Deftige bouwmaterialen

Deftige bouwmaterialen voor een correcte prijs.

Goed materiaal, goede dienstverlening, vrij snelle beschikbaarheid

Klein minpunt: afhaling in Zellik - minuten staan wachten aan de balie en niemand gunt je een blik; wat meer klantvriendelijkheid mag wel. Aangename verassing over productgamma: zeer uitgebreid en professioneel. Onzichtbare zaak vanuit de openbare weg.

zeer goede service

Afhandeling mbt aankoop toegangsluik was perfect.

Vlotte service kwalitatieve producten, snelle en makkelijke levering

Kwalitatieve producten, groot aanbod, snelle en makkelijke levering

Makkelijk besteld en waterbeschermend geleverd tot voor mijn deur

Heel uitgebreid aanbod, makkelijk besteld en je kunt een datum kiezen voor levering. De levering liep vlot en werd mooi verpakt aan mijn deur gebracht. Als ik nog 1 advies mag geven: geef een tijdsblok op de dag zelf voor de levering.

correct

Vlot bestellen, vlot betalen, vlot leveren. Prima ervaring dus!

Supervlotte afhandeling

Alles vlot verlopen

Vlotte afhandeling

Geen opmerkingen. Bestelling zijn we gaan afhalen, en stond klaar op het afgesproken moment en plaats.

Goede levering en product!

Goede levering en product!

Snelle afhandeling van mijn order, ik koos voor afhaling in Zellik en die verliep vlekkeloos.

magnifique site et beau materiel

magnifique site j'ai téléphoné et le patron a été charmant Le problème c'est de trouver le magasin C'est une zone industrielle et il n'y aucune indication Il y a plusieurs noms de société et ce n'est pas clair C'est dommage quand je vois ce magnifique site , toutes ces explications interessantes concernant par exemple les plaques d'isolation

Rapide et efficace !

commande de plusieurs articles pour effectuer notamment une cloison et un plafonnage. Le configurateur permet d'avoir une bonne approximation du matériel qui est nécessaire. Une fois la commande passée, la livraison a été rapide et efficace. Vraiment rien à dire, personnel tant du service vente que le livreur bien sympatique.

très mauvaise je n'ai toujours pas recu la commande qui s'élève à plus de 4500 e

mauvaise pas recu ma commande de plus de 4500e ISO PIR 16cm ep 50 PAQUET

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed product en snel geleverd

Goed service

Commande en ligne de 10 plaques de gyproc 300x120 en 12,5 . Service après vente excellent avec des informations claires et précises concernant la livraison. De plus le livreur a eu la gentillesse de mettre les plaques à l'abri dans mon garage alors que cela n'était pas prévu. A recommander

Alles correct verlopen

Gemakkelijk af te halen.

zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring met deze firma. Gemaakte afspreken worden nagekomen zoals ontvangen in hun mail bij bestelling.

Goede communicatie over bestelde order. Afhaling van product vlot verlopen.

Order geplaatst voor eindejaarsverlof. Planning afhaling op datum midden januari. Communicatie werd gedaan enkele dagen op voorhand dat de levering misschien niet tijdig zou gebeuren. Men heeft me nadien ook telefonisch verwittigd dat alles toch in orde was. Afhaling zonder wachttijd.

Niet te beoordelen

Ik heb tot op heden na één maand nig niets uitgeleverd gekregen. Dus kan ik geen beoordeling schrijven.

Excellent service et matériaux au top

Super bien pour mes travaux de rénovation intérieure.

vlekkenloos

zeer goed en snel. het enige wat ik wat minder vind is dat als het geleverd word ze mij pas bellen als ze voor mijn deur staan en niet op voorhand. voor de rest is alles prima.

Correct

Good

Goe bezig doe zo verder.

Goed ontvangen en bediend.

Perfect service

Steeds op de hoogte bij vragen, perfecte service en geen lange wachttijden

Vriendelijk personeel en het materiaal stond klaar

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.