vlotte service voor bestelling en afhaling

zeer goede ervaring bij zowel levering als afhaling van materialen. ruime keuze in de toonzaal en webshop

Zeer goede prijs en service.

Zeer makkelijk online te bestellen met een scherpe prijs en snelle levering.

Snelle en correcte levering

Na levering dacht ik dat er een foutje gemaakt was bij het voorbereiden van de lading. Na mailtje te sturen contact gehad met een medewerker. Volgens hen was er geen foutje gemaakt, maar moest ik toch twijfelen dan mocht ik altijd eens langsgaan en de 'foutief' geleverde producten omwisselen of samen een oplossing uit te dokteren. Uiteindelijk was alles in orde maar was de informatie op het plaatmateriaal foutief (maar dat ligt aan de fabrikant, niet aan Afwerkingshop.be). Dus samegevat: correcte en snelle levering. En bij problemen of twijfel héél behulpzaam.

goede prijs/kwaliteit, goede service

positief

Bij afhalen was niet alles aanwezig,dit is snel en correct opgelost.

Tevreden

Correcte afhandeling

Vriendelijke bediening bij afhaling

Vlotte service en heel vriendelijk.

Content d'avoir fait appel à vos services.

J'ai pu trouver parmi les contacts proposés, une entreprise sérieuse et abordable.

Serviable

Le personnel est serviable et vous renseigne correctement.

perfect en snel en correct geleverd

Makkelijk en snel

correcte samenwerking

snel antwoorde dat de gekochte goederen klaar staan na online bestelling

Uitstekend service

Prima product

Vlotte bestelling en afhandeling

Vlotte bestelling , heel behulpzaam bij afhaling in Kermt

Rapide et bon rapport qualité prix

Commande Web facile a passer, accueil et conseils avisés, personnel sympathique

Good service and fast delivery

I found the product I needed only here. It was delivered fast and with no problems. Thank you!

Très bonne

Très bonne accueil du personnel et des ouvriers

viel heel goed mee

mijn bestelling zou niet op tijd klaar zijn maar met wat creativieit van de medewerker heb ik ze toch op de afgesproken datum kunnen afhalen , waarvoor mijn dank

Heel tevreden! Alles netjes optijd geleverd en snel kunnen ruilen!

Top, snel geleverd, super service

Top, snel geleverd, super service

Te vreden

Tevreden

Kende de firma niet maar ben blij ze leren te kennen. Afhaalcentrum ook zeer behulpzaam en vriendelijk.

Commande livrée en 2x

Dans un premier temps, seul le laser a été livré. Puis, 7 jours plus tard, j'ai reçu la barre de mesure. Je croyais recevoir un trépied (avec 3 pieds) pour poser le laser. Il n'en sera rien. La pile fournie pour le récepteur est vide malgré qu'elle était emballée.

Super service!

Het bedrijf levert de geplaatste bestelling op de afgesproken dag en tijdstip.

perfecte service

prima producten om netjes te werken en op tijd geleverd .een aanrader

Snel en correcte afhandeling

Mijn bestelling was niet compleet maar na een telefoontje opgelost na 2 dagen het restant ontvangen ! Echt netjes en vriendelijk afgehandeld !

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.