Commande faite sur le site de Grâce Hollogne

On ne pense pas souvent à faire appel à des firmes fournissant les professionnels. On a tort. J'ai fdait ma commande après avoir pris les mesures, et commandé le nombre requis pour réaliser mon projet. Un employé de cette firmem'a téléphoné pour me signaler qu'une erreur avait été commise. Je ne remercierai jamais assez cette personne pour son savoir faire, sa connaissance du métier. Bravo et encore merci

Goede ervaring

Nu reeds verschillende zaken besteld bij hen zonder probleem, zal dit zeker nog opnieuw doen in de toekomst.

Parfaite

J'ai passer commande et très bon service ! Livré jour prévus la livraison elle aussi très fort Je recommande

goeie afspraak vlotte bediening

prijs kwaliteit een aanrader ,kortom dik tevreden.

Heel tevreden

Mijn bestelling is goed op tijd geleverd geweest, top bedrijf!

bij online bestelling, alles correct geleverd in filiaal

zie hierboven

Parfait

Livraison rapide. Contacte facile en cas d'erreur de commande. Le livreur téléphone juste avant la livraison. Juste parfait.

Suoer

Perfect geleverd volgens afspraak.

Juist en correct.

Rapide et conforme

Tout est dans le titre, j'ai reçu la commande le jour convenu dans le créneau indiqué, livreur sympa, marchandise en bon état, conforme à la commande.

Super snel geleverd!

Vandaag besteld, morgen in huis. Erg fijn!

Snelle levering en service.

Alles mooi en op tijd ontvangen. Ik heb heel wat gyproc besteld, waaronder 120x260. Maar deze platen waren beschadigd toegekomen aan de zijkant, na contact met de klantendienst werd alles vlot behandeld en opgelost. Zeer tevreden over de geboden oplossingen.

Perfect geleverd volgens afspraak.

Eenvoudig te bestellen door gemakkelijk overzicht en beschrijvingen.

Correcte bestelling

Correcte en snelle levering

Alles was in orde

Professioneel, snel en iedereen oprecht vriendelijk

Heb al 2 mensen de winkel aanbevolen.

Het bestellen is gemakkelijk en vlot verlopen. Alles is afgeleverd op de beloofde dag. Hout planken , latten en keepers zijn van goede kwaliteit.

top service en materiaal van goede kwaliteit

Geen klachten, heel positieve ervaring.

Vlotte bediening

Mijn bestelling kon ter plaatse nog aangepast worden.

Snel en vakkundig geholpen.

Bij het toekomen in de shop heb ik mij aangemeld en nog geen minuut later stond ik achter de winkel met mijn bestelbon om de platen op te halen. Deze werden snel gebracht tot aan de camionette en de medewerker van het bedrijf heeft geholpen om de zware gyprocplaten in te laden. Dus dit is zeker een heel positieve houding van de personen die daar werken.

Livraison rapide

Emballage professionnel, marchandise de qualité

Alles ok !

Goede service , goede materialen Vriendelijke chauffeur

Gewoonweg TOP!

Levering verliep zoals afgesproken, heel netjes verpakt op pallet, geen schade aan de bestelde artikels. Wat nat kon worden was in plastic folie gewikkeld. Gewoonweg TOP ervaring. Mijn volgende klus is terug met afwerkingshop!

Redelijk

De vrachtwagen is gekomen maar men heeft geen uur op voorhand gebeld ! We waren net thuis. Vrachtwagen had ook geen kooiaap bij, bijgevolg moesten we alles over de oprit (25m) plaat per plaat binnendragen.

Une vraie mascarade ce magasin

J'ai commandé sur internet des attaches pour faux plafonds, avec une date de retrait indiquée au magasin de Asse. Je me rends au magasin et on me donne 5 pièces des 20 que j'ai commandées. Personne n'a pu m'expliquer pourquoi et comment et les personnes se renvoient la balle sans pourvoir me dire pourquoi et aucun mot d'excuse. J'ai demandé un remboursement immédiat, chose qui a faite. Mais le retard induit sur mon chantier lui n'a pas été indemnisé (de toute façon il n'y a aucun interlocuteur de disponible pour ce genre de soucis) Je ne reviendrais plus jamais dans ce magasin. Ps: Bon courage pour trouver le magasin avec une adresse approximative et une enseigne qui ne correspond pas à celle du site internet. Donc devriez où aller en espérant que votre commande a été correctement préparée.

• Nous recommanderiez-vous? Non

71 Vaartdijk