Zeer flexibel en correct

Goede firma

Zeer goede ervaring , alles verliep vlot en op tijd.

Zeer Goed

Makelijk afgehaald snel

Communicatie en stiptheid voor de leveren waren uitstekend Zelf voor de levering (chauffeur)was dit top

Vriendelijke service

Bij het afhalen waren ze aan de balie erg behulpzaam, en in het magazijn nadien ook! Merci!

super!!

Goede prijs, snelle levering, TOP

Zeer vriendelijk en geïnteresseerd personeel.

Er wordt meegedacht met de klant naar de juiste producten.

Ben zeer tevreden en snelle levering

Snelle levering en makkelijk te monteren

Zeer scherpe prijs voor kwaliteitsprodukten

Negatieve punten: Leverdatum niet gerespecteerd Het GSM nummer gebeld ,nooit antwoord op gekregen Dag te voren mail zelfs geen excuses hiervoor..... Uiteindelijk 3 dagen later geleverd Positief: Zeer scherpe prijs Extra korting zomerdeal Zeer hulpvaardige en vriendelijke chauffeur Topkwaliteit materiaal

De verpakking was nat en niet vriendelijk onthaalt.

We hebben onze bestelling opgehaald aan het ophaalpunt in Nazareth. Onze bestelling stond buiten klaar voor ophaling maar blijkbaar moet onze bestelling al geruime tijd buiten gestaan hebben want Toen we de eerste pak isolatie binnen wilden brengen liep er heel wat water uit de verpakking. We hebben alle pakken dan maar in de zon gezet en openingen in de verpakking gemaakt om het water uit te laten lopen. Gelukkig is het water nog op ons gelijkvloers uitgelopen waar er een stenen vloer ligt. We konden ook niet meteen aan de werken beginnen aangezien de platen nat waren en we geen vochtschade willen op onze zolder. Daarnaast wil ik ook wel nog even melden dat we niet op een klantvriendelijke manier zijn aan gesproken door de heftruckbestuurder op de koer. Het was dan misschien wel maandag maar klant blijft klant en we willen wel op deftige manier aangesproken worden

Heel goed matriaal ik raad het iedereen aan de kwaliteit is echt geweldig top

Zoals altijd prima materiaal en service

Zoals altijd prima materiaal en service

zeer tevreden

zeer tevreden over het product en de vlotte levering

Product stond niet klaar om opgepikt te worden en moest dus eerst nog samengezocht worden

Producten werden bij aankomst bij mekaar gezocht waar ik verwacht had dat de order volledig klaarstond

Supercontent

Goeie service, zelf vroeger kunnen komen dan voorzien , en goede levering en netje en goei ingepakt produkt

Très sympa, super serviable.

Que ça soit le vendeur ou le magasinier, personnel très sympathique et serviable qui prends le temps.

Vlot en correct

Het materiaal stond op de gewenste datum (zelfs vroeger) klaar voor afhaling bij de gevraagde locatie. Materiaal was correct en goed geprijsd.

Prima materiaal en perfecte service

Bestelling via internet liep vlot, ophalen liep even vlot en met de nodige vriendelijkheid, zowel op kantoor als in het magazijn.

Vlot besteld en keurig geleverd

Vlot besteld en keurig geleverd. Site werkt vlot.

Zoals het hoort!

Uitstekende service en levering!

Super service

Bestelling geplaatst in de vakantie en ging normaal een week duren om te leveren, maar de volgende dag belden ze al om te zeggen dat het meteen zal geleverd worden, doe zo verder. De chauffeur was ook heel vriendelijk.

Is de eerste keer

Zeer duidelijk op de site en rap als ik heb bestelling gedaan

Bestelling van goeie kwaliteit en zelfs vroeger geleverd dan gevraagd.

Vriendelijk, correct en efficient

goede prijs kwaliteit

goede prijs kwaliteit vlot ophalen afhaalpunt

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.