Livraison rapide / produit légèrement endommagé

Livraison rapide, chauffeur sympathique qui vous demande bien où vous voulez la marchandise (ce n'est pas toujours le cas). Cependant 2 rouleaux étaient percés avec un trou dans la laine (heureusement pour moi, proche du début du rouleau et que sur une épaisseur). Produits conformes à ce qui était annoncé.

Makkelijk te bestellen

Vlot, Snel & Correct

Zeer makkelijk kunnen bestellen online, betalen en leverdatum selecteren. De levering van de toch wel grote pallet aan materiaal werd correct en vlot afgehandeld!

Snel en goed geleverd ik dank jullie

Na een mailtje toch nog vroeger kunnen leveren

Veel keuze!

Snel geleverd of gewoon op te pikken in de winkel

super!

super!

Correcte levering

Een ruim aanbod en een correcte levering. Het materiaal werd in goede staat geleverd dus ik ben zeer tevreden.

Zeer goede service

Zeer goede service

livraison correcte, bon prix.

livraison correcte, bon prix.

Uitstekende webwinkel

Gebruiksvriendelijk. Je vind vlug wat je zoekt. Competitieve prijs zetting. Vlotte afhandeling van betaling en levering

Mdf plaat voor hangtoilet paste perfect, na aanpassen van breedte en hoogte. Een aanrader.

Tip

Ik had 2 K vernis besteld glans ipv mat mijn fout. Top behandeld voor Charles heeft me een retourlabel gemaild en heb de glans retour gestuurd En een dag later de mat ontvangen. Chapeau indien ik nog eens iets nodig heb zal ik zeker weer bij de afwerkshop bestellen . Groetjes Guus

Zeer positief

De contacten op administratief gebied waren uitermate vriendelijk en punctueel. De leverancier-chauffeur is een voorbeeld voor alle andere collega's van andere bedrijven.

lang wachten

Bij afhaling moest ik zowel in de winkel als in het magazijn erg lang wachten op een medewerker. Er waren nochtans geen andere wachtenden voor mij. Best frustrerend als je online bestelt om tijd te sparen. Teleurstellende eerste ervaring.

Goede producten en advies

Ik ben heel tevreden over het advies die ik zowel telefonisch, als in de winkel heb ontvangen. De kwaliteit van de (gyproc) producten zijn ook heel hoog. Ik kom zeker terug, dankjewel.

Zeer vriendelijke medewerkers

Vlotte afhaling en levering en zeer vriendelijke medewerkers. Enige puntje van verbetering is dat ik telefonisch moeilijk contact kreeg, wel snelle reactie op mail.

Als particulier online besteld, als koning bediend.

Zeer goede ervaring. Magazijniers super hulpzaam. Ik ben een zeer tevreden klant.

Commande online et retrait de la marchandise impeccable

Personnel serviable et proactif Rien à en redire. Je commanderai à nouveau là lorsque j'aurai besoin de matériaux.

Fijne en correcte winkel

klantvriendelijk en zeer professioneel georganiseerd

Prima geholpen met keus

Spijtig bij levering geen SMS gekregen wanneer dit zou gebeuren. Gelukkig was ik thuis op dit ogenblik. Mvg Raymond

Ging allemaal vlot

Maar ik bleef wat in het donker over de levering. Die kwam wel zoals beloofd!

Vlot en zoals het hoort

Snelle dienst

Vandaag bestellen en volgende dag afhalen. Groot assortiment aan artikelen in voorraad op meerdere locaties.

Gewoon top, prima prijzen, levering zoals afgesproken, top kwaliteit. Aanrader!!

Echt zoals het hoort. Goede webshop met kwaliteitsvolle producten. Levering op tijd en aangekondigd. Alles goed waterdicht verpakt. Prima service die zonder problemen nog iets bij de levering toevoegde (paar dingen die ik vergeten was). Absolute aanrader!

71 Vaartdijk

Leuven 3018