste Elly, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie wensen van de reis ook daadwerkelijk zijn uitgekomen en we hebben kunnen doen aan jullie verwachtingen. Ook goed om te lezen dat het routeboekje een mooie toevoeging was en dat de accommodaties ook naar verwachting waren. Mochten we in de toekomst weer een prachtige reis voor jullie mogen samenstellen, dan horen we het graag. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Door Cape Tracks goed begrepen wat we graag wilden zien in paar weken. de juiste hotels gereserveerd, waren deels bij ons bekent. Alle boekingen perfect geregeld en een uitgebreide reis informatie erbij gedaan. Prima!
Beste Klaas, Super fijn om te lezen dat de reis in alle opzichten heeft voldaan aan jullie verwachtingen. Daar doen we het uiteraard voor. Enorm bedankt voor de mooie beoordeling en het toesturen van de fantastische foto. Wat een mooi uitzicht hebben jullie daar gehad, heerlijk! Goed om te lezen dat ook de reisbeschrijving aan jullie wensen heeft voldaan en leuk dat jullie weer in een aantal bekende accommodaties mochten verblijven. Mochten we jullie in de toekomst weer kunnen helpen bij het verzorgen van een reis dan horen we het uiteraard graag. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Net als bij onze reis naar de Noordkaap in 2018 alles volgens afspraak geregeld
Beste Petra, Wat fijn om te horen dat ook deze reis weer helemaal tot in de puntjes was geregeld voor jullie. Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling! Mochten we jullie nog eens van dienst mogen zijn, dan weten jullie ons te vinden. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Een prachtige reis langs de fjorden! Veel gezien en echt "The tase of Norway" geproefd.
Beste Ans, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. Super fijn om te lezen dat jullie een geweldige reis hebben gemaakt en een stukje van Noorwegen hebben mogen 'proeven'. Mochten jullie in de toekomst weer een andere avontuurlijke reis willen maken dan staan we uiteraard voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
1 kleine opmerking al onze trekkers hutjes waren prima echter in Lofthus viel het tegen klein hutje met enkel 2 bedden, kon niet ff binnen zitten en ook niet koken dit misschien verbeteren voor een ander wij gelukkig goed weer en camping stoeltjes mee dus konden buiten zitten , maar bij regen of kou is dat niet mogelijk
Beste Rob, Bedankt voor deze mooie beoordeling en het achterlaten van de opmerking over de accommodatie in Lofthus. Het is bekend bij ons dat er inderdaad verbetering nodig is bij deze accommodatie. Echter was er vrij weinig beschikbaarheid in de omgeving en proberen we iedereen goed te informeren en dit ook te vermelden in de reisdocumenten, dat het echt om een basic kampeerhut gaat. We hopen niet dat dit jullie gehele ervaring heeft beïnvloed. Mochten jullie in de toekomst weer een mooie reis willen maken dan horen we het graag. Wie weet tot dan. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We kregen duidelijke info over de reis en snelle reacties bij vragen. Er waren leuke en erg verschillende accommodaties voor ons geboekt. We hebben veel tips uit het reisboekje opgevolgd en daarmee vele mooie wegen en bezienswaardigheden bezocht. Het was wel even wennen hoe dit reisboeje te gebruiken. Indeling was niet helemaal duidelijk. En helaas waren er 10 pagina's van de reisbeschrijving weggevallen in de geprinte versie. Verder was de gehele reis prima geregeld en is Cape Tracks goed bereikbaar.
Best Ilona, Bedankt voor de mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat jullie duidelijke informatie over de reis hebt ontvangen en dat jullie tevreden waren met onze snelle reacties bij vragen. Goed om te lezen dat de accommodaties bij jullie in de smaak zijn gevallen en dat jullie veel hebben gehad aan de tips uit het routeboekje. Zo te lezen hebben jullie daarom veel moois kunnen ontdekken. Onze excuses voor de ontbrekende pagina's in de geprinte versie! Mochten jullie in de toekomst weer avontuurlijke reisplannen hebben dan staan we uiteraard voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De reis was onvergetelijk, We hebben genoten van de natuur, van de mensen, van de reis. Verbleven in uitstekende hotels cq bungalows. De reisafstanden waren niet al te lang zodat er tijd genoeg was voor bezichtigingen. Helaas hebben we niet veel van de Noordkaap kunnen zien ivm dagenlange dichte mist maar het weer heb je nu eenmaal niet in de hand.
Beste J. Vermeulen, Bedankt voor de geweldige beoordeling! We zijn blij om te horen dat jullie een onvergetelijke reis hebben gehad en dat alles uitstekend georganiseerd was voor jullie. Fijn om dat jullie genoten hebben van de natuur, de mensen, en de reis zelf. Ook goed om te lezen dat de accommodaties naar wens waren en dat de reisafstanden goed te doen waren. De dichte mist is dan wel weer jammer als ervaring bij de Noordkaap, maar zoals je zegt, hebben we dat helaas niet in de hand. Nogmaals denk en we hopen jullie in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
We hadden een prachtige reis. Het ene huisje lag op een mooiere plek dan de ander; ook was er duidelijk kwaliteit verschil; de keukeninrichting op meerder plaatsen van magere kwaliteit. De bezienswaardigheden voor onderweg zijn heel goed gekozen en aangegeven. Bij calamiteiten met onze auto hebben jullie ons goed geholpen. Goeie service over het meedenken over de ferry's. De ferry's leverden soms grote vertragingen op. We konden zelf net goed uitzoeken hoe het werkte met de ferry's. Over de hele lijn zeer tevreden
Beste Bertus, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zijn blij te horen dat jullie een geweldige reis hebben gehad en dat je tevreden bent over de gekozen reisinformatie in het routeboekje en onze service bij calamiteiten. De kwaliteit van de keukeninrichting verschilt inderdaad enorm per accommodatie, hopelijk heeft dit jullie niet te veel ongemak opgeleverd. Op locatie kan dit anders altijd het beste opgelost worden. We doen in ieder geval ons best om dit aan te geven bij de accommodaties. Nogmaals dank en we hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het samenstellen van een onvergetelijke reis. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Dit is een hele mooie reis maar er zijn toch wel een paar op-c.q. aanmerkingen. Deze op- en aanmerkingen heb ik reeds telefonisch besproken met medewerkster Monique betreffende de prachtige kustroute weg 17 waarom deze onderbroken werd door ons naar Stiklestad te sturen terwijl er daar niets is en de volgende dag weer terug te sturen naar Kristiansand.( 2 plaatsen overgeslagen zoals wel is aangegeven in het originele reisaanbod. Voorts aangegeven de walvissafari in Andenes, deze ging niet door op de dag zelf maar de volgende dag was er 's morgens 10 uur wel plaats bij de ernaast gelegen organisatie terwijl de vrouw die daar de boekingen doet, dit voor bij organisaties doet en zij dit ook vreemd vond dat deze optie niet werd aangeboden. Bij het eiland Stott zou aangegeven moeten worden dat dit uitermate geschikt is voor wandelaars maar minder voor mensen met beperkingen, deze hebben daar in combinatie met slecht weer helemaal niets ( geen winkels, dorpje etc.) Voor deze groep zou 1 nacht volstaan. Geef iedereen de optie om zelf de keuze te maken. Als aanmerking zou ik willen benoemen dat er hotels zijn met betaalde privé parkeerplaatsen, deze moeten gereserveerd worden. Dit heb ik aangegeven om dat te doen toen ik definitief boekte; er werd mij toegezegd dat dit zou gebeuren maar ter plekke was niet één hotel die hiervan afwist, ( doe geen toezeggingen die niet waar worden gemaakt ). Stuur s.v.p. een mailtje naar de hotels toe dat zij hun personeel beter inwerken betreffende inchecken, wij hebben zeker 5 hotels gehad die wilden dat wij ook de kamer moesten afrekenen. Gegeven moment werd ik er wel alert op maar éénmaal had ik de kamer wel afgerekend samen met het diner van de vorige avond, ik kwam er gelukkig op tijd achter omdat ik de rekening toch wel hoog vond voor een hapje eten en heb het ter plekke meteen kunnen regelen. ( Hier kan Cape tracks niets aan doen en ligt de fout bij de hotels qua inwerken personeel ). Verder, prachtige reis !
Beste H.K. Kooijman, Enorm bedankt voor de uitgebreide beoordeling en het delen van uw ervaring van de reis. Vervelend om te horen dat er enkele zaken zijn geweest die niet helemaal soepel zijn verlopen, hier hebben we echter al eerder telefonisch contact over gehad. We zullen er inderdaad voor zorgen dat de hotels in ieder geval ingelicht worden om eventuele verwarring in de toekomst te voorkomen. Nogmaals dank voor uw feedback en we staan uiteraard ook voor een volgende reis weer voor u klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Ik heb weer 'n geweldige "reis op maat" door Noorwegen gemaakt, Evenals de vorige twee jaren door jullie alles voortreffelijk geregeld . : hotels en openbaar vervoer. alles in orde .Toen op zeker moment 'n onverwachte wijziging werd ingevoerd door de treinmaatschappij hebben jullie me duidelijk en tijdig geinformeerd .Ik voelde me weer thuis in het vertrouwde Noorwegen ,de fascinerende landschappen, de sfeer, de middernachtzon en zoveel meer. n Deel bootreis van Bodø naar Tromsø was 'n belevenis ,ondanks het mindere weer toen. Mede dankzij jullie kijk ik terug op n fantastische reis en fijne herinneringen Dank jullie wel. Met vriendelijke groet Elly den Dekker van Kessel
Beste Elly, Super om te horen dat ook deze reis weer een succes was voor je! En hoe mooi dat je je ondertussen vertrouwd voelt in Noorwegen, dat is een goed teken. Zo te lezen is de reis ondanks de trein inderdaad goed verlopen en heb je weer veel moois mogen zien. Enorm bedankt voor de mooie beoordeling en we staan volgend jaar uiteraard weer voor je klaar om een mooie reis te verzorgen. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie en vooraf goed verzorgde reis. Het waren zeer afwisselende accomodaties; het keukengerei was erg wisselvallig tav de compleetheid. Met name de locatie op Ramberg was erg klein en beslist minder prettig als het slecht weer is. De aanbevolen tips onderweg, zijn niet altijd haalbaar gelet op het tijdsbestek.
Beste Wil, Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie een goed verzorgde reis hebben ervaren in Noorwegen. Wat een prachtige foto hebben jullie meegestuurd! Het keukengerei varieert inderdaad erg per accommodatie. Goed dat jullie aangeven waar dit tegenviel, dan gaan we dit doorgeven. We geven inderdaad veel tips onderweg zodat iedereen zelf kan beslissen waar te stoppen, afhankelijk van de interesses. Mochten jullie in de toekomst meer willen ontdekken van Noord-Europa, laat het ons weten! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Ons eerste reis naar Noorwegen, helaas vroegtijdig moeten afbreken ivm met enkelbreuk, maar noorwegen zeker voor herhaling vatbaar. We hadden 4 locaties, waar we de 4de dus niet zijn geweest, maar de eerste in Lysefjord Hyttegrend te Oanes, was geweldig geen luxe maar de locatie maakt alles goed. De 2de locatie in Nestunet Idneståvå te Omastrand zullen we niemand aanraden, huis was niet wat en locatie niet mooi, en veel te ver weg van de mooie bezienswaardigheden. De 3de locatie in Viki Fjordcamping te Høyheimsvik, is weer een schot in de roos, een geweldige locatie, huisje verder oky weer geen luxe stapelbed met 60+ is geen doen, maar de camping had ook nog wel grotere en iets luxere huisjes.. Van hier veel kunnen ondernemen.
Beste Andre, Enorm bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling en het delen van jullie ervaring van de reis. Vervelend dat jullie de reis hebben moeten ontbreken vanwege de enkelbreuk, uiteraard hebben we hier kort contact met jullie overgehad en voor jullie de terugreis met de boot omgeboekt. Goed om te lezen wat jullie ervaring en mening was per accommodatie. Mochten jullie in de toekomst de reis willen hervatten of een compleet nieuwe reis willen maken, dan helpen we jullie uiteraard graag weer. Nog veel beterschap en een spoedig herstel gewenst met de enkel! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Nvt
Beste Niek, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat de reis prima is verzorgd voor jullie en dat jullie wat aan de meegestuurde informatie gehad hebben. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Recent hebben wij een mooie reis gemaakt naar Finland, Zweden en Noorwegen. De accomodaties waren over het algemeen goed. Bij de meeste overnachtigen hadden wij ontbijt. En dat is zeker voor herhaling vatbaar. De reisgids bij de reis vertoonde helaas wat omissies. De beschrijving was niet altijd volledig, waardoor wij bepaalde bezienswaardigheden niet konden vinden. De beschrijving was ook niet altijd correct. De Lofoteneilandengroep was zonder meer het hoogtepunt van de reis.
Beste Willem, Goed om te horen dat jullie een mooie reis naar Finland, Zweden en Noorwegen hebt gemaakt. In jullie reisperiode en de gemaakte route (eind mei, boven de poolcirkel) zijn nog niet alle routebeschrijvingen volledig up-to-date. Op dit moment zijn wij nog druk bezig met het vernieuwen van de routeboekjes en het bijwerken van de beschrijvingen van de routes en mogelijke uitstapjes etc. We zien dat jullie 1 ster hebben ingevuld bij ‘personeel’. Zou u aan kunnen geven waarom u dit lager beoordeeld? Wij zijn erg benieuwd naar uw feedback. Onlangs hebben we een mooie reisfoto van jullie ontvangen, die wij ook mogen delen op onze sociale media kanalen. Dank daarvoor! Mochten we jullie in de toekomst nogmaals helpen met een reis naar het hoge noorden, dan staan wij uiteraard weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Wat een prachtige vakantie hebben wij gehad. Alles verliep zoals besproken. Cape Tracks heeft goed naar onze wensen gehandeld. Eén ding ging niet helemaal zoals gepland, maar dat is door Amber van Cape Tracks goed opgelost. Wij zijn echt tevreden over de service en informatie van Cape Tracks en gaan voor een eventuele nieuwe reis zeker contact met hen opnemen.
Beste Chantal, Bedankt voor deze fantastische review! Wat fijn om te horen dat jullie zo genoten hebben van jullie vakantie in Namibië en dat (bijna) alles volgens plan verliep. We zijn blij dat het probleem goed is opgelost en dat jullie ons opnieuw zouden benaderen voor een toekomstige reis. Uiteraard staan we dan weer voor jullie klaar. Graag tot dan! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
De Jimny is wel een bijzonderen auto. Ik zou hem niet aanbieden aan een party van meer dan 2 reizigers en ook altijd voor de 5 deurs gaan. Een 2e jerrycan zou ik ook adviseren.
Beste Ramon, Bedankt voor het geven van de tips tijdens jullie reis door Namibië! Fijn om te zien dat je een prachtige reis hebt ervaren. En dat alles goed is verlopen. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Alles was goed geregeld en duidelijk vermeld in routeboek. Mooie verblijven met vriendelijk en behulpzaam personeel. De bestemmingen voldeden aan onze verwachtingen.
Beste Ad, Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben van de reis en dat alles voldeed aan jullie verwachtingen. Enorm bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Mochten jullie in de toekomst een andere onvergetelijke reis willen maken, dan staan we uiteraard voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Track
Alleen maar lof voor Cape Tracks! Het persoonlijke contact om de reis geheel naar onze wensen samen te stellen, het reisboek en uiteindelijk de reis waren super. Zou zo weer een reis via Cape Tracks boeken. Zeer tevreden dus! Hebben Cape Tracks al aan diverse mensen aangeraden die wellicht volgend jaar naar Lapland willen gaan.
Beste Kitty, Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te horen dat het persoonlijke contact, het routeboekje en de reis goed bevallen is. De reisfoto’s die je naar ons hebt gemaild, zien er ook prachtig uit. Leuk ook dat je ons aanraadt bij andere mensen die misschien naar Lapland willen gaan. Daar kunnen en willen wij hen uiteraard graag mee helpen. Indien wij jullie in de toekomst nog van dienst mogen zijn voor een reis naar het Hoge Noorden (of wellicht Zuidelijk Afrika of de Poolgebieden) dan staan wij ook weer graag voor jullie klaar! Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Once in a lifetime experience
Beste W, Bedankt voor deze korte en krachtige beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie 'Once in a lifetime experience' zo goed bevallen is. Mochten jullie in de toekomst een andere 'Once in a lifetime experience' willen ervaren naar een andere bestemmingen dan staan we uiteraard voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Mooie reis maar werd wel elke keer duurder, afstemming over reis en excursies niet naar verwachting: vrijdag uitchecken sochtends terwijl savonds vlucht naar helsinki en dan heel vroeg verder, hotel vrij basic dus tenzij op excursie eigenlijk weinig te doen: geen ski gebied, geen zwembad oud in hotel: wellicht zelf niet goed genoeg uitgezocht of oogelt maar volgende keer regelen we het net zo makkelijk zelf
Beste Hans, Dank je wel voor je feedback over je reiservaring. Jammer dat de verwachtingen van de reis niet hebben voldaan aan je wensen. Vanwege de boeking op korte termijn konden we helaas geen andere vluchtopties aanbieden. We streven naar duidelijke communicatie, vandaar dat we ook vooraf een vrijblijvend voorstel sturen inclusief de accommodatie waarin je verblijft. Het was ons niet duidelijk dat een zwembad of directe toegang tot een skigebied een wens was. Onze excuses en nogmaals bedankt voor je feedback. We hopen dat jullie desondanks hebben genoten van de schoonheid van Lapland. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Programma zit goed in elkaar. Zeer goed hotel met een uitstekende ontbijt verzorging.
Beste Henk, Fijn om te lezen dat jullie een geweldige reis hebben gehad en dat het hotel beviel! We staan in de toekomst uiteraard graag weer voor jullie klaar. Dank voor de prachtige beoordeling. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Prima voorstel ontvangen van jullie. Onze reis was onvergetelijk, alles klopte gewoon. In 5 dagen veel gezien en meegemaakt. Wij zullen jullie aanraden bij familie, vrienden en kennissen.
Beste Marianne, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! We zijn blij te horen dat jullie een geweldige ervaring hebben gehad en dat alles naar wens was. We waarderen het enorm dat jullie ons aanbevelen bij anderen, daar worden we blij van! Als jullie in de toekomst op zoek zijn naar een ander avontuur, staan we graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Verstand van zaken.
Beste Familie Huisken, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! En wat een leuke foto hebben jullie meegestuurd. Fijn om te zien dat jullie een fijne reis gemaakt hebben. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Cape Tracks
Marktstraat 21
7642 AK Wierden
Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.