Prachtige reis!

De samengestelde rondreis heeft ons echt veel moois van m'n de fjorden en hoogvlakten van Noorwegen laten zien. De woningen hadden alle prachtig uitzicht. De huisjes verschilden wat qua uitrusting en kwaliteit van bedden. Maar dat ligt aan de particuliere eigenaren. Receptie Bavalstuten in Voss heeft veel gecompenseerd. Achteraf hadden we wat beter reisadvies naar en van Noorwegen gehad. De reis door Denemarken valt tegen ivm file gevoeligheid. Ik zou in 2 dagen doen. Of boot Oslo-Kiel dringend adviseren ipv Kopenhagen. Electrisch rijden is ons 100% meegevallen. Overal laadstations. Misschien alleen waarschuwing bij bergpas rijden bij temperatuur 4°Celsius ( Tinvegen naar Lom) minimaal met 200 km bereik/vermogen ong 6o km. We verbruikten ruim 2x zoveel ivm stijgen, koude en regen. ( onze derde reisdag)

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Forsand, Voss, Tessanden

Super organisatie

Cape Tracks regelt de reis super. Alles is goed geregeld, goede reisbeschrijving. Prachtige locaties om te overnachten. Van alle gemakken voorzien. Bezienswaardigheden voor reisdagen zijn prima.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Reis Forsete kustreis Noorwegen

Goed geluisterd naar wat wij willen. Behulpzaam bij problemen. Het routeboekje is een geweldige toevoeging. Goede accommodaties.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen

Onze reis heeft in alle opzichten voldaan aan de verwachting.

Door Cape Tracks goed begrepen wat we graag wilden zien in paar weken. de juiste hotels gereserveerd, waren deels bij ons bekent. Alle boekingen perfect geregeld en een uitgebreide reis informatie erbij gedaan. Prima!

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen

Tot in de puntjes geregeld !

Net als bij onze reis naar de Noordkaap in 2018 alles volgens afspraak geregeld

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Zweden( op maat gemaakt)

Een geweldige reis!!

Een prachtige reis langs de fjorden! Veel gezien en echt "The tase of Norway" geproefd.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Hurtigruten

goed geregelde reis

1 kleine opmerking al onze trekkers hutjes waren prima echter in Lofthus viel het tegen klein hutje met enkel 2 bedden, kon niet ff binnen zitten en ook niet koken dit misschien verbeteren voor een ander wij gelukkig goed weer en camping stoeltjes mee dus konden buiten zitten , maar bij regen of kou is dat niet mogelijk

• Personeel N.v.t.
  • Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) noorwegen

Snelle reacties, goed bereikbaar voor vragen.

We kregen duidelijke info over de reis en snelle reacties bij vragen. Er waren leuke en erg verschillende accommodaties voor ons geboekt. We hebben veel tips uit het reisboekje opgevolgd en daarmee vele mooie wegen en bezienswaardigheden bezocht. Het was wel even wennen hoe dit reisboeje te gebruiken. Indeling was niet helemaal duidelijk. En helaas waren er 10 pagina's van de reisbeschrijving weggevallen in de geprinte versie. Verder was de gehele reis prima geregeld en is Cape Tracks goed bereikbaar.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen

we hadden een geweldige reis die uitstekend georganiseerd was

De reis was onvergetelijk, We hebben genoten van de natuur, van de mensen, van de reis. Verbleven in uitstekende hotels cq bungalows. De reisafstanden waren niet al te lang zodat er tijd genoeg was voor bezichtigingen. Helaas hebben we niet veel van de Noordkaap kunnen zien ivm dagenlange dichte mist maar het weer heb je nu eenmaal niet in de hand.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Via Finland naar Noordkaap en langs de Noorse kust terug

geweldige reis

We hadden een prachtige reis. Het ene huisje lag op een mooiere plek dan de ander; ook was er duidelijk kwaliteit verschil; de keukeninrichting op meerder plaatsen van magere kwaliteit. De bezienswaardigheden voor onderweg zijn heel goed gekozen en aangegeven. Bij calamiteiten met onze auto hebben jullie ons goed geholpen. Goeie service over het meedenken over de ferry's. De ferry's leverden soms grote vertragingen op. We konden zelf net goed uitzoeken hoe het werkte met de ferry's. Over de hele lijn zeer tevreden

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen vanaf Bergen naar Lofoten.

Mooie reis maar met wel een paar verbeterpunten.

Dit is een hele mooie reis maar er zijn toch wel een paar op-c.q. aanmerkingen. Deze op- en aanmerkingen heb ik reeds telefonisch besproken met medewerkster Monique betreffende de prachtige kustroute weg 17 waarom deze onderbroken werd door ons naar Stiklestad te sturen terwijl er daar niets is en de volgende dag weer terug te sturen naar Kristiansand.( 2 plaatsen overgeslagen zoals wel is aangegeven in het originele reisaanbod. Voorts aangegeven de walvissafari in Andenes, deze ging niet door op de dag zelf maar de volgende dag was er 's morgens 10 uur wel plaats bij de ernaast gelegen organisatie terwijl de vrouw die daar de boekingen doet, dit voor bij organisaties doet en zij dit ook vreemd vond dat deze optie niet werd aangeboden. Bij het eiland Stott zou aangegeven moeten worden dat dit uitermate geschikt is voor wandelaars maar minder voor mensen met beperkingen, deze hebben daar in combinatie met slecht weer helemaal niets ( geen winkels, dorpje etc.) Voor deze groep zou 1 nacht volstaan. Geef iedereen de optie om zelf de keuze te maken. Als aanmerking zou ik willen benoemen dat er hotels zijn met betaalde privé parkeerplaatsen, deze moeten gereserveerd worden. Dit heb ik aangegeven om dat te doen toen ik definitief boekte; er werd mij toegezegd dat dit zou gebeuren maar ter plekke was niet één hotel die hiervan afwist, ( doe geen toezeggingen die niet waar worden gemaakt ). Stuur s.v.p. een mailtje naar de hotels toe dat zij hun personeel beter inwerken betreffende inchecken, wij hebben zeker 5 hotels gehad die wilden dat wij ook de kamer moesten afrekenen. Gegeven moment werd ik er wel alert op maar éénmaal had ik de kamer wel afgerekend samen met het diner van de vorige avond, ik kwam er gelukkig op tijd achter omdat ik de rekening toch wel hoog vond voor een hapje eten en heb het ter plekke meteen kunnen regelen. ( Hier kan Cape tracks niets aan doen en ligt de fout bij de hotels qua inwerken personeel ). Verder, prachtige reis !

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Autorondreis Thor

Ik kijk weer terug op n prachtige reis dankzij Cape Tracks.

Ik heb weer 'n geweldige "reis op maat" door Noorwegen gemaakt, Evenals de vorige twee jaren door jullie alles voortreffelijk geregeld . : hotels en openbaar vervoer. alles in orde .Toen op zeker moment 'n onverwachte wijziging werd ingevoerd door de treinmaatschappij hebben jullie me duidelijk en tijdig geinformeerd .Ik voelde me weer thuis in het vertrouwde Noorwegen ,de fascinerende landschappen, de sfeer, de middernachtzon en zoveel meer. n Deel bootreis van Bodø naar Tromsø was 'n belevenis ,ondanks het mindere weer toen. Mede dankzij jullie kijk ik terug op n fantastische reis en fijne herinneringen Dank jullie wel. Met vriendelijke groet Elly den Dekker van Kessel

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen op maat met openbaar vervoer

Goed verzorgde reis Noorwegen

Mooie en vooraf goed verzorgde reis. Het waren zeer afwisselende accomodaties; het keukengerei was erg wisselvallig tav de compleetheid. Met name de locatie op Ramberg was erg klein en beslist minder prettig als het slecht weer is. De aanbevolen tips onderweg, zijn niet altijd haalbaar gelet op het tijdsbestek.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Noorwegen rondtoer waarin opgenomen de kustweg

Deskundige medewerkers, die een reis goed kunnen samenstellen

Ons eerste reis naar Noorwegen, helaas vroegtijdig moeten afbreken ivm met enkelbreuk, maar noorwegen zeker voor herhaling vatbaar. We hadden 4 locaties, waar we de 4de dus niet zijn geweest, maar de eerste in Lysefjord Hyttegrend te Oanes, was geweldig geen luxe maar de locatie maakt alles goed. De 2de locatie in Nestunet Idneståvå te Omastrand zullen we niemand aanraden, huis was niet wat en locatie niet mooi, en veel te ver weg van de mooie bezienswaardigheden. De 3de locatie in Viki Fjordcamping te Høyheimsvik, is weer een schot in de roos, een geweldige locatie, huisje verder oky weer geen luxe stapelbed met 60+ is geen doen, maar de camping had ook nog wel grotere en iets luxere huisjes.. Van hier veel kunnen ondernemen.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Eerste maal noorwegen

Prima verzorgd. Goede informatie misschien wat teveel

Nvt

Een geweldig mooie reis!

Recent hebben wij een mooie reis gemaakt naar Finland, Zweden en Noorwegen. De accomodaties waren over het algemeen goed. Bij de meeste overnachtigen hadden wij ontbijt. En dat is zeker voor herhaling vatbaar. De reisgids bij de reis vertoonde helaas wat omissies. De beschrijving was niet altijd volledig, waardoor wij bepaalde bezienswaardigheden niet konden vinden. De beschrijving was ook niet altijd correct. De Lofoteneilandengroep was zonder meer het hoogtepunt van de reis.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Rondreis Finland, Zweden en Noorwegen.

Namibië is meer dan fantastisch en Cape Tracks heeft ons zeer goed geholpen.

Wat een prachtige vakantie hebben wij gehad. Alles verliep zoals besproken. Cape Tracks heeft goed naar onze wensen gehandeld. Eén ding ging niet helemaal zoals gepland, maar dat is door Amber van Cape Tracks goed opgelost. Wij zijn echt tevreden over de service en informatie van Cape Tracks en gaan voor een eventuele nieuwe reis zeker contact met hen opnemen.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Namibië

Super gaaf!

De Jimny is wel een bijzonderen auto. Ik zou hem niet aanbieden aan een party van meer dan 2 reizigers en ook altijd voor de 5 deurs gaan. Een 2e jerrycan zou ik ook adviseren.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Namibie.

Fantastische reis

Alles was goed geregeld en duidelijk vermeld in routeboek. Mooie verblijven met vriendelijk en behulpzaam personeel. De bestemmingen voldeden aan onze verwachtingen.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Self drive Zuid Afrika hoogtepunten

Het contact en het samenstellen van onze reis met Cape Tracks was super!

Alleen maar lof voor Cape Tracks! Het persoonlijke contact om de reis geheel naar onze wensen samen te stellen, het reisboek en uiteindelijk de reis waren super. Zou zo weer een reis via Cape Tracks boeken. Zeer tevreden dus! Hebben Cape Tracks al aan diverse mensen aangeraden die wellicht volgend jaar naar Lapland willen gaan.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Lapland, Ruka

Once in a lifetime experience

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Lapland

Prachtig land

Mooie reis maar werd wel elke keer duurder, afstemming over reis en excursies niet naar verwachting: vrijdag uitchecken sochtends terwijl savonds vlucht naar helsinki en dan heel vroeg verder, hotel vrij basic dus tenzij op excursie eigenlijk weinig te doen: geen ski gebied, geen zwembad oud in hotel: wellicht zelf niet goed genoeg uitgezocht of oogelt maar volgende keer regelen we het net zo makkelijk zelf

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Finland

Geweldige reis en alles klopt.

Programma zit goed in elkaar. Zeer goed hotel met een uitstekende ontbijt verzorging.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Lapland

Onvergetelijk

Prima voorstel ontvangen van jullie. Onze reis was onvergetelijk, alles klopte gewoon. In 5 dagen veel gezien en meegemaakt. Wij zullen jullie aanraden bij familie, vrienden en kennissen.

• Kennis en vakmanschap
  • Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Fins Lapland INARI Wilderness Hotel

Prettig!

Verstand van zaken.

• Naam van gemaakte reis en/of bezochte bestemming(en) Tromso

Marktstraat 21

7642 AK Wierden

Over Cape Tracks

Wist u dat alle reizen op onze website aangepast kunnen worden aan uw wensen? Cape Tracks onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Noord-Europa, zuidelijke Afrika en de poolgebieden.