La livraison à temps mais quelques plaques des plâtres casés et la palette livrée sur le chaussée ..

Sinon dans l'ensemble, je suis satisfait de vos produits et services

Kennis van zaken

Ik had online bestelling geplaatst en bijkomend nog wat afwerkingsproducten nodig. Met veel kennis verder geholpen

goede stevige deuren

top deuren, multiplex afkasting met een grondlaag op. keuze in deurlijst. rubber voorzien in slag lat. stevig deurblad, en goed slot. argenta scharnieren,4 op 1 deurblad zelfs afstands schroeven bij geleverd

Heel tevreden

Stipte en verzorgde levering , uiters tevreden

Très bon service à très bon prix

Analyse avec le simulateur Ajustement au panier Prix très compétitif Livraison le jour planifié comme prévu Santino

matig

Gipsplaten: vuil, nat en beschadigd. SPAM: meerdere berichten per week met de vraag om deze beoordeling in te vullen. 1 bericht had echt wel volstaan.

Bon service

Timing respecté

Zeer vlotte bediening

Woensdag besteld via de site, vrijdag al kunnen afhalen in de shop van Zellik. Zeer Vriendelijk en proffesionele bediening. Had ook teveel besteld, was geen probleem om te retourneren en een vlotte terug betaling. Raad zeker iedereen aan om hier materiaal te kopen.

Uitstekende service

Uitstekende snelle service,

Goede service en leveringstijd

Al enkele keren besteld. Altijd een goede service en levering gekregen. 1 aandachtspuntje -> bij mijn laatste bestelling metal stud profielen, moeten de profielen ergens te lang in de regen of vocht hebbe' gestaan. Ze waren nat en bij drogen was er witte aanslag (oxidatie) aanwezig... Heb hier wel wat kuiswerk aan gehad jammergenoeg. Voor de rest was alles dik OK

Livraison rapide / produit légèrement endommagé

Livraison rapide, chauffeur sympathique qui vous demande bien où vous voulez la marchandise (ce n'est pas toujours le cas). Cependant 2 rouleaux étaient percés avec un trou dans la laine (heureusement pour moi, proche du début du rouleau et que sur une épaisseur). Produits conformes à ce qui était annoncé.

Makkelijk te bestellen

Vlot, Snel & Correct

Zeer makkelijk kunnen bestellen online, betalen en leverdatum selecteren. De levering van de toch wel grote pallet aan materiaal werd correct en vlot afgehandeld!

Snel en goed geleverd ik dank jullie

Na een mailtje toch nog vroeger kunnen leveren

Veel keuze!

Snel geleverd of gewoon op te pikken in de winkel

super!

super!

Correcte levering

Een ruim aanbod en een correcte levering. Het materiaal werd in goede staat geleverd dus ik ben zeer tevreden.

Zeer goede service

Zeer goede service

livraison correcte, bon prix.

livraison correcte, bon prix.

Uitstekende webwinkel

Gebruiksvriendelijk. Je vind vlug wat je zoekt. Competitieve prijs zetting. Vlotte afhandeling van betaling en levering

Mdf plaat voor hangtoilet paste perfect, na aanpassen van breedte en hoogte. Een aanrader.

Tip

Ik had 2 K vernis besteld glans ipv mat mijn fout. Top behandeld voor Charles heeft me een retourlabel gemaild en heb de glans retour gestuurd En een dag later de mat ontvangen. Chapeau indien ik nog eens iets nodig heb zal ik zeker weer bij de afwerkshop bestellen . Groetjes Guus

Zeer positief

De contacten op administratief gebied waren uitermate vriendelijk en punctueel. De leverancier-chauffeur is een voorbeeld voor alle andere collega's van andere bedrijven.

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.