Toujours au top !

Rien à dire de négatif. Livré rapidement et matériel en très bon état.

Top producten met voordelige prijs

Alle reeds gekochte producten waren van top kwaliteit. Levering gebeurt steeds zoals afspraak. Personeel is klantvriendelijk en communiceren steeds vlot.

zeer goede ervaring

snelle en correct aflevering

goede service

Een goede service en vriendelijke levering aan huis.

Bestelling plaatsen gaat vlot. Nadien krijg je een mail met wanneer het beschikbaar zou zijn. Je krijgt vervolgens later een mail wanneer je bestelling klaar ligt. Indien deze mail er nog niet is kan je eens bellen. Zo kunnen ze sneller eens kijken of alles reeds binnen is of niet en je updaten. Goed systeem van werken.

Alles goed in orde

Bestelling online geplaatst met afhaling in één van de vestigingen.

Correcte levering. Alles zoals verwacht.

Correcte levering. Alles zoals verwacht.

Au top !

Très bon accueil, très bons conseils, même par téléphone les renseignements dont clairs et efficaces. Surplace on vous donne le temps et surtout de l'aide pour charger ! Très appréciable !

Aankopen verlopen vlot en bij vragen kan je steeds terecht en moet je niet lang wachten op een antwoord. Er zullen nog bestellingen volgen!

Heel tevreden

Ik bestelde isolatieplaten. Deze kon je per stuk bestellen, handig want zo blijf je niet steeds met een grote overschot zitten. Wanneer je te kort hebt kan je ook gemakkelijk bijbestellen.

Super vriendelijk

De wedi plaat die ik had besteld bleek niet in voorraad, dus kon niet binnen de termijn geleverd worden. Toch hebben de mensen mij ol elk mogelijke manier proberen helpen en waren ze super vriendelijk. Uiteindelijk is alles optijd aangekomen dus ik blijf tevreden!

Prima materialen, vlot geleverd

Prima materialen, vlot geleverd, faire prijs

alles werd op tijd geleverd

correcte levering, goeie productomschrijving

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gewoon goed!

Bij het invullen van een bestelling online maakte ik een foutje, bij contact met de Afwerkingshop.be was dit dadelijk aangepast! Gewoon goed, ik kon de bestelling hierdoor ook sneller afhalen. Gewoon goed!

Prijs/kwaliteit gewoon top

Goeie prijzen en ook een meer dan deskundige uitleg van het personeel

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Goede kwaliteit van materialen voor een scherpe prijs met een vlotte levering

Geweldige webshop

Een leuke webshop die ik veel gebruik tijdens onze verbouwingen

Retrait de panneaux d isolatio'

Personnel très efficace , serviable, souriant

degelijk materiaal aan een voordelige prijs!

Perfecte service en vriendelijk personeel

Top !

Matériel prêt lors de mon arrivée Personnel serviable

Bijzonder correcte service

Duidelijke communicatie, heel bereidwillig bij het laattijdig toevoegen van materiaal.

Positief

Snelle afhandeling van de bestelling, ook het afhalen ging vlot. Vriendelijke medewerkers.

Parfait!!

Accueil et matériel nikel

Perfecte service incl. vlotte levering op afgesproken moment

Perfecte service incl. vlotte levering op afgesproken moment

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.