Zoals het hoort.

De bestelling online was heel simpel en duidelijk. Afhaling was snel en correct.

uitstekend

Alles is correct en heel vlot verlopen. Top mensen aan de telefoon én ook een top-chauffeur.

Toppie !

Toppie!

Alweer zeer tevreden over de kwaliteit en prijs van mijn aankoop

Un matériau introuvable dans ma région et obtenu en 4 jours.

Très bon service, rapide et efficace.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Zéér tevreden

Vraag gesteld over een product: zeer snel antwoord. Levering ongeschonden en goed verpakt ontvangen. Er ontbrak 1 stuk maar na contact met klantendienst onmiddellijk goed geholpen.

Op tijd geleverd, vlotte communicatie en vriendelijke chauffeur

Gemakkelijk

Zeer gemakkelijke webshop, erg gebruiksvriendelijk. Onduidelijkheid over levering werd snel en correct opgelost.

Levering is compleet en op de afgesproken termijn aangekomen. Chauffeur zeer vriendelijke

Aanrader zeker nu tijdens Corona waar sommige materialen moeilijk verkrijgbaar zijn. Top

goede service en materiaal aan modale prijzen

Goede website met duidelijke informatie, goede service met correcte informatie over de verwerking van de bestelling, probleemloos afhalen in dichtst bijzijnde shop, en dit voor een 'gemiddelde' prijs.

Correct en snel

Duidelijke website, correcte informatie en snelle levering!

Levering kapotte platen - opgelicht.

Ik kreeg een levering met kapotte gyprocplaten. Ik nam contact op met de klantendienst, waarbij ik de optie kreeg voor mijn geld terug of voor een nieuwe levering. Een nieuwe levering was in onze deadline niet mogelijk dus koos voor de eerste optie. Afwerkingshop vroeg wel na hun zogezegde "klantgerichte hulp" om mijn review aan te passen, wat ik dus ook deed. Ik kreeg een creditnota, maar deze werd nooit betaald. Na meerdere telefoons en mails krijg ik maar géén antwoord. Niet oké!

Super service je recommande

Perfect op tijd, snelle service

Rustig benodigdheden samenstellen, bestellen en alles ligt klaar in de winkel.

Correcte en tijdige levering!!

Puik!

Ontgoocheld

Beste Ik heb per vergissing een verkeerd item via de webshop besteld. Toen ik het product integraal wilde terugsturen, was er nergens een instructie vermeld. De mailadressen op de factuur zijn bovendien inactief. Vorige week dan maar telefonisch contact opgenomen, maar de persoon aan de lijn kon me niet helpen. De webshop werkt volledig autonoom en we weten niet hoe deze procedure verloopt. Dan maar gegevens achtergelaten met de vraag mij terug te contacteren. Op heden geen enkele reactie. Donderdag stuur ik de doos met product gewoon terug. Ik zoek voortaan elders. Mvg Bjorn

Top! Vriendelijk! Behulpzaam

Levering netjes op tijd geleverd. Chauffeur deed extra moeite om de grote levering netjes in onze kleine garage te plaatsen. Per ongeluk putdekseltje kapot gereden maar dat werd dezelfde dag nog vergoed. Verkeerd item gekocht door partner werd na meer dan 30 dagen ( +/- 1.5 maand, met daarin het bouwverlof) alsnog omgeruild tot het correcte item. Perfecte service dus tot zover.

Verkeerde levering

Verkeerde levering van mdf groen betaald maar niet gehad het waren bruine met de gevolgen van dien voor ons kattenasiel

Algemeen tevreden

Wij waren over het algemeen tevreden!

Dépôt de matériel

Service rapide, très bien. Vendeurs et livreurs à l'écoute. Merci

à recommander

Commande livrée rapidement. État de la Commande impeccable. Personnel de livraison nickel.

Service efficace

Site très professionnel. Collaborateurs serviables et efficaces

Dik in orde!

Alles zoals verlopen zoals gepland voor een concurrerende prijs!

71 Vaartdijk

Leuven 3018