Correct geleverd

Vlotte services alleen mss dag op voorhand melden wanneer er geleverd wordt. Handiger dan de dag zelf

Goed service

Makkelijk besteld en opgehaald. Product voldeed aan de verwachtingen.

Snel en correct

Ontbrekende stukken direct volgende dag nageleverd.

Alles zoals het hoort

Vlotte communicatie via mail. Vlotte afhaling van mijn bestelling en wat hulp bij het inladen. Helemaal in orde!

Alles geleverd gelijk afgesproken

Helemaal top!

Heb hier een gyproc inspectieluikje gekocht. Snelle levering en top kwaliteit!

Commande du 20/12/21 nous sommes le 18/1/22 toujours pas de marchandise.

Bonjour, J´ai commandé le 20/12/21 et nous sommes le 18/1/22 et ma commande est toujours en cours de préparation !!!! Le délai est très long beaucoup plus que ce qui est annoncé sur le site surtout que je fais l´enlèvement par mes propre soins.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Duidelijk, efficiënt en geheel volgens afspraak

Duidelijk, efficiënt en geheel volgens afspraak

Slow delivery

Company delivers slow - it takes about 2 weeks before merchandise is shipped. Respons of customer service is friendly and correct I have two times ordered and both times shipping took long.

Eerste bestelling, waarschijnlijk niet de laatste.

Correcte levering. Alles aanwezig. Goed ingepakt tegen de regen. Geen beschadigingen aan Gyproc platen.

Komen beloftes na

Op tijd afhaal bestelling klaargelegd met een reminder ;)

Heel positief

Een heel vlotte bediening zonder problemen!

Goed product

Een goed product snel geleverd en goede instructie voor montage

Ok

Ok

Te lang wachten..

Te lang wachten eer bestelling geleverd wordt

Vlotte en duidelijke website, gemakkelijk ophalen bij één van de afhaalpunten

Na een vlotte bestelling via de site van Afwerkingshop de goederen opgehaald in het afhaalpunt in Bredene. Vlotte en vriendelijke mensen!

Alles volgens afspraak

Goed geregeld, vriendelijke communicatie. Top!

Goed geregeld, alleen wat lange verzendtijd, maar dat kan ook komen omdat ik in Nederland woon..

Goed geregeld, alleen wat lange verzendtijd, maar dat kan ook komen omdat ik in Nederland woon dus dat neem ik niet mee in de beoordeling.

zeer positief

goede info en producten

verkeerde levering en nog steeds wachtende op terugbetaling.

Wij hebben brandwerende platen Promat Promatect-100 Plaat 2,5m x 1,2m x 25mm ABA (25mm dikte) 126,91 euro/plaat besteld en krijgen brandwerende platen Promat Promatect-100 Plaat 2,5m x 1,2m x 20mm ABA (20mm dikte) 100,59 euro/plaat geleverd . Na contact nog steeds geen terugbetaling ontvangen van het verschil dat 105,28euro bedraagt van de platen, tevens is de europallet waar een waarborg is op betaald van 25euro ook nog niet terug betaald. Deze lege europallet is door de vrachtwagenbestuurder terug meegenomen naar het bedrijf. Dus in totaal is de afwerkingshop ons nog 130,28 euro verschuldigd. Wij zullen hoogstwaarschijnlijk hier niet meer bestellen, jammer want de vorige leveringen waren wel steeds correct en toen kregen we wel een goede service. De service op dit moment trekt op niets.

Correcte prijs en goede service

Gebruiksvriendelijke weshop. Zeer hulpvaardige ingesteldheid personeel service punt Ranst. Vlotte communicatie dienst naverkoop

Uitstekende service

Perfect verlopen

Goede prijs en beschikbaarheid. Goederen afgehaald in leverpunt Oelegem. De panelen werden voorzichtig door de werkmannen in mijn bestelwagen geladen. Top!

Snel en efficiënt

Vlotte service

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.