Snelle levering doen wat ze beloven

Eerste bestelling gedaan als test op de zoldertrap. Bestelling is snel en kompleet afgeleverd. Stappenplan gevolgd en zeer tevreden met het resultaat, meteen nog een pakket besteld voor onze andere trap. Wat ons betreft een aanrader!

Het opmeten en plaatsing van de achterzetramen is uiteindelijk naar wens verlopen.

Bij het opmeten van de achterzet ramen was aangegeven dat de geplande scharnieren op dezelfde hoogte geplaatst dienden te worden als de scharnieren van de aanwezige ramen. Bij plaatsing van de achterzet ramen bleek dat bij 2 van de 5 ramen dat niet het geval te zijn. Deze fout iis erna hersteld. De monteur informeerde dat bij de fabrikage van de ramen het in de fabriek fout was gegaan.

Snelle verzending, overzichtelijke site.

Snelle levering en overzichtelijke site

Aangezien we met de gevel (voorgevel uit ongeveer1981, de rest van de woning is ouder) ) dicht op de weg wonen hebben we door TOP beneden en boven achterzetramen laten plaatsen om het geluid van het verkeer te reduceren. Twee maanden daarvoor hadden we het oude isolatieglas laten vervangen voor nieuw HR++ glas door een glaszetter in de hoop dat dit ook in geluid zou schelen, maar wat dit scheelde aan geluidsreductie viel tegen. Sterker nog, er bleef op de begane grond een langere na-ruis van het langsrijdende verkeer hangen (tot wel 30 meter uit de gevel), wat bij een natte weg nog veel erger werd. We hebben toen beneden voor het Lift-Out Goéland systeem met akoestisch glas gekozen, gemonteerd op het raamkozijn met een spouw van ong. 7 cm tot het HR++ glas. Het resultaat is fantastisch, de ruis is geheel weg bij nat weer en bij droog weer is het geluid van het verkeer of pratende voorbijgangers ook verdwenen. Slechts zware motoren zijn nog enigszins hoorbaar. Op de eerste verdieping hebben we gekozen voor Duraview 5000A schuivende voorzetramen voorzien van 6mm glas. Ook is hier het resultaat aanmerkelijk beter dan daarvoor. Aangezien we een woning hebben met begane gerond wel spouw en boven niet (halfsteens met isolatieplaat) en een zolder met een ongeïsoleerd dak (zoldervloer wel geïsoleerd), spelen deze factoren op de eerste verdieping natuurlijk ook een rol in de geluidsbeleving. De dienstverlening en het contact met de monteurs hebben we ervaren als zeer prettig en vakkundig. De oude raambekleding (in betweens) werd door de monteurs ook nog voor de achterzetramen geplaatst. Afspraken omtrent levering, montage en kwaliteit zijn allen nagekomen.

Plezierig vakwerk

Alles plezierig, vlot en met vakmanschap afgewerkt; opmeten, monteren en administratieve afhandeling: TOP.

Snel geleverd. Duidelijke uitleg op de website

Dat wat ik als klant verwacht!

Duidelijke website, snelle levering. Duidelijke instructie bijgeleverd. In principe genoeg voor 1 complete trap.. let op als je gaat aflakken doe het royaal maar overdrijf niet! Dan red je 1 laag per trap uit een blik. Eenmaal gemengde blik is na 1 uur niet meer verwerkbaar. Waardoor wij helaas 3 blikken ipv 2 nodig hadden. Bij besteld om toch ook de 2e trap te doen hiervoor alleen de verf en de aflak voor besteld (extra blik aflak). Van de vlokken was zelfs ruim voldoende voor 2 dichte trappen!! Het extra bestelde blik bleef nu over terug sturen en het geld staat binnen no time op je rekening!

Professionele

Top ervaring!

Goed en duidelijk

Binnen 2 dagen had ik de trapbox al binnen. Ook 's avonds nog via het contact formulier een vraag gesteld ( ik ga natuurlijk niet 's avonds laat nog appen over dingen die geen haast hebben) en de volgende morgen al antwoord. Helemaal Top van Topwebshop ;-)

Zeer mooi product. Vriendelijke, vakbekwame monteurs die erg netjes werken. Zowel met afspraak voor offerte als met montage waren ze exact op afgesproken tijd

Betrouwbaar bedrijf

Goede levering. Compleet en heel duidelijk.

Vriendelijk

Het pakket werd snel verstuurd vanuit topwebshop, alleen post.nl deed er 5 dagen over. Op zich niet erg, als ze niet elke dag de verwachting scheppen dat het dezelfde dag geleverd zal worden. Per mail aan topwebshot, vriendelijk en snel op alle vragen antwoord gekregen.

Goede, snelle service

Snel en netjes alles geleverd

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Mooi verpakt en een duidelijke handleiding. Alles ziet er netjes uit en is compleet

Ik heb zeer goede kwaliteit van u diensten in 1 woord geweldig goede service goede voor lichting en eerlijk mijn bestelling is goed bevallen. Mijn trap is voor 85 % geslaagd lig niet aan jullie bestelling

Professioneel, goed verzorgd

Snelle reactie, professioneel, goed verzorgd.

prima services

Snelle levering en prima communicatie bij levering.

Zeer snelle service

Goed bereikbaar voor vragen ed. Zeer snelle service, volgende dag al in huis.

Goede service en snelle levering

snelle levering en ramen zien er perfect uit. Ik zou de volgende bestelling weer hier doen.

Uitstekende communicatie en nakomen van afspraken

Er wordt uitstekend gecommuniceerd, wat ik als klant kan/mag verwachten en alle beloftes/afspraken worden stipt nagekomen.

Persoonlijke, mooie ramen, snel geleverd

Werd tot tweemaal proactief gebeld om te overleggen over de juiste opties om fouten te voorkomen. Ramen werden week eerder dan gepland geleverd, ook weer netjes over gebeld door transporteur. Ramen zien er bijzonder netjes uit. Model 12 met ronde toog was eigenlijk te smal, maar zag er desondanks prima uit. Enige verbeterpuntje is dat witte ramen met witte rubber afdichting leverbaar zouden moeten zijn, want het zwart blijft zichtbaar.

Blijft bij Dhl in soteercentrum hangen.

Theoretisch was het pakket bestemd om op dinsdag 22 september bezorgd te worden. Bestelling op de 20ste geplaatst. Helaas staat het pakket al 3 dagen op het sorteercentrum. Mijn ervaring is dan ook dubbel. Ja, tobwebshop heeft mooie producten en prijzen. De afhandeling door de bezorgers is daar in tegen laks te noemen. Hier kan de webshop dus nog extra punten scoren als hier betere afspraken worden gemaakt. Over de producten en de webshop kan ik dus nog geen oordeel geven. Misschien een wordt vervolgt?? Molenaar.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Bestelling zal vandaag geleverd worden . Niks ontvangen ?

Snel, vakkundig en goed.

Doet zijn naam eer aan!

15 Pampuslaan

Weesp 1382JM

0294 712 084 / 06 4694 5833

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire