Kwaliteitsmateriaal - topservice

Paar platen XPS-isolatie platen besteld. Goede prijs. Afhalen ging vlot en zeer vriendelijk personeel. Met professionele hulp & tips, na een paar vragen. #aanrader

Goede dienstverlening

Makkelijk om eerst online je keuze te maken en betaling uit te voeren. Ophalen in de lokale shop verloopt vlot. Kwaliteit wordt nagestreefd, er is oog voor bv. houten balken en hun functie (zijn ze recht of niet). Hulp bij inladen van grote stukken.

Hier vind je alles aan de beste prijs

Gemakkelijke site met een groot aanbod aan de beste prijzen. Afhaalcentrum in Kermt is top! Heel vriendelijk personeel en vlot te bereiken.

Kan niet beter.

Online besteld en alles naar wens verlopen

Bestelde platen voor systeemplaten online. Zeer tevreden over bestelling, afhaling en kwaliteit. Zie praktisch geen verschil tussen de nieuwe platen en degene die al jaren stonden. Perfect.

Vlot verlopen

Goeie communicatie over vervroegde/gewijzigde leverdatum

Très facile

Bonne communication, bon service. Quelques clics et les matériaux arrivent devant votre porte, dans une toute petite rue et en haut de l'allée privée. Le camion (32Tonnes) reste en bas de la rue et un petit véhicule super maniable finit le trajet.

Snelle levering en goede communicatie

Snelle en correcte levering

Zeer goed!

Belden me omdat ik in shiften werk. En waren twee dagen vroeger dan normaal! Super tevreden ga er zeker nog bestellen! En alles goed ingepakt voor als zou regenen! Toppie

Positief - uitstekende levering

Duidelijk en vooral een vlotte levering met aangenaam en professioneel personeel.

Heel makkelijk bestellen door de duidelijke website, tijdig binnen en correcte afhaling.

Très bonne expérience

Service de qualité, livraison et marchandise au top.

Levering

Beste , ik was op de juiste dag in het depot in Asse om mijn bestelling af te halen . Heb daar meer dan een uur gestaan omdat mijn bestelling niet te vinden was…. Uiteindelijk een week later wel kunnen afhalen.

Correct en volgens de afspraken

Vrijdag besteld en dinsdag correct en op tijd geleverd.

Super service

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling en super levering.

levering liep volledig mis

mijn bestelling werd op de verkeerde dag en op het verkeerde adres geleverd. Het ging over bijna 50 gyproc platen dus niet iets dat je zo maar even van het ene adres naar het andere verplaatst

Alles OK

Initieel was er een lange ophaaltijd voorgesteld voor de bestelde producten, maar na telefonisch contact bleek het om allemaal stockproducten te gaan en kon ik het snel gaan ophalen.

Commande facile et livraison rapide

Le produit commandé répond aux attentes. La livraison a été faite rapidement. Seul petit bemol: aucune explication concernant la mise en œuvre requise.

goed materieel, goed geleverd

goede ervaring.

Alles in orde. Snelle levering

service

Afgeleverd zoals aangegeven op de website - aanrader!

uitstekende service

overzichtelijke site en perfecte levering. aanrader

duidelijke afspraken, op tijd geleverd

duidelijke afspraken, op tijd geleverd

Niets op aan te merken, de bestelling was mooi verpakt en tijdig geleverd door vriendelijke chauffeur.

71 Vaartdijk

Leuven 3018