Handige site, eerlijke prijzen, snelle levering. Simpel.
Handige site, vlotte levering, correcte prijs.
Handige site, vlotte levering, correcte prijs. Simpel!
Ik heb mijn levering nog niet ontvangen. Vooreerst had ik levering gevraagd op dinsdag 29/11, ze is niet verschenen. Bij contact met jullie bleek dat het leveradres bovendien verkeerd was. Er werd me beloofd dat de levering daags erna op het juiste adres zou toekomen. Weerom niets ontvangen. Vrijdag jongstleden terug gebeld en boodschap ingesproken. Geen reactie tot vandaag (zij het wél een vraag tot deelname aan deze enquête). Ik bel straks opnieuw... hopelijk komt het snel goed.
Levering was veel sneller dan tijdens het bestellen werd aangegeven
Goede materialen de juiste prijs. Stipte levering. Zou juist leuker geweest zijn als we op voorhand hadden geweten dat het een groot pallet ging zijn dan hadden we ze langs achter kunnen laten leveren
Vlotte levering
Goede keuze aan correcte prijzen. De levering werd uitgevoerd zoals afgesproken. De enige opmerking is dat je tot op het laatste half uur in het ongewisse blijft over de levertijd. Een indicatie de dag op voorhand van een tijdspanne (voor- of namiddag) zou alvast nuttig zijn. Ook de telefonische bereikbaarheid zou beter kunnen, maar al bij al was de ervaring zeer positief en zal ik hier nog bestellen.
Snel geleverd, goeie kwaliteit !
Zoals hierboven vermeld fijne ervaring
Beste ik heb telefonische en per mail laten weten dat de bestelling niet compleet was. Na een week nog steeds geen reactie, als de bestelling niet volledig is tegen zaterdag kunnen de werken niet aangevat worden
Beste Timmy, Vervelend om te horen dat niet alle artikelen waren geleverd bij het bezorgen van uw bestelling. Dit was uiteraard niet de bedoeling geweest. Uw melding is goed ontvangen en inmiddels zijn de ontbrekende artikelen geleverd. Zo kan je zaterdag goed van start gaan. Wij wensen je daarom nog veel succes met je klus toe! Met vriendelijke groet, Charles Afwerkingshop
Veel keuze tegen aantrekkelijke prijzen, ik koop hier graag.
J'ai tenté de trouver un entrepreneur pour isoler mon toit. Mais après 3-4 tentatives j'ai dû me résigner : aucune entreprise ne désirait faire le travail (compte tenu de la morphologie de la toiture qui rend le travail trop intensif). Grâce au site internet de Parachevementshop, j'ai pu mener à bien les travaux tout en étant très bien informé, alors que je ne suis pas très bricoleur. J'ai pu faire du sur-mesure en fonction des espaces libres entre la toiture et les boiseries. Pour un peu moins de 2 000 €, j'ai pu mener le projet à bien. Le site internet de la firme est très bien fait. Le personnel est très ouvert et les programmes de commandes donnent toute satisfaction.
heeft iets langer geduurd maar ik zou mijn promatect platen terug bij afwerkingsshop kopen, de betere prijs
Beste Bart, We vinden het vervelend om te horen dat u lang hebt moeten wachten om uw materialen in huis te hebben. Onze excuses voor het mogelijke ongemak. Bij de afronding van uw bestelling heeft u geselecteerd om de producten af te halen. De datum die u op dat moment gekozen hebt, is de datum dat u uw producten kan afhalen, bij het door u gekozen filiaal. Mocht er een moment voorkomen dat een artikel toch niet op voorraad is of de gekozen afhaaldatum kan niet worden verwezenlijkt, zal een collega van het filiaal u hier tijdig over contacteren. Inmiddels hebben wij persoonlijk contact met u gehad en kunt u binnenkort starten met uw klus. Wij danken u voor uw feedback en nemen dit zeker mee om dit in de toekomst te verbeteren. Met vriendelijke groet, Charles Afwerkingshop
Revue originale
bestelling gedaan, zou verleden week binnen moeten geweest zijn maar ik hoor niets. Mss moeten jullie ervoor zorgen dat de beoordeling maar geactiveerd wordt als je effectief je spullen hebt gekregen want op deze manier gaat het niet werken. Beoordelingen die je op de onderste balk op hun site ziet zijn wel allemaal fantastisch... ;)
Très bon contact, très disponible, vraiment impeccable.
Op 14/11 plaatste ik een bestelling met artikels die allen in voorraad waren. Op heden (28/11) heb ik nog geen enkel artikel kunnen ophalen. Ik heb een mail gestuurd op 22/11 voor de stand van zaken en heb daar ook nog geen antwoord op gehad. Zeer jammer voor een eerste bestelling...
Beste Lesley, Erg vervelend om te horen dat het lang duurt voordat u alle materialen in huis hebt. Bij het afronden van uw bestelling heeft u geselecteerd om de producten af te halen. De datum die u op dat moment gekozen hebt, is de datum dat uw producten klaar staan om af te halen bij het door u gekozen filiaal. Mocht er een moment voorkomen dat een artikel toch niet op voorraad is of de gekozen afhaaldatum kan niet worden verwezenlijkt, zal een collega tijdig contact met u opnemen. We begrijpen dat dit niet altijd even duidelijk is en nemen uw feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren. Onze excuses voor het mogelijke ongemak. Inmiddels hebben wij persoonlijk contact gehad en kan u starten met uw klus. Wij wensen u daarom alvast veel succes met uw klus toe. Met vriendelijke groet, Charles Afwerkingshop
Isolatie werd snel en gratis geleverd en kreeg er ook nog eens een gratis isolatiemes bij. Vriendelijke man die de isolatie kwam leveren.
bestelling correct afgehandeld
wij hebben voor de eerste maal iets besteld bij jullie, het is een overzichtelijke webshop met tips en advies. Wij gaan zeker nog een bestelling plaatsen