bestelling niet compleet

Beste ik heb telefonische en per mail laten weten dat de bestelling niet compleet was. Na een week nog steeds geen reactie, als de bestelling niet volledig is tegen zaterdag kunnen de werken niet aangevat worden

Vriendelijk en behulpzaam

Veel keuze tegen aantrekkelijke prijzen, ik koop hier graag.

Isolation de mon grenier

J'ai tenté de trouver un entrepreneur pour isoler mon toit. Mais après 3-4 tentatives j'ai dû me résigner : aucune entreprise ne désirait faire le travail (compte tenu de la morphologie de la toiture qui rend le travail trop intensif). Grâce au site internet de Parachevementshop, j'ai pu mener à bien les travaux tout en étant très bien informé, alors que je ne suis pas très bricoleur. J'ai pu faire du sur-mesure en fonction des espaces libres entre la toiture et les boiseries. Pour un peu moins de 2 000 €, j'ai pu mener le projet à bien. Le site internet de la firme est très bien fait. Le personnel est très ouvert et les programmes de commandes donnent toute satisfaction.

alles ok

heeft iets langer geduurd maar ik zou mijn promatect platen terug bij afwerkingsshop kopen, de betere prijs

Parfait

Très bon contact, très disponible, vraiment impeccable.

Bestelling laat al 2 weken op zich wachten ondanks alles in voorraad.

Op 14/11 plaatste ik een bestelling met artikels die allen in voorraad waren. Op heden (28/11) heb ik nog geen enkel artikel kunnen ophalen. Ik heb een mail gestuurd op 22/11 voor de stand van zaken en heb daar ook nog geen antwoord op gehad. Zeer jammer voor een eerste bestelling...

Snelle en goede service

Isolatie werd snel en gratis geleverd en kreeg er ook nog eens een gratis isolatiemes bij. Vriendelijke man die de isolatie kwam leveren.

Correcte afhandeling

bestelling correct afgehandeld

vlotte service

wij hebben voor de eerste maal iets besteld bij jullie, het is een overzichtelijke webshop met tips en advies. Wij gaan zeker nog een bestelling plaatsen

Un site web de qualité, une livraison et des emballages au top

Habitué des webshops, ceux dans le domaine de la construction ne sont pas tout le temps des plus optimales. Ici, c’est facile, les catégories sont bien indiquées, le suivi de la commande et l’espace client sont efficace. Pour la livraison: dans les timings, camion grues efficace, chauffeur livreur super sympa et respectueux de la marchandise … Pour le conditionnement, impeccable. Tout est présent et bien protéger. Je recommande sans hésiter.

Perfecte levering.

Zeer tevreden over stipte levering en over de kwaliteit van de producten.

Na wat zoeken op webshops in Nederland terecht gekomen op Afwerkingshop.be en zeer tevreden over service, prijs en kwaliteit.

PARFAIT

PARFAIT

Erg goed, zoals het hoort.

Overzichtelijke website, goede prijs, na telefonische oproep werd ik snel teruggebeld, snelle en correcte levering, op tijd. Gemakkelijk systeem om de levering op te volgen. Ik heb Afwerkingshop.be aanbevolen bij mijn schoonbroer.

Zeer snelle, goede en vriendelijke service.

Aan de balie werd ik vriendelijk onthaald. Hetgeen ik online besteld had, lag klaar. En bij het laden van de gyprocplaten heeft men mij geholpen. Dus zeker en vast een topservice.

vriendelijke en vlotte bediening

Bestelling via de website verliep heeft vlot. Ook de afhaling de dag nadien bij sfic was heel vriendelijk en correct. zeker aan te bevelen. mvg Stijn

snelle en vriendelijke service

gemakkelijk materiaal te bestellen via de webshop. vervolgens snelle info betreffende de beschikbaarheid van de materialen.

Vlot en heel goede uitleg

Mijn mortex badkamer experiment is super geslaagd dankzij de vlotte levering van alle producten inclusief een prima uitleg en tips

Top service!

Vlotte service!

Snel geleverd en topkwaliteit

Duidelijk, transparant, goede kwaliteit van producten, netjes geleverd

Snel en correct

Goedkoop , zeer snelle levering en goed materiaal.

Alles prima in orde.

Vlotte webwinkel, prima communicatie prima afhandeling

Prima service.

Snelle reply op de e-mails en goederen prima geleverd.

Vlotte bestelling en dito levering

Overzichtelijke site. Correcte prijzen, zonder "overprijzing". Vlotte afhandeling bestelling én betaling. Keurig geleverd, door ervaren chauffeur. Een minpuntje, een aantal Gyproc platen waren beschadigt, vermoedelijk door forklift bij het laden. Helaas compenseerde de extra meegeleverde platen het aantal beschadigde niet...

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.