alles perfect gegaan, goede prijs, goede leveringsafspraken

kon niet beter

Onze bestelling werd correct en volgens afspraak geleverd.

Bestelling lopen steeds beter!

Sinds mijn vorige bestelling was ik ietwat sceptisch tegenover de levering van afwerkingshop. Deze keer was wel alles top, goede communicatie en alles perfect op tijd geleverd.

Op zich goede ervaring, enkel plaatsen van een online bestelling kan beter

Je krijgt geen bestelbevestiging, noch mail dat de bestelling klaar ligt. Dit kan beter

Producten netjes op tijd geleverd, goede communicatie.

Alles prima!

Snel en correcte levering.

Aanbod van goede producten en zeer snelle levering.

service impeccable

commande via le site très facile, contact téléphonique concernant la livraison impeccable et livraison nickel donc je recommande ++

Perfecte service

Vlotte bestelling Vriendelijk onthaal Goed product

Goede producten en snel geleverd

Goede producten en snel geleverd

Prima levering

Alle verliep vlot

Goed product

Zeer goede prijs en kwaliteit komen leveringsdatum zeer nauwkeurig na

Geleverd op het aangegeven moment

Alles was perfect behalve dan dat de levering niet helemaal overeen kwam met een de bestelling. Had 3 verschillende lengten van vijzen besteld met TX25 maar ze kwamen in TX20, TX25 en TX30 waardoor ik veel moest wisselen tijdens de werken. Voor de rest heeel tevreden

snel en gemakkelijk

goede communicatie, snelle levering Zelfs van OSB plaaten in tijden van hout tekort

zeer correct

zeer correcte service met snelle opvolging + oplossing als er iets fout is gelopen.

Heel vlotte bestelling via webshop; stipte levering! Zeer goede prijs.

Een van de betere webshops! Hebben mij prima telefonisch voort geholpen, snelle levering door vriendelijke eigen leverancier. Er was een beschadiging aan een van de profielen, deze hebben ze snel vervangen zonder veel vragen. Absoluut een aanrader

online besteld en perfect klaargezet voor ophaling

professioneel, snel en correct

Rien à redire, excellent service

Disponibilité téléphonique: TOP Demande de renseignements: TOP Compétences du personnel: TOP Info de suivi de commande: TOP Livraison: TOP Courtoisie dans les différentes étapes: TOP

Prima!!

Misschien een klein werkpuntje De boodschappen lijst bewaren in de account van de persoon. En ook meer dan 1 boodschappenlijst kunnen gebruiken. Zodanig je tijdens de werkzaamheden niet telkens terug opnieuw moet beginnen.

Mooie keuze en rap geleverd

Heb OSB platen besteld en 3 dagen later (2dagen voor gevraagde datum) werden ze al geleverd, super service!!

correcte en snelle afhandeling

Beschikt over kwalitatieve producten aan een competitieve prijs Sneller geleverd dan oorspronkelijk opgegeven

levering oke ... dienst na verkoop

De levering is goed verlopen, alleen heb ik gemerkt dat er 2 gyproc platen te weinig waren geleverd en heb hiervoor al enkele keren een mail gestuurd, maar geen enkel respons op mijn mail. mvg Murielle

Goede service, stipte levering. Handig om een normale webshop ook voor bouwmaterialen te hebben. Elders is het zo'n gedoe.

Schitterende dienstverlening.

Materialen werden stipt op datum geleverd. Er ontbrak iets en dat werd dezelfde dag op een klantvriendelijke wijze opgelost.

71 Vaartdijk

Leuven 3018