Vriendelijke service, scherpe prijzen

Vriendelijke service, steeds behulpzaam bij het laden, scherpe prijzen, gemakkelijk te reserveren via de site.

Ik kon makkelijk online te bestellen. Alles stond nog dezelfde dag klaar in de winkel.

De producten zijn fijn om mee te werken en het advies was professioneel

Service super !

Service super ! Très professionnel !

Rapide, fiable de bon conseil

Très satisfait.

Mooie pir-platen, snel gezet en voor een zeer goede prijs. De aluminiumtape is van goede kwaliteit en toch kost die minder dan de helft tegenover bij de doe-het-zelf zaken.

Levering in overleg. Contact tussen klant en leverancier. Vakkundig geleverd. Zeer goed verpakt. Geen beschadigingen.

naar verwachting

snel geleverd, goed verpakt

Snelle afhandeling

Snelle afhaling na online bestellen

Vlotte afhandeling, materialen snel beschikbaar.

Ik koos voor afhaling, dat verliep vlot.

Correct en op tijd

Snel en duidelijk

Correcte afhandeling, kwaliteit zoals beloofd

Génial ! Je recommande

Du site, ou les calculateur sont géniaux pour des novices comme nous, la commande ou la livraison tout s est super bien passé. Livré avec notre accord 4 jours plus tot. Livreur super sympathique ! Rare de nos jours, un service aussi qualitatif. Merci.

Prix compétitifs

Prix très compétitifs par rapport aux grandes enseignes de Bricolage. La seule chose qui m'empêche de mettre 5 étoiles, en tant que bricoleur occasionnel, est le prix du transport... Il faut commander beaucoup avant que ce soit rentable.

Goede communicatie en planning

Levering op afgesproken tijdstip, vriendelijke bezorger.

Top materiaal en geleverd op beloofd tijdstip

Zeer kwaliteitsvolle deuromkasting, maar wel vrij lange wachttijd. De bestelling was aanwezig ter afhaling op de beloofde datum. (Een mailtje ter bevestinging van zodra ze ter plaatse was, was wel attent geweest.)

Correct en vriendelijke hulp.

Zeer positief. Zou ik aanraden.

Administratief zeer vriendelijk, in magazijn minder

Administratief zeer vriendelijk, in magazijn minder. Pladen waren gekrast van over elkaar te schuren. We kochten een deel van een pallet die van een andere vestiging kwam.

Prijskwaliteit top!

Eerlijke prijzen, hebben een ruim assortiment en als je de leveringskosten wilt vermijden is het een gemak om af te halen. Personeel is zeer vriendelijk en hielp met inladen.

Vlotte en correcte service voor scherpe prijs

Snelle reactie bij vragen. Constructieve oplossingen bij problemen en tijdige en correcte levering. Laagste prijzen in het algemeen.

Vlot van online bestelling tot afhaling

Producten en materialen heb ik op de website van Afwerkingshop besteld en betaald. Dat verliep heel vlot en eenvoudig. De bevestiging voor ophaling ontving ik na enkele dagen. Aangezien ik nog een aanhangwagen moest regelen, vroeg ik per mail om de ophaling 2 weken later te kunnen doen. Dat was geen enkel probleem, luidde het antwoord. Op de afgesproken datum zijn we naar het filiaal in Kermt geleden. Ruime parking voor een bestelwagen met aanhangwagen. Aan de kassa bediende een vriendelijke medewerker ons vlot en snel. De 4 meter lange profielen werden gebracht naar de aanhangwagen en de medewerker hielp ons om die profielen voorzichtig op de aanhangwagen te leggen. Heel fijne ervaring dus!

Professionele materialen, vlotte afhaling mogelijk

Alles ok

Bonne expérience globalement

Si l'expérience globale à été très bonne, ont peu signaler que la réception au dépôt de Grace-hollogne est trop longue car personne ne s'occupe spécialement des commandes internet. Ou est alors l'intérêt de commander de cette façon? Rapide, bien sûr que non, puisqu'il faut faire la file avec les gens qui achète sur place. Donc l'intérêt de faire au préalable sa commande est....nulle. Alors que quand je suis arrivé, un gars au bureau se croise les bras, alors que son collègue qui sert les clients ne s'en sort pas vu le monde. Chercher l'erreur... D'autre personnes avaient l'air elles aussi d'être plus préoccupée par se qu'il venait de se dire à la réunion qu'ils avaient eu juste avant...au lieu d'aider leur collègue décidément bien seul au comptoir. Résultat, 20 minutes d'attente pour rien puisque je venait juste retirer ma commande, heureusement le personnel du dépôt, à l'arrière, est très gentil et serviable, ouf!

Prima.

Waarom geen 5 sterren? 1. Levertijd van 4 dagen zoals vermeld op website overschreden met enkele dagen. 2. Probleempje met de website en de aangeboden korting. Het moet wel gezegd worden: één email en onmiddellijk opgelost.

Alles heel duidelijk

Alles heel duidelijk en prijs is ook goed je kan een 9.5 krijgen als je website iets sneller is.

Goeie prijs/kwaliteit en stipte levering

Heel tevreden over de aankoop van isolatie materiaal. Handige website, goeie communicatie, goeie prijs/kwaliteit, stipte levering !

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.