Duidelijke, vlot en correct

Alles snel gevonden op de website met duidelijke omschrijving. Vlot besteld en geleverd in lokale winkel. Vriendelijk personeel, correcte afhandeling. Enig klein minpuntje voor particuliere klanten: openingstijden zijn moeilijk te combineren met kantooruren.

Stipt, duidelijk

Handig platform, goede communicatie, handig afhaalsysteem

Vriendelijk personeel. Het rockwool product was niet zo goed als verwacht

Vriendelijk personeel bij Sfic in Ranst. Hebben heel fijn geholpen de remorque te vullen met de steenwol. Top! De Rockwool zelf (rol 6 meter, 8 cm dik, 214.) was teleurstellend slecht. Van de 6 rollen waren de steenwol bij 3 geheel doormidden. Niet 1 mat van 8 cm dik, maar feitelijk 2 matten van 4 cm dik. Lastig om te gebruiken, maar het is uiteindelijk gelukt. Afwerkingshop aanbevelen? Ja. Dit rockwool product aanbevelen? Nee

Goede prijs, vlotte en correcte levering

Xxxx

Cxxxxc

snelle en correcte levering

levering werd correct en sneller dan verwacht geleverd

Sav et livraison excelents

Sav et livraison excelent

Prima product en correcte levering

De wax vodoet volledig aan de verwachtingen

Amabilité et professionnalisme

Gentillesse du personnel mais pas de note maximale car le délai de livraison au centre de Gosselies n a pas été respecté

Uitstekende service!

Vriendelijk onthaald bij afhaling

Kwalitatief en goede site, communicatie kan beter

Website werkt zeer goed en begrijpelijk, via de info krijg je extra uitleg Producten zijn naar verwachting, In goede staat geleverd, alles wat je wil. Maar de levering vond plaats om 6u45 aan een huis waar niemand op dat moment was... Dat hadden ze op voorhand dus niet laten weten.

Goede communicatie en vlotte levering

Positief!

Ik kende de afwerkingsshop niet, maar het was een heel positieve ervaring. Men was heel behulpzaam en heeft mij handige informatie verschaft.

Kwaliteitsvolle materialen

Kwaliteits materialen aan een redelijke prijs.

Facilité

Très simple et bons conseils sur place à Tournai

Makkelijk en duidelijk

Alles of toch veel wordt goed uitgelegd en links naar de extra toebehoren voor afwerking e.d. staan er telkens duidelijk bij. Ook gewoon het beste materiaal aan goeie prijzen.

Vriendelijk en zeer behulpzam personeel.

De magazijn medewerker heeft mij geholpen om alle gipsplaten op mijn aanhangwagen te laden.

Goede materialen, vlotte communicatie.

Het ruime aanbod zorgt er voor dat je veel in één keer kan bestellen en laten leveren wat gemakkelijk is. De materialen zijn kwaliteitsvol en de communicatie is vlot verlopen. Er zaten een paar gyproc platen tussen die beschadigd waren tijdens transport, maar dit is direct goed opgepakt en gecompenseerd door hun. Zeker aan te bevelen!

Snel geholpen, vriendelijk

Goeie ervaring. Prijs - kwaliteit is goed. Vriendelijke medewerkers.

Super bedrijf

Product snel en correct geleverd.

Zeer handige website en top service

Ik ben al jaren klant en zal nog jaren klant blijven. Er is wel veel concurrentie door bedrijven zoals Celis, wat maakt dat prijzen vergelijken als klant wel nodig is.

Vlotte service en uitstekend materiaal

Duidelijke info op de site, bestelling geplaatst en snel geleverd

Topservice met kraanwagen via de velux naar de zolder

Uitstekende service

We hebben reeds meermaals bij afwerkingshop.be materiaal besteld en dit werd steeds snel en correct geleverd. De laatste keer had ik zelf een fout gemaakt tijdens de bestelling en diende er geleverd te worden in plaats van afgehaald: na een enkel mailtje werd dit onmiddelijk opgelost. Niets dan lof voor deze webshop.

Een grote ramp.

Bij het afhalen van mij vorige bestelling zou het materiaal vanaf dinsdag klaar staan, toen ik omstreeks 10u ter plaatse was bleek het materiaal nog niet geleverd te zijn. (Ik moet 1 uur rijden tot bij jullie) Betreft mijn laatste bestelling, die zou volgens u op 31/01/2022 mogen afgehaald worden. Voor alle veiligheid bel ik eerst. Gelukkig want de afkasting blijkt niet binnen te zijn gekomen. Ik heb zopas terug naar Gosselies gebeld, daar bleek op mij account geen openstaande bestelling meer te zijn. Ze gingen mij nog terugbellen.

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.