zoals verwacht alles inorde

goede verzorging snelle levertijd

Alles vlot verlopen en mijn wcplaat past perfect!

Bons produits, très bon contact client

Les produits sont très bien, et les calculs de quantités par rapport aux métrages sont bons. J'ai dû contacter le service client pour changer la date de livraison, et le contact a été parfait et très efficace!

Snel besteld en vlot verwerkt!

Bestelling geplaatst, een collega de baan op gestuurd en klaar om te plaatsen. Wat kan een mens meer willen. Zeker aan te bevelen!

Kwaliteitsproducten, stipt geleverd, goede communicatie

Mijn Gyproc levering werd netjes volgens afspraak op de gevraagde plaats gedropt + 30 min voor aankomst werd ik verwittigd door de chauffeur. Top service!

Top Service

Gyproc platen perfect geleverd volgens afspraak! Top service en heel vriendelijk personeel. Aanrader!!!

En retard de livraison

Produit livré trop tard donc j’ai dû l’acheter ailleurs pour ne pas être bloqué

• Nous recommanderiez-vous? Non

Délai bien respecté

Un très bon suivi de la commande ,des prix respectés,un livreur très sympathique et compétant,commande livrée en bonne état, le chauffeur vous sonne 1/2 heure avant d'arrivé,que des satisfactions

Geen proffesionele uitleg.

Op de site word vermeld: Wij zijn extreem hulpvaardig Wij helpen je met de juiste keuze. Jouw klus is ons probleem. De info die ik nodig had over de verschillende soorten Promat platen kon me niet gegeven worden. Het antwoord was dat men het zelf niet wist en het op internet moest opzoeken. Uiteindelijk heb ik het zelf opgezocht en on line alsnog mijn platen besteld. Verder alles goed verlopen. Ook bij de afhaling goed geholpen. Grts

Tout nickel

Rien a dire , tout c'est bien passé.

Net als vorige bestelling, prima materiaal en snel geleverd.

vlot verder geholpen

vlot en vriendelijk verder geholpen

Dik in orde!

Alles netjes afgeleverd...

Snelle en correcte afhandeling !

Heel behulpzaam aan de telefoon

Transport vriendelijk en professioneel.

Zeer snelle en correcte service.

Ik kreeg dadelijk een reactie op mijn vragen, zelf in de avonduren. Steeds correct. Bij het afhalen van de goederen stond alles klaar zoals afgesproken en werd er geholpen met inladen. Zeer tevreden!

Na bestelling direct melding dat ik dit kon afhalen in een winkel

Optie voor betalen met eco cheque in afhaalpunt alleen werkte dit niet.

Uitstekende kwaliteit voor de laagste prijs

Vriendelijke bediening, ruime parkeergelegenheid, kwalitatief materiaal voor zachte prijzen

viendelijke mensen direct geholpen

viendelijke mensen direct geholpen

Goede afspraken maken tevreden klanten.

Vlot online besteld en levering volgens afspraak.

snel gekozen, geleverd wanneer ik wil

keuze uit professionele materialen en de site helpt met de te bestellen hoeveelheden, aan huis geleverd om een dag naar keuze

snelle en correcte service

De levering van de isolatie kwam sneller dan aanvankelijk voorzien. Er was niemand ter plaatse maar ze hebben geleverd waar we het exact gevraagd hadden.

Vlotjes

Snel en vriendelijk

Vlotte service en correct

Duidelijk wat je koopt, en met handige rekentool is een groot pluspunt! Aanrader!

Correct en proper geleverd

Correct en proper geleverd