lang wachten

Bij afhaling moest ik zowel in de winkel als in het magazijn erg lang wachten op een medewerker. Er waren nochtans geen andere wachtenden voor mij. Best frustrerend als je online bestelt om tijd te sparen. Teleurstellende eerste ervaring.

Goede producten en advies

Ik ben heel tevreden over het advies die ik zowel telefonisch, als in de winkel heb ontvangen. De kwaliteit van de (gyproc) producten zijn ook heel hoog. Ik kom zeker terug, dankjewel.

Zeer vriendelijke medewerkers

Vlotte afhaling en levering en zeer vriendelijke medewerkers. Enige puntje van verbetering is dat ik telefonisch moeilijk contact kreeg, wel snelle reactie op mail.

Als particulier online besteld, als koning bediend.

Zeer goede ervaring. Magazijniers super hulpzaam. Ik ben een zeer tevreden klant.

Commande online et retrait de la marchandise impeccable

Personnel serviable et proactif Rien à en redire. Je commanderai à nouveau là lorsque j'aurai besoin de matériaux.

Fijne en correcte winkel

klantvriendelijk en zeer professioneel georganiseerd

Prima geholpen met keus

Spijtig bij levering geen SMS gekregen wanneer dit zou gebeuren. Gelukkig was ik thuis op dit ogenblik. Mvg Raymond

Ging allemaal vlot

Maar ik bleef wat in het donker over de levering. Die kwam wel zoals beloofd!

Vlot en zoals het hoort

Snelle dienst

Vandaag bestellen en volgende dag afhalen. Groot assortiment aan artikelen in voorraad op meerdere locaties.

Gewoon top, prima prijzen, levering zoals afgesproken, top kwaliteit. Aanrader!!

Echt zoals het hoort. Goede webshop met kwaliteitsvolle producten. Levering op tijd en aangekondigd. Alles goed waterdicht verpakt. Prima service die zonder problemen nog iets bij de levering toevoegde (paar dingen die ik vergeten was). Absolute aanrader!

Commande et livraison comme prévu! RAS.

Nous commanderons encore avec cette entreprise.

correcte levering, op tijd, configurator niet helemaal correct

1 rand profiel en 1 dwarsprofiel te veel. verbindingsstukken profielen overbodig (niet gebruikt) slagpluggen niet gebruikt (niet praktisch in de randprofielen) vervangen door gewone plug en vijs. rand en dwarsprofiel kunnen we later gebruiken (voor volgende kamer 1 minder bestellen ;-) )

Goede service!

Voor onze badkamer Mortex besteld. Heldere omschrijving qua de producten die nodig zijn voor het plaatsen van Mortex en duidelijke gebruiksaanwijzing bij elk product. Telefonisch een aantal vragen gesteld, er werd de tijd genomen om deze te beantwoorden, heel klantvriendelijk ingesteld en heel deskundig, met al, erg tevreden!

Het was een eerste ervaring met de afwerkingshop

Een mail gestuurd om meer info te krijgen werd zeer snel beantwoord. Ook bij afhaling zeer vlotte bediening

Alles vlot geleverd op afgesproken tijdstip

Ik ben erg tevreden van de website, alles staat duidelijk omschreven. Uitgebreide keuze aan materialen.

Uitstekend!!!!

Snel bestellen…. Snel geleverd Vriendelijke bediening Top zaak

Goed !

Correcte levering , op tijd !! Matriaal in orde

Goed product, goed verpakt

Gewoon goed (zoals het hoort), niets op aan te merken. Product was ook goed

Zeer tevreden afwerking shop is top.

De bestelling online verilep makkelijk zeker met de handige rekentool. De prijzen zijn top als ook de levering goed verpakt en netjes aan de deur afgeleverd. Ik ben zeer tevreden en ga zeker nog bestellen naar mate de verbouwing verloopt. Afwerkingschop is een aanrader!!!

Zeer goede service - correcte prijzen

Zeer goede webshop Niet de goedkoopste maar wel correcte prijzen. Grote pluspunt is de service, de goede opvolging en de snelle levering. Ik ga hier nog zeker bestellen.

Goede service en niet lang wachten op materiaal..

Goed en duidelijk

Goede duidelijke communicatie

Tevreden

Tevreden van producten en levering!

uitstekende service en levering

Duidelijke website, snelle afhandeling, vlotte levering en duidelijke communicatie

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.