Service is top

Bestelling en levering was uitstekend.

Alles vlot verlopen

Correct op alle vlakken

Snelle respons. Makkelijke webshop en goed overzichtelijk.

Bijna perfect.

Liep bij aanvang wat wat fout, want bestelling was niet tijdig klaar. Maar ik werd hier degelijk over ingelicht en het liet me toe om een extra bestelling aan de eerste toe te voegen. Beide bestelling zijn dan samen geleverd via jullie filiaal uit Oostende, op de nieuw afgesproken datum. En dit weerom door een zeer professionele chauffeur.

Behulpzaam

Ze hebben me van alle informatie voorzien. Toch had ik ook nog iets verkeerd besteld. Dit kon ik zonder problemen terug retouren en werd snel afgehandeld! Goeie betrouwbare service.

prima service

vriendelijk personeel

!

Planning van levering een fiasco

Grote bestelling geplaatst, xxxx bedrag. De eerste leverdatum kon niet doorgaan wegens defect vrachtwagen. Ik stel me flexibel op door dit een week later te laten doorgaan. Ik ging nog gecontacteerd worden om dag en uur af te spreken. Ik werd gecontacteerd, om te horen te krijgen dat de vrachtwagen onderweg was. Ik had geen werkvolk om alles af te laden. 6 paletten vol materiaal. Antwoorden op email kan blijkbaar ook niet, de betaling is reeds ontvangen. Ik heb nog zo een 300m² gyproc nodig, dit zal bij een ander bedrijf zijn.

Vlotte afhandeling

Bestelling per e-mail, snel bevestiging van stock, zorgzame service.

vlotte correcte firma

Zowel de bestellingen via de webshop al rechtstreeks in de winkel lopen steeds vlot en correct. Vriendelijke bediening.

geweldige service

Vriendelijk geholpen, mee uitgezocht wat nog nodig was. zaken geleverd aan wagen en mee ingeladen. TOP service! en prijs kwaliteit op en top

Très bien

Large choix et livraison impeccable

Zeer goed!

Goede prijs, alles op tijd en heel vriendelijke mensen.

Snelle en betrouwbare service. Zeer ruim aanbod van producten en voorraad.

Rapide efficace et livreur qui m'a aidé à décharger les matériaux et le ranger a l'abri !

Rien à dire !.....

Livraison rapide, bon contact avec le chauffeur/livreur sympas. Produit de qualité et pas trop chère , très abordable , merci…..

Eenvoudige webshop en goede service na verkoop

Vlotte en professionele service

Correcte, snelle, vriendelijke en professionele service

Duidelijke website en snelle levering.

De website van afwerkingshop geeft een duidelijk overzicht en navigatie voor een groot assortissement aan producten. Leverling of ophalen gaan beide super vlot.

Prijs/kwaliteit is Top!

Vriendelijk, behulpzaam en goede prijs! Top team!

Alles top

Snelle en correcte levering. Prima producten aan scherpe prijzen. Zeer aan te bevelen.

super vlotte levering

Alles ging heel vlot en correct

Facilité, clareté, fluidité, support

C'est la première fois que j'effectuais une commande de ce type de matériel. Le site est suffisamment clair pour trouver les différents éléments nécessaires. Une fois la commande effectué, un collaborateur m'a contacter pour me proposer des alternatives pour les composants en pénuries. La livraison a été très bien effectuée avec bonne communication des remarques pour l'accès à l'appartement (accès via chemin piétons avec demande d'autorisation nécessaire au préalable).

goed product, correct en tijdig geleverd

alles OK

Groot aanbod