Très satisfaite

Traitement de ma commande et livraison de celle-ci rapide. Je recommande.

Correcte afhandeling van de bestelling

Correcte en professionele afhandeling van mijn bestelling.

Super service

Ik bestel altijd bij de afwerkingshop. De service is goed, zowel voor als na de verkoop. Een grotere korting voor zelfstandigen zou wel mogen. Het verschil voor particulieren en zelfstandigen is erg klein.

heel goed levering

alles was mooi geleverd en een vriendelijk bestuuurtster

Très bien

Tout ok. Une petite erreur dans la commande mais livrée des le lendemain 8h le matin.

Perfecte wax en supersnel geleverd

Ik gebruik BealWax voor onderhoud op Tadelakt, werkt zeer goed, de nieuwe versie ruikt een stuk minder, dus daar ben ik blij mee.

tient ses promesses

première commande pour moi, entièrement satisfait, promesses et engagements tenues..

Meer keuze in het echt

veel stockartikelen. Vriendelijke bediening. Volgende keer ga ik wel rechtstreeks naar daar want niet alles staat in de webshop.

Top kwaliteit

Leveringsdatum perfect nageleefd Perfecte service

Handige website, vriendelijk personeel, vlotte levering

De website had mij iets te veel materiaal laten bestellen. Gelukkig kon ik dit retourneren.

supersnelle levering in Nederland

bestelling geplaatst en pas na levering betalen ...

Un chauffeur exceptionnellement parfait !

Le chauffeur a réellement surpris le voisinage. Bravo ! Marchandise au top !

Alles naar behoren, duidelijke communicatie en snelle levering.

Pur-Isolatieplaten besteld en binnen de week geleverd. Concurentiële prijzen en goede service (gemakkelijk telefonisch bereikbaar.)

Verzorgde aflevering van bestelling

Gyproc platen, zonder schade, verzorgt afgeleverd. Vriendelijke chauffeur en hulpvaardig bij aflevering.

Goede klantenservice

Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en alles werd correct afgehandeld.

De la commande à la livraison tout s’est très bien déroulé.

Le site web est bien clair et facile d’utilisation. Aucun soucis pour s’arranger pour le jour de livraison. La marchandise à été amenée avec soin et bien emballée au moment convenu. Les produits étaient parfaits sans aucun défaut.

alles in orde,geen opmerkingen

perfect

Livraison dans les temps de matériel de qualité :-)

Perfecte levering op afgesproken dag

Niets beschadigd, netjes ingepakt en geleverd op afgesroken dag.

zeer vlot kunnen bestellen en prima levering

Bestelling liep super vlot en de vrouwelijke chauffeur was eens super dame in hier werk . Dikke pluim en bedank voor ons prima materiaal te leveren

Levering op tijd zoals beloofd. Materiaal lichte beschadiging door transport

Materiaal geleverd zoals afgesproken. Gyprocpanelen licht beschadigd door transport. Hier een daar stuk af door te botsen tegen pallet tijdens transport en levering voor de vrachtwagen.

Prima levering en netjes tussentijds op de hoogte gehouden.

Duidelijke website. Goed geïnformeerd over de levering.

Super producten

Ik had 0,0 ervaringen met dit product en door de precieze omschrijvingen bij de producten heb ik er toch iets moois van kunnen maken.

Correct en mooi op afspraak geleverd

Zorgvuldig verpakt en bezorgd.

Parfait

Je recommande