Correcte afhandeling van de bestelling

Correcte prijs en afhandeling

Goede prijs / kwaliteit. Vlotte afhandeling

Produit ok et livraison rapide

Le produit livré orrespond à la description, livraison rapide et soignée.

Une bonne solution pour les matériaux lourds et encombrants

+ Matériel bon rapport qualité prix + Livraison en 1 semaine + Prise de contact par téléphone pour confirmer la livraison : contenu et date - la livraison n'est pas gratuite. A fin de la commande on doit choisir entre camion et grue qui a un coût.

Super service

Tout était livré en temps et en heure. Ils ont repris les surplus

Duidelijk en klantvriendelijk

Ik mailde met vragen ivm Mortex Als volgt kreeg ik een duidelijk schema wat ik moest aankopen en hoeveelheden. Om het nog makkelijker te maken had ik graag nog een handleiding of instructies gekregen maar ondanks ben ik zeer tevreden !

Site bien construit et commandes bien guidées.

J'ai déjà fait 2 commandes qui ont été très bien menées et la guidance est très bien faite pour le choix des éléments à acheter en matière d'isolation. J'ai dû faire les travaux d'isolation moi-même alors que j'ai tenté de faire faire le travail par des entrepreneurs agréés qui tous ont refusé de faire le travail jugeant l'affaire trop compliquée. Parachèvementshop m'a aidé à assumer cette responsabilité au mieux. Alors que je ne suis pas bricoleur.

Gemakkelijk bereikbaar, behulpzame medewerkers en breed professioneel aanbod

Gemakkelijk bereikbaar, behulpzame medewerkers en breed professioneel aanbod

Duidelijke website

Snel gevonden wat ik zocht en vlot geleverd

Gewoon prima!

Snelle levering, goede prijs, top, voor herhaling vatbaar.

goed gamma en vriendelijk personeel

Transportkosten te hoog voor kleine doe-het-zelvers !!

service zoals ik het verwacht

Na mijn bestelling langsgegaan om alles op te halen . De kleine dingen waren al reeds klaargelegd en de platen hebben we samen opgeladen op de aanhangwagen . Achteraf bleek dat in de klaargelegde dozen 2 rollen tape ontbraken maar na een simpel telefoontje werd dit snel rechtgezet . Wat mij betreft een aanrader voor iedere doe het zelver die niet met top materialen wil werken en er niet te veel voor wil betalen .

Geen tijdblok levering ... spijtig

Levering maandagvoormiddag ... Geen tijdblok gekregen ... Vanaf 7.00uur sta ik klaar ... Geen berichtje of telefoon ... Uiteindelijk 13.00uur plots levering! Een tijdsbestek zou leuk zijn

Zeer snel geleverd, top service.

Zonder zorgen

Heel eenvoudig alle materiaal besteld, geruggesteund door de calculator-tool. En zelf makkelijk alle andere benodigheden bijbesteld. Vlot en snel geleverd!

Zeer betrouwbaar

Geweldige service.

Service rapide et efficace

En ces temps d'économie d'energie, tout le monde cherche à ameliorer son isolation et les professionels specialistes disponibles sont devenus très rares. Afwerkingshop m'a donné tous les conseils dont j'avais besoin pour faire le travaille moi-même et pour un coût très avantageux. Merci à eux.

Binnen 1 dag geleverd in Nederland !

Papier tape besteld voor afwerking van gips wanden. Geen scheurvorming met papierband in tegenstelling tot gaasband wat veel toegepast wordt in Nederland.

Prettige site, vlotte verzending en fijne communicatie.

Goede prijs en correcte levering

De prijs is één van de betere . Er was een goede communicatie over de leveringstermijn en de deze was ook correct met een telefoontje een uurtje op voorhand.

Positieve ervaring

Verkeerde artikel geleverd. Kon gewoon omgeruild worden. Alles was opgelost op paar dagen tijd

Top Service

Leuk dat alles vlot verloopt zoals afgesproken, goede communicatie ,levering op tijd , verzorgd materiaal, Top werk van het ganse team!! Thx

TOP

Levering op datum: TOP Verpakking: TOP Aflevering op de juiste plaats: TOP Chauffeur vriendelijkheid: TOP

Zeer goed geholpen

Een zeer positieve ervaring! Wegens gebrek van hun leverancier was mijn order niet compleet toen ik deze op kwam halen. Het personeel heeft toen goed en vriendelijk met mij mee gedacht. Enkele artikelen zijn vervangen voor dezelfde artikelen, maar dan met andere maten en hoeveelheden waardoor mijn project gewoon door kon. Verder zijn er een paar artikelen op hun kosten nagezonden. Elk bedrijf loopt wel eens tegen onverwachte tegenslagen aan. Hoe ze er mee bij SFIC Ranst mee om zijn gegaan was boven verwachtingen. Complimenten!!

3 oktober spullen besteld, niets ontvangen, niets gehoord, tel niet bereikbaar

3 oktober spullen besteld, betaald en bevestiging gekregen. Bericht van PostNL gekregen dat het pakket nog niet ontvangen is. Levering zou 11 oktober zijn. Verder niets meer gehoord. 2x gemaild. Aantal keren gebeld. Geen gehoor, ik krijg het antwoordapparaat. Allemaal goede reviews maar bij mij geen communicatie. Graag spoedig contact Afwerkingshop! Inmiddels heeft na mijn recensie afwerkingshop gereageerd en heb ik mijn bestelling binnen, waarvoor dank. Daar van een halve ster naar 3 sterren. Product is overigens prima. Misschien volgende keer even een klein mailtje dat de bestelling wat verlaat is? Scheelt een hoop onrust.

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.