Vlot vriendelfijk correct

Veel keuze. Goede prijzen. Perfecte communicatie, snelle levering en leuk om te kunnen afhalen bij SFIC.

Wel oke

Had een grote bestelling besteld en zou op een bepaalde datum geleverd worden.. ik blijf een hele dag thuis, niemand gezien of gehoord.. bel ik de dag nadien, om te vragen waar mijn bestelling bleef.. zeiden ze dat de chauffeur was langs geweest en gebeld had.. ik had niemand gezien of gehoord die dag.. paar dagen nadien iemand anders als chauffeur en die heeft me 2x gebeld dat hij onderweg was en was heel vriendelijk.. zo moet het..!

TOP !

Interessante prijzen en uiterst snel geleverd ! beter kan niet. Bedankt.

Commande metal stud 4m de long

Rapide et efficace

Super - eenvoudig online webpagina

Snelle levering, eenvoudige webshop.

Snel en sympathiek

Om 23u besteld voor afhaling in Zellik, 's Ochtends om 7u30 al een mail dat alles klaar lag. Ter plaatse aangekomen regende het, wat niet ideaal is om gipsplaten te vervoeren in een open aanhanger. Geen probleem voor mij want Breben was zo vriendelijk om wat plastiek af te staan om af te dekken. Aanrader, ik kom zeker terug!

Super service, snel en betrouwbaar!

Duidelijke website met easy navigatie! Besteld en meteen uitgeleverd, dus efficient en betrouwbaar. Idiaal!

goede service

juiste product, goede en vriendelijke service voor zowel levering en afhalen.

Snel antwoord Zeer vriendelijke mensen. Ook bij leveringen

Vlotte afhandeling

Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling

Goed maar sommige platen hebben kleine schade.

Degelijk.

Je recommande

goedkoop, snel, degelijk, professioneel

alles goed verpakt en snel geleverd

Alles zoals beloofd!

Snelle levering!

Bonne expérience

Grand choix de matériel, prix moyens, rapidité et facilité de livraison. Le matériel livré présente cependant quelques dégâts.

Excellent

Toujours livré en temps et en heure. Bien emballer et ne risque rien en cas d'intempéries.

Goed!

Bestelling was snel geleverd.

Snelle correcte service!

Supersnelle, goede service en zeer voordelige prijzen

Mauvais accueil

- Utilisation des eco chèques autorisés mais non maîtrisé par le personnel - mauvais accueil par la vendeuse

• Nous recommanderiez-vous? Non

zeer goede service en prijs-kwaliteit

snelle en uitstekende service

Super et très pro

Rien de négatif, super pro et rapide. Tout était carré. Je recommande !

Rien à dire, qualité du produit et de livraison

La commande est arrivée bien emballée, les produits sont de qualité.

goed, snel en kwatiteit

de bestelling is vlot verlopen. de leverdatum was correct. alleen het telefoneren was niet wat er was afgesproken. (daar ga ik geen ster voor afnemen). Want de levering hadden ze perfect zelf opgelost door de poort te openen en alles schoon aan de kant te leveren en niet zomaar op straat het was zelfs uit de weg gezet voor de auto's nog te kunnen parkeren. top levering geef de chauffeur maar een schouderklopje. hij verdient dit.

71 Vaartdijk

Leuven 3018