zeer hoge kwaliteit en goed dekkende verf

Hoge kwaliteit laag in prijs tegenover anderen goed dekkend

Alles op tijd en juist geleverd.

Het enige is dat je geen orderbevestiging krijgt als je iets besteld. Dan moet je bellen of het doorgekomen is

Parfait

Service rapide, efficace. Livreur très sympa. Marchandise de très bonne qualité à un prix très correct

Bijna alles op een plek en de levering is met de nodige zorg

Meermaals al besteld bij dit bedrijf, geleverd op afspraak en met de nodige zorg. Wel niet de laagste prijs, maar wel meer keuze in de materialen.

Goede en duidelijke webshop

Duidelijk overzicht van de webshop, steeds kunnen rekenen op een goede service.

goed, maar nog progressie mogelijk

Uiteindelijk alles wel gekregen hoewel niet alles even vlot liep.

Topservice

groot aanbod, goede prijs en vlotte levering in vriendelijk afhaaldepot in Limburg

Zeer tevreden van mijn bestelling. Mooi verpakt, niets beschadigt.

We zijn tevreden over de afwerkingshop

We kregen onze producten op de afgesproken leverdag. De levering verliep zonder problemen. Tip: we kregen geen bevestingsmail dat onze betaling goed was ontvangen. Dit is wel handig om te krijgen.

geleverd volgens afspraak

is niet men eerste keer dat ik daar besteld heb en zal ook niet de laatste zijn. alles verloopt vlot en super en geleverd zoals het met en gevraagd word. op tijd op de hoogte als ze onderweg zijn .

Mensen zijn correct en vriendelijk

Mensen zijn correct en vriendelijk tegen correcte prijs

Eerste keer gebruikt gemaakt van een online bestelling: - Levering uitstekend en volgens afspraak - Materiaal van goede kwaliteit => binnendeuren.

Goede vlotte afhandeling van bestelling. Levertijd is wel lang (3 dagen)

Degelijk en Betrouwbaar

Degelijk en betrouwbaar. Kreeg hulp van ze om het juiste onderdeel te bestellen.

Professioneel

Vlotte en professionele levering.

Alles ok

Goede contact en professioneel

correcte prijzen en goed communicatie

Had een bestelling geplaats en die werd goed en wel op tijd geleverd zonder enige schade, wat je soms niet kunt zeggen van andere leveranciers,. Wel was er bij de levering 1 Metal stud tekort, na mijn mailtje binnen de 20 minuten een telefoontje gekregen, er werd mijn verteld dat dit in orde komt, ze gaan een creditnota opstellen en mijn eurootjes worden terug gestort, sympathieke persoon gehad aan de telefoon (Karim...). Ik heb wel nog steeds die terug storting niet ontvangen, maar ik geloof dat dit goed komt.

Correcte en snelle levering

Très bon SAV!

J'ai eu l'occasion de tester le service après-vente de Parachèvementshop.be car malheureusement la marchandise ne correspondait pas à mes attentes. La prise de contact a été rapide et efficace. Tout a été rapidement réglé. Le SAV est donc de qualité ce qui, de nos jours, est plutôt précieux!

In orde maar met opmerking

Ik had de producten online bested en betaald en een terugkoppeling gekregen dat ze klaar lagen en konden opgehaald worden is de winkel in Kermt. Echter bij aankomst in de winkel lag er niets klaar en moest de winkelbediende nog gaan zoeken want hij wist niet goed wat het was. Ten eerste is dit niet echt een goede service, want je verliest toch maar weer extra tijd en bovendien bestaat zo de kans dat het product uiteindelijk er niet meer is wanneer je toekomt. Dus ik denk dat Afwerkingshop toch eens hun procedures moeten nakijken en ze verbeteren.

Correcte aflevering en behulpzame chauffeur

Keurig

Makkelijk te bestellen en keurig op de aangegeven dag in huis.

Vlotte service

Alles geleverd volgens afspraak en op tijd.

Très satisfait de ma commande et de la livraison

Idem

71 Vaartdijk