Makkelijke website

Vlotte bestelling en bij het afhalen ging ook alles vlot ! Alleen spijtig dat de Gyproc buiten moest geladen worden met ons belgisch strontweer

Mogen vele voorbeeld aan nemen. Topservice!!

De chauffeur belde 20 min. voor hij aankwam op de afgesproken leverdatum. De materialen werden bij mijn klant geleverd. Na het afzetten kreeg ik telefoon dat alles goed verlopen was met de locatie van de materialen. Top. Bedankt chauffeur. Topservice!

perfect

stipte en correcte levering.

Panneaux isolation au top.

Je suis très satisfait des panneaux et de la rapidité de livraison de ceux ci. Je recommande fortement.

Commande de profilés sur votre site.

Commandé sans soucis, j’ai été chercher les matériaux, le service a été rapide. Rien à redire.

slechte service

online besteld en levering is gebeurd zonder enige vorm van aanmelding. Het materiaal is buiten blijven liggen en daardoor onbruikbaar.

Alles op tijd geleverd

Alles netjes

alles netjes en op tijd

Ik ben nog wel wat aan het klussen en dus is het zeer belangrijk wanneer je zaken besteld dat deze snel beschikbaar zijn. De gevraagde metalstuds waren er niet en er werd prompt een oplossing geboden via een alternatief! Alles tijdig opgehaald!!

Goeie levering, mooi product

Het leveren was sneller dan gepland. Ik ben ook zeer tevreden over het mortex product

Prijs/kwaliteit zit goed. Online werd een datum ingepland voor levering. Deze vonden we iets te laat om onze werken tijdig af te krijgen. Na een bezoek aan de winkel (Sfic), hebben ze de afspraak meteen verzet voor een datum die ons paste. Ook zeer vriendelijk personeel.

Uitstekende service

Mijn bestelling werd snel en correct afgehandeld.

Snel geholpen en goed advies

Goeie producten en service

correcte en vlotte afwerking van mijn order

vanaf order alles duidelijk en order stond klaar bij ontvangst

Goede en vlotte afhandeling van de orders

Kwaliteitsvolle materialen aan concurentiële prijzen. Vlotte afhandeling en goede communicatie via mail.

Heel klantvriendelijk ! Een aanrader naar productengamma voor isolatie en support !!!

Heel duidelijke info aan de telefoon en beschikbaarheid van product zoals beloofd !!! Kan alleen maar 10 op 10 geven :-)

Snelle service!

Onze bestelling lag snel klaar. Goede Service.

Correct en snel

Bestelling bij de afwerkingsshop is altijd correct en snel in orde. Als er een probleem is, nemen ze direct contact op! Aangenaam om mee te werken.

Goede service, goed materiaal, goede prijs

Ik ben heel tevreden met de kwaliteit van de producten die aangeboden worden. Levering verloopt vlot en zoals afgesproken.

Vlot bestellen en afhalen

Professionele afhandeling in een winkel op professionele koper gericht.

correct

correcte prijzen en levering

Kijk omschrijving

De bestelling was niet gekend bij het afhalen. Slechts één deel van de bestelling was op voorraad.

Mijn bestelling waren altijd op tijd en goed ingepakt.?

vriendelijke en vlotte service

Ik ben vriendelijk en goed geholpen, goed van prijs en snelle service

Roest profielen

4de maal ik Gyproc koop, eerste maal dat profielen verroest zijn en dit binnen de marge zou zijn

Simple et efficace

Le juste prix et qualité en tout cas pour les matériaux commandés.

71 Vaartdijk

Leuven 3018