Pluspunten

Ik had een hor bested en bij de plaatsing bleek het toch wat meer werk dan gepland om aan onze wensen te voldoen. Jeroen heeft met alle geduld en expertise een oplossing gezocht! Echt super service!!

nvt

Pluspunten

Afspraak wordt nagekomen. Ontvangst van aanbetaling en eindbetaling wordt per mail bevestigd. Werkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Pluspunten

Wij hebben hier een Trapbox gekocht om onze lelijke kapotte trap mee te renoveren. We hebben de kleur uitgezocht in de showroom, waar we meteen een duidelijke uitleg over het product kregen en een kleine demonstratie. Omdat de trap eerst gerepareerd moest worden konden we het niet in 1 dag doen, maar dat is helemaal niet erg. Het resultaat is prachtig. De Trapbox is echt een aanrader.

Pluspunten

ik heb via mijn oudste zoon vorige week zondag de trap renovatie bestelt woensdag al het pakket binnen ooo wat duurde het lang voor het weekend was want dan kon ik beginnen nou de ging super goede uitleg en super matriaal de zeggen een kind kan de was doen nou ik kan zeggen met dit product een vrouw kan de trap doen alles helemaal gedaan van maantjes verwijderen en schoon schuren tot en met het aflakken zonder hulp dus nogmaals een vrouw kan de trap doen veel mensen inmiddels jullie site door moeten geven om te bestellen toppie

niks te bedenken alles positief

Pluspunten

Zonnescherm snel en keurig geplaatst.

Pluspunten

Deskundig. Afspraak is afspraak.

Pluspunten

Goede informatie over de producten. Goede uitleg over welk artikel het beste bij je situatie past. Komen als het moet vaker langs zodat je bewust een goede keuze kunt maken. Meedenken over de plaatsing voor optimaal comfort en goede afwerking.

Hiervoor kunnen wij niets bedenken, zijn heel erg tevreden.

Pluspunten

Super snelle levering, top producten, professioneel en persoonlijk advies m.b.t. de uitvoering en gebruik van de producten. Ik heb ondanks twee linke handen, zowel met de houtbox (houtolie) als ook met de trapbox echt geweldig mooi resultaat kunnen behalen. Kortom een heel professioneel bedrijf met uitstekende service en heel vriendelijk, vakkundig personeel.

Ga zo door!

Pluspunten

correct en snel

Pluspunten

Snelle communicatie en inzet, duidelijk verhaal, komen afspraken na. Leveren net werk. hebben trapverfbox laten aanbrengen op de trap en dit is naast een hele mooie kleur (glow it the dark) ook nog eens geluidsdempend en prettig aan je voeten. Aanrader!

Pluspunten

Serieuze benadering, goede begeleiding, afwerking van opdracht is prima verzorgd. Betrouwbaar en degelijk.

indien de levering van product langere levertijd behoeft dan wel graag de klant hierover berichten en niet in het ongewisse laten.

Pluspunten

- Pergo-Line zonnescherm gekozen; veel en moderne mogelijkheden mbt het doek zonder meerprijs, - mooi materiaal en van goede kwaliteit, - professionele en goede montage, - netheid van werken, heel fijn! Wij zullen zeker Topwebshop aanraden bij familie en vrienden!

- enige verbeterpuntje dat ik kan aangeven is preciezere communicatie over levering; tegenwoordig ben je als consument gewend dat bedrijven precies op de dag nauwkeurig kunnen aangeven wanneer producten geleverd worden.

Pluspunten

Prima communicatie en aandacht voor de wensen van de klant. Installatie van de zonwering prima verlopen ondanks de kleine technische probleempjes die opdoken tijdens de installatie. Beveel het bedrijf aan.

Pluspunten

mogelijkheid om 'savonds af te spreken, vakkundig in meten en snel gemonteerd.

• Kwaliteit
  • Communicatie
  • Snelheid/Levertijd
  • Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen
  • Nazorg & Garantie
  • Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prachtige horren die qua kleur en stijl perfect passen bij onze woning. Daarnaast ook snel en netjes gemonteerd op een tijdstip dat ons uitkwam.

Pluspunten

Vriendelijke en klantgerichte mensen, gunstige prijs, goede kwaliteit spullen, geen lange wachttijd, kortom zeer tevreden!

Geen, alles goed en vlot verlopen

Pluspunten

Zonnescherm heel netjes en op tijd geleverd.

weet er geen

Pluspunten

Gedegen en vlotte orderinventarisatie, adviezen, offerte en levering. Afspraak is afspraak, super fijn!

Representatie montage (monteur) kan beter. Montage zelf perfect!

Pluspunten

Service gericht, Meedenkend, Flexibel, Het team komt zijn afspraken na.

Geen aanbevelingen.

Pluspunten

Ik was tekenleraar en gaf zelden het cijfer tien. Iets moest dan wel echt heel erg goed zijn. Maar ik geef dit bedrijf zonder meer een tien plus. Er was een lastig probleem dat Topwebshop ter plekke uitstekend heeft opgelost: geen extra kosten, prima en vriendelijke service!

Pluspunten

Ik heb de trapbox besteld en ben erg tevreden over de kwaliteit, het eindresultaat en de service.

Tip: in de omschrijving even noemen dat het handig is om bij een erg vervuilde trap eerst even het vuil te isoleren (met bijv een vlekken isolatie spray)

Pluspunten

Snelle levertijd, prima kwaliteit voor een mooie prijs!!

Pluspunten

Pluspunten

Prima bedrijf om je voorzetramen te bestellen. kundige mensen en snelle levering. Ramen zitten netjes ingepakt en voldoende bevestiging materiaal. Ik ben blij met de voorzetramen dat scheelt ons een hoop koude en hadden we 20 jaar eerder moeten doen.

geen

15 Pampuslaan