Correcte materialen en service

Materialen eenvoudig te bestellen Correcte prijs kwaliteit verhouding Correcte service en afspraken

Simple et efficace

Un e-shop bien fourni, un service efficace et un suivi qui pourrait être amélioré (pas reçu de réponses à un message laissé sur le GSM). Des prix intéressants aussi. Au final, je recommande.

product voldoet aan de verwachting + aflevering verliep correct

product voldoet aan de verwachting + aflevering verliep correct

Heel tevreden

Organisatie en levering perfect

Correcte levering

Product was gekend, prijs oké en correct geleverd

Dik in orde

Een hoop materiaal online besteld, alles binnen 4 dagen geleverd zonder mankementen, goed materiaal

fantastisch

snel geleverd vriendelijk tel contact juiste advisering

Conforme et livré dans les délais prévus

Les panneaux sont conformes et livrés dans les délais prévus.

Gewoon goed

Alles vlot verlopen, goed materiaal, top!

Alles netjes verpakt en heel vriendelijke chauffeur. Voor de planner toch best rekening houden met de lengte van de oplegger. In onze woonwijk kan je bijna nergens met die lengte manoeuvreren. Gelukkig wonen wij net aan het begin van de straat en kom de chauffeur op 30 cm na de straat in rijden.

snelle vlotte service

online besteld, makkelijk afgehaald topproducten

Correcte service, materiaal perfect zoals besteld

Levering op 6de verdieping van plaatmateriaal correct zoals afgesproken.

Impeccable

Bon suivi, livraison impeccable

manque du matériel à ma commande

il me manque 15 plaques OSB à la livraison. J'ai voulu contacter par téléphone et j'ai eu le répondeur toute la journée. Pour finir j'ai contacté SFIC à Gosselies qui me signale qu'ils étaient en rupture de stock. Personne ne m'a prévenu. Ils me promettent qu'ils vont me les fournir. J'attends toujours. Pas de service ni de contacts.....

• Nous recommanderiez-vous? Non

uitstekende service

Prijs-kwaliteit zeer goed, snelle levering, ben zeer tevreden.

correcte levering

correcte levering ana huis, goederen uitstekend verpakt, perfecte staat. Geen 5 sterren omwille van relatief hoge verzendingskost en

correcte service

ruim aanbod en eenvoudig rekensysteem benodigdheden wanden/plafonds

Prima bediening!!

Heel fijn en vriendelijk personeel.

zeer tevreden

Snelle en correcte levering

très bon service et excellent acceuil

après une recherche sur le net, j'ai trouvé votre site et j'ai trouvé ce que je cherché

Snelle levering.

Snelle levering en ook het feit dat het op de site wordt uitgerekend volgens de maten die je opgeeft prima.

Prix exceptionnels et bon service client.

J'ai fait une commande de divers isolants, les prix sont très compétitifs, tout s'est très bien passé. Lors de la livraison, une palette était manquante et avait été livrée sur un autre chantier, j'en ai tout de suite averti le service client par mail, c'est préférable et plus rapide. Celui-ci a pris mon dossier directement et m'a livré tout de suite le produit manquant en prenant de leur stock pour ne pas attendre la reprise à l'autre adresse. Très content de mes achats qui ne seront surement pas les derniers.

Scherpe prijzen en vlotte levering

De beste prijzen voor Fermacell en toebehoren. Levering mooi op tijd en op de afgesproken datum. De leverancier deed het nodige om de bestrating te beschermen en plaatste alles zeer nauwkeurig en voorzichtig op de oprit.

Très belle découverte

Je cherchais un site internet bien structuré afin de me renseigner sur différents matériaux et je dois bien avouer que celui-ci comble mes attentes. J'ai effectué une première commande qui s'est très bien passée à tous niveaux. Efficacité, sérieux, rapide et service de livraison impeccable.! Je recommande pleinement celui-ci. Chris H (Soignies)

Behulpzaam en gemakkelijk

Ik had nog enkele vragen. Een kort telefoontje en ze waren onmiddellijk beantwoord. De volgende dag lagen mijn goederen klaar in het ophaalpunt van mijn keuze. Eenvoudig, snel, goede service.

71 Vaartdijk

Leuven 3018