betrouwbaar en zeer behulpzaam

alle materiaalen besteld en afhalen is zeer goed gegaan

Zeer goede service

Zeer goede service, perfecte aflevering door een zeer vriendelijk chauffeur. Bestelde materialen zijn ook perfect wat ik er van verwacht had. Ik bestel sowieso nog.

vlotte bestelling en levering

Na mijn bestelling ging de afhandeling zeer vlot ,degelijk materiaal

Uitstekende service

Snel antwoord op mijn vraag , snelle en correcte levering , alles perfect verlopen

Hier vond ik alles wat ik nodig had voor afwerking

Voor afwerking van gyproc en fermacell plafonds en wanden vond ik in het ruime assortiment voor afwerking bijna alles wat ik nodig had en voor een redelijke prijs. Sommige dingen zelfs goedkoper dan elders. Handig geleverd in één pakket. Levertijd was niet super snel, maar gelukkig plande ik vooruit.

Vlotte bestelling en afhandeling

Bestellen was makkelijk en afhandeling ging super vlot. Enkel jammer dat voor een kleine bestelling ook twee werkdagen leveringstermijn wordt genomen

Excellent service

Très bon service de l’accueil en magasin jusqu’à la livraison A recommander

uitstekend

prachtige service en zeer vriendelijke bediening in het magazijn

Perfecte levering. Goed materiaal.

Het product werd snel geleverd en was ook efficiënt verpakt.

Zeer vlotte afhandeling van reeds bestelde artikelen

Online bestelling laten klaarzetten, en op de dag stond alles klaar op pallet. Aangenaam werken zo.

Zeer vriendelijke ontvangst!

Zeer vriendelijk onthaal! Ze stelden alles in het werk om me verder te helpen. Ook bij het inladen van 4 meter lange gyprocprofielen in een kleine peugeot, hielp de magazijnier me met het zoeken naar de beste manier om deze stabiel te leggen. Topteam!

Goede ervaring

Materiaal goed geleverd, goed verpakt, 1 klein minpuntje, 1 plaat met klein beetje waterschade aan de kant, verder alles naar wens

Prima, men wordt zelden, tegenwoordig, zo goed bijgestaan,

Goede, gedienstig medewerkers, ook voor de doehetzelvers

Antwoorden niet op mails, krijg geen waarborg terug van paletten

Er word een waarborg gevraagt voor de paletten. Ik geef deze terug mee met de chauffeur maar krijg de waarborg niet terug. Ik stuur een mail maar er word niet geantwoord.

Perfect en mooi op tijd

Vlotte bestelservice, goede telefonische hulp en een zeer snelle levering! Leuke ervaring.

een aanrader voor wie renovatie plannen heeft

Alles ging vlot en professioneel van bestelling online tot levering.

Topservice en topkwaliteit

Online bestellen en enkele dagen later ophalen. Gemakkelijk! Heb vroeger ook al laten leveren. Nooit problemen gehad, altijd alles correct afgehandeld.

Bon produit.

Bon produit, conforme à la description.

correcte firma

werkt zoals het moet correct en snelle levering.

fantastisch

de scherpste prijs en supervriendelijk 'oudere garde' die alles mee helpen opladen.

Rapide et professionnel

Produit de qualité, livraison rapide, vendeur professionnel à recommander

Goede prijs kwaliteit , zeer snelle en correcte levering .

Flexibel

Ondanks miscommunicatie toch alle moeite gedaan het pakket alsnog te bezorgen

Onderscheid zich door het aanbieden van producten die elders niet worsen aangeboden

Bij afwerkingsshop zijn producten verkrijgbaar die elders niet verkrijgbaar zijn. Tevens is de rest van de stappen prima

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.