Rapide et livraison impeccable. Matériaux très bon

Une très bonne prise en charge de ma commande, et une livraison rapide

snelle en juiste levering

Goede ervaring

Snel en goed van prijs

Gyproc besteld aan een goede prijs. Zeer vriendelijke man die heeft gelevzrd

Super service et conseils

Les employées, employés, manutentionnaires (et au Féminin avec un grand F svp) sont des personnes supers. De très bon conseils, un super service, de bons prix aussi

Je recommande sans hésiter

Matériaux de marques, très bonne qualité. Livraison le jour prévu, sans aucun problème. Le chauffeur était très serviable.

Snelle service, juiste prijs

Levering zoals gewenst. Kwaliteitsvolle materialen aan een goede prijs.

Ruim assortiment, vlotte levering

Alle materialen beschikbaar om een gipswand te plaatsen. Vlotte en snelle levering.

vlot, vriendelijk, transparant, goeie prijs

Bestelling gedaan samen met mijn broer. steeds iemand aanwezig, niet moeten wachten, verandering van de bestelling bleek geen probleem.

Na lange file, toch nog geleverd, chapeau!

Ondanks de plastieken afscherming hadden de Gyprocplaten vochtige plekken, dit was zeer jammer.

ZEER TEVREDEN...... bestelling lag klaar.

Mijn eerste kennismaking met de Shop en het was OK

ZEER tevreden

Zeer vriendelijk onthaal op hun afhaalpunten Zellik en Leuven. Zeer scherpe prijzen. Volledigheid van assortiment.

Zeer goede ervaring

Alles perfect verlopen, levering goed verpakt snelle levering

Vlotte bestel- en leveringswerkwijze

Positieve ervaring.

Top service en spullen

Goede prijs

alles perfect volgens afspraak

niet de eerste en dus zeker niet de laatste keer dat ik er bestel onder dezelfde voorwaarden. Top.

Vlotte afhandeling

Overzichtelijke site, gemakkelijk besteld en vlotte afhandeling.

Magasin très bon mais...

La livraison par colis privé, partenaire de Netherlands poste catastrophique Après 7 jours je l'ai trouvé par hazard au colis relais parce que le colis n,était pas livré cheznous Dommage parce'que votre magasin est très bon

Sneller geleverd dan beloofd!

Snel, gemakkelijk en voordelig

Vlot bestellen, keuze van afhaalmoment, uitgebreid gamma en concurrentiële prijzen maken dit mijn voorkeurswinkel voor zaken als gyproc wanden, isolatie etc. Als particulier is het zeer aangenaam om hier ook vlot terecht te kunnen met advies en een professioneel gamma. Prima!

Zeer vriendelijk in ranst

Goede levering, maar het contact kon beter

Mijn levering is heel goed verlopen. Alleen had ik geen communicatie ontvangen wanneer juist de levering zou plaats vinden. Er is van ons uit een aantal keren getelefoneerd, maar meermaals zonder reactie.

Prijs kwaliteit correct

Materiaal correct geleverd alles in orde

Perfect ervaring, vol lof voor de chauffeur

Mijn aankoop liep perfect. Ik kan alleen vol lof zijn voor de chauffeur (Bert denk ik). Deze man is zeer vriendelijk en mijn inziens een meerwaarde en uithangbord voor deze firma. Doe zo verder.

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling en levering, zelfs een dag vroeger geleverd dan voorzien. Telefonische bevestiging van uur levering. Top !!!

Alles zeer vlot verlopen, van begin tot einde.

Producten zijn kwalitatief in orde. Alles word met de nodige zorg geleverd door de vrachtwagen bestuurder. Binnendeuren zijn makkelijk te plaatsen.

71 Vaartdijk

Leuven 3018