zeer tevreden

Heb al een aantal keren besteld bij afwerkingshop , en altijd tevreden geweest van de geleverde producten en altijd correct geleverd geweest . Top !!!

Correctes ,rapides et gentils

Correctes ,rapides et gentils

Correct

Er werd op voorhand gebeld om te informeren over de levertijd, ondertussen 9 dagen geleden. De paletten werden met de kraan tot aan de garagepoort geleverd, helemaal op het einde van de oprit. We werden op voorhand telefonisch geïnformeerd dat niet alles in voorraad was. We verwachten nog 2 rollen.

e

e

Zeer sterk en professionele service

Correcte prijzen Correct afspraken die nagekomen worden ook bij levering. Zeer professionele man van de levering. Leuk dat er contact wordt opgenomen om af tijdstip te bevestigen van levering. Keep it up en extra pluim voor de man van de levering

Comanda livrata la timp și personal amabil

Am făcut o comanda online și a fost livrata in timp util,fara nici o întârziere.

• Ne-ai recomanda? Yes

accueil excellent

pas de longue attente pour un rendez vous entretien pas trop onéreux

prima service

snel, betrouwbaar, op tijd!

Correct geleverd

Handige webshop, duidelijke afspraken en keurig op tijd geleverd.

Vlugge levering

Correcte prijs. Topkwaliteit

zeer bevredigend

ik maakte een domme fout in mijn bestelling en ik werd telefonisch gevraagd of ik akkoord ging met een correctie. dit is klazntenservice

Snelle Levering en Top Kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede snelle correcte levering

Alles verliep zeer vlot. Een negatief punt is de leveringsinformatie. Absoluut niets ontvangen ivm leveringsbevestiging of tijdstip. Dit zou toch beter moeten.

Vlotte correcte service

Vlot besteld via webshop en zelf opgehaald. Correcte service.

Correcte en snelle service!

Al meerdere malen een bestelling geplaatst en telkens zeer tevreden. Telkens ook gecontacteerd geweest door het klantendienst om de details van de zending te bespreken wat ook voor een goede afloop zorgt. Top!

Gemakkelijk bestellen

De site is heel gemakkelijk en ik vind er dankzij de tips alles wat ik nodig heb voor de klus. Top

Snelle, vlotte levering

De materialen werden snel en vlot geleverd. De.prijzen zijn heel competitief!

Vakmanschap

Voor het isoleren van mijn dak, bekwam ik voor de Isover isolatiewol de scherpste prijs (beduidend lager dan de concurrentie) bij de Afwerkingshop. Het filiaal in Bredene was mijn afhaalpunt. De winkel was zeer overzichtelijk en keurig ingericht. Alle producten die ik nodig had waren op voorraad. Zeer vlotte bediening en vooral eerlijk advies: het personeel komt eerlijk uit voor zijn mening. Indien ze niet zeker zijn van hun zaak, dan geven ze dit ook toe en verwijzen je door naar een professional voor de info. Nadien kan het materiaal besteld worden bij hen.

onduidelijke info over leveringsmoment

Wij dienden zelf te bellen om te vragen of de leverdag mogelijk was en welk dagdeel ze zouden komen leveren. Onze bestelling werd gewoon voor de deur geleverd zonder dat er iemand van ons aanwezig was. Misschien toch een werkpunt om te zorgen dat de mensen tijdig verwittigd worden, zoals trouwens beschreven staat in jullie werkwijze.

Gemakkelijk om te bestellen

Vlotte bestelling en snelle levering top

prijs/kwaliteit goed

prijs/kwaliteit goed , snelle levering

De webshop is handig omdat er een groot assortiment voorhanden is.

Het is wel spijtig dat de tijdspanne voor het afhalen in een SFIC vestiging in Ranst niet overeenkwam. Afhalen op dinsdag maar daar was het nog niet toegekomen doordat er een feestdag tussen was. Dit had handiger geweest dat dit vermeld werd op de site bij de bestelling. We hebben dus tweemaal de afstand moeten afleggen om de bestelling op te halen.

Snelle service en goede bijkomende ondersteuning gekregen

Online goederen besteld, zelf afgehaald in de winkel. Hier heeft men mij nog bijkomende informatie gegeven over de materialen die ik verder nodig had. Als hobby klusser. aangename ervaring!

Geen service en gebrek aan elementaire beleefdheid na indienen van klacht.

Ik heb de dag na mijn levering gebeld naar het transportbedrijf met de mededeling dat er één gyproc plaat gebroken lag op het pallet. Het bedrijf vroeg om een email te sturen naar [email protected] maar tot op heden is het windstil. Zelfs nog geen beleefdheidsmail terug dat mijn probleem zal worden bekeken. Bij het transportbedrijf zijn ze wel beleefd en zeggen dat het in orde moet komen, maar blijkbaar krijgen ze ook geen respons van jullie. Intussen zit mijn plafond er al in, maar de laatste plaat ontbreekt. Maandagochtend 31 mei ga ik naar Bredene en vraag of ik de plaat ingekort kan meenemen zodat ik ze zelf kan transporteren naar Oostende.

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.