Levering was niet helemaal in orde. Heb een mail gestuurd toen ik dit opmerkte de volgende dag stond er al een chauffeur aan de deur om alles te laten kloppen. Zeer goed!

Goede service!

Simpele webshop en afhaling verliep super vlot. Heel vriendelijk personeel bij afhaling.

Tevreden

Levering op tijd, jammer genoeg ontbrak er een pakket. Na een telefoontje naar het bureel werd het ontbrekende pakket direct opgestuurd. Zeer vriendelijke service, zowel op het bureel als de chauffeur van het transport. Hier gaan we nog bestellen.

Zeer behulpzaam

flexibel en behulpzaaam

vlotte bestelling en levering

bestelling gaat vlot en snel. levering is eveneens zoals voorzien op tijd en goed verpakt.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering (gratis vanaf 500 EUR)

Vlotte bestelling en mooi aanbod

Ik heb reeds tweemaal materiaal besteld via deze webshop eenmaal voor levering aan huis en eenmaal afhaling. Steeds tevreden over service en de geleverde materialen, mooi aanbod en ruime keuze.

un très bon service

J'ai commandé des plaques isolantes en polyuréthane PIR de 60 mm. Habitant en France, j'ai dû me rendre à Charleroi (Gosselies) auprès des magasins SFIC pour retirer ma commande très volumineuse (trois voyages) l'entreprise ne livrant pas en France. L'accueil a été très compétant et surtout le cariste très gentil et particulièrement serviable

Altijd al goede producten gehad

Altijd al goede ervaring met deze shop

goede service echter matig product

Promat Promafour HT Jointfiller Het product is moeilijk aanbrengbaar, het lijkt wel alsof het deels is uitgedroogd. Ik weet niet of dit een eenmalig probleem is dan wel een een minder goed product.

Correcte en goede levering

De bestelling was duidelijk en werd correct afgeleverd op het afgesproken tijdstip.

Snel en goed geleverd

Vriendelijk onthaal en snelle service.

Ik heb mijn bestelling via de webshop doorgegeven en afgehaald in de winkel. Daar werd ik vriendelijk onthaald en meteen geholpen. Het afhalen van de materialen verliep zeer snel, met de bereidwillige hulp van een sympathieke medewerker bij het laden. Vriendelijk, snel en correct: zo heb ik het graag.

Prima service.

Bestelling en het ophalen verliep vlot. Vriendelijke bediening aan de kassa.

goede service, goede prijs

Goede prijs, snel kunnen afhalen, geen 10 omdat communicatie rond ligging afhaalpunt beter kan (gps vond niet omdat straat uitzonderlijk verkeer in)

Zoals het hoort, snel en vriendelijk.

Zoals het hoort, snel en vriendelijk.

Très bon service.

Commande reçue en 4 jours, erreur à la réception réglée de suite par le vendeur. Merci beaucoup.

zeer goede communicatie - alles zeer rap geleverd - alles zeer goed verpakt op pallet

volgende bestelling terug bij jullie dank u

En attente du remboursement

J'avais commandé de l'isolant pour sol. Ayant modifié mes plans, j'ai annulé la commande avant d'aller la chercher. J'ai été contacté pour transmettre mon numéro de compte. Depuis le 07/12, je suis dans l'attente de ce remboursement. En dehors de ce souci qui doit encore être réglé, j'ai toujours été satisfait du service.

gyproc dagkanten pleister etc nodig om ramen af te werken langs binnen bij nieuwe ramen. Alles opgezocht op de site en bestelling geplaatst. Meteen alles betaald en binnen de week geleverd Grote pallet - goed ingepakt - camion met kraan - geen beschadigingen etc Top verlopen goede levering en producten

Gemakkelijk en snel

Na lange tijd elders zoeken, vond ik onmiddellijk wat ik nodig had bij Afwerkingsshop. De levering en termijn was top!

Meer gekregen voor dezelfde prijs

Goede afspraken! Wegens bepaalde maat niet in stock, is na telefonisch te hebben nagevraagd en met mijn akkoord de maat groter in de plaats geleverd! Gratis!

Bestelde enkele gyproc sierlijsten. Hadden ze deze buiten afgeleverd op een droge dag. Maar de karton waar ze in zaten was volledig doorweekt. Resultaat dat ze beschadigd waren, braken door midden door al het vocht. Naar de shop gebeld dat ik dit natuurlijk niet fijn vond. Twee uur later kregen we telefoon dat ze er nieuwe zouden leveren. Vogende dag werden ze mooi in plastic geleverd en prima in orde! Wauw echt fijne en snelle service!

71 Vaartdijk

Leuven 3018