Prima service!

Afwerkingshop heeft een groot assortiment, scherpe prijzen en snelle beschikbaarheid van materiaal. Bestellen via de website verliep op een bepaald moment wat stroef, maar lijkt intussen opgelost. Al het materiaal werd snel en netjes geleverd, met een goede bescherming als het nog even buiten moet blijven staan! Kortom, heel tevreden met de service!

De bestelling lag klaar bij afhaling.

On line bestelling. De kop koffie was leuk tijdens het wachten. Alles werd vlot geladen omdat de gehele bestelling klaar stond voor afhaling. Een aanrader. Yves.

Vriendelijk personeel,vlotte afhandeling

Vlotte en vriendelijke communicatie maar levering laat te wensen over.

De levering is niet volledig volgens de bestelde goederen en de geleverde goederen zijn veelal beschadigd.

Très bon service clientèle

Très bon accueil à Grâce Hollogne. Conseil très pro

Alles naar wens

Levering perfect in orde zoals afgesproken

Zeer goed.

Correct en op tijd geleverd.

professioneel

heel vriendelijke en professionele bediening.

Très efficace

Très bons produits bien emballés pour le transport. Sans aucun problème pour ajouter du matériel à ma commande et pour différer la livraison. À recommander. J. Pire

Alles loopt zeer vlot en vriendelijke bediening.

Alles loopt zeer vlot en vriendelijke bediening.

Rapide et efficace

De bestelling was correct en snel ter beschikking, dank zij de perfecte organisatie en de verschillende vestigingen over Vlaanderen verspreid!

Eenvoudig bestellen en afhalen van grote materialen en prima advies

Commande facile et livraison efficace.

Le fait de pouvoir commander via le E-shop est un vrai plus par rapport à d'autre fournisseurs qui sont plus opaques par rapport à leur stocks et aux prix. La livraison a été effectuée à la date demandée

Super tevreden met de producten en de levering

Ik beveel de afwerkingshop ten zeerste aan. De geleverde producten zijn top, de levering was zoals afgesproken met vooraf een telefoontje van de chauffeur. De prijs was bij de beste op de markt. Dus ik ben heel tevreden gelijk aan het klussen kunnen slaan.

Tout c'est déroulé comme prévu

Commande facile en ligne, SMS pour rappeler la livraison, appel du chauffeur 0,5h avant d'arriver... TOP

Vlot en correct

Alles heel vlot en correct verlopen. Ze helpen ook met inladen zonder dat je moet vragen. Heel vriendelijk en hulpzaam. Tevreden!

GOEDE SERVICE

GOEDE SERVICE

Levering sneller geleverd verwacht top!

Zeer kwalitatieve producten en professionele levering

Zeer kwalitatieve producten en professionele levering

vriendelijk, behulpzaam en goede prijs

Goede service met kraan bij levering groot pakket gipsplaten op mijn oprit precies waar ik ze wou.

Goede communicatie en service

Goede communicatie en service!

Alles was goed geleverd

Ik heb alles correct ontvangen dat ik besteld had. Ik had PIR isolatie gekocht sommige hadden schade door de spanriemen. De persoon die de levering heeft afgezet, was niet echt vriendelijk.

Snel en vriendelijk geholpen.

Nu het online bestellen de dag er op al een telefoontje gehad dat mijn bestelling vroeger binnen was. Later afhalen of in verschillende keren was ook geen problemen. Goede communicatie en vlot geholpen.

Reeds een paar deftige bestellingen geplaatst en steeds correcte afhandeling hiervan, goederen steeds geleverd op gevraagde leverdag. Ook de chauffeur supervriendelijk en behulpzaam. Alsook reeds paar keer in de winkel te Bredene geweest en ook daar zijn ze vriendelijk en behulpzaam. Ook een eerlijke prijs / kwaliteits verhouding.

71 Vaartdijk

Leuven 3018