Correcte en snelle levering

Betrouwbaar bedrijf

Correcte en snelle aflevering zoals beloofd

Voor bestelling even gebeld over hoe met elektronische eco cheques te betalen. Zodra ik een voorschot had overgeschreven werd de bestelling reeds op gang gebracht. Nadien kon ik dan rustig langs gaan in de winkel in sGravenwezel om het saldo met mijn eco cheques te betalen. Geen gedoe dus met eerst volledige betaling te doen vooraleer bestelling gestart werd, enorm geapprecieerd.

Perfecte service

Prijzen goed levering correct op afgesproken tijdstip

Snel en keurig afgeleverd.

Ik heb bij mijn bestelling geen factuur kunnen ontdekken, kunt u de factuur alsnog sturen.

Professionnel

Site internet très bien fait. Service impeccable de la commande à la livraison

Snel en correct.

Bij afhaling vriendelijk en hulp gekregen bij het laden van de gipsplaten.

Gemakkelijk, voordelig en kwalitatief

Eenvoudig om zaken te bestellen. Afhalingen zijn altijd al probleemloos verlopen. Zeer vriendelijk personeel in Ranst. Levering verloopt ook vlot, alleen zou een extra bevestiging van de gewenste leveringsdatum het nog beter maken. Tot hiertoe nooit een extra bevestiging gekregen. Wel duidelijke en vriendelijke communicatie indien er iets nageleverd moest worden. Bestel ik zeker weer!

HEEL TEVREDEN

ALTIJD HETZELFDE ALS VERWACHT

Levering volgens afspraak.

Correct, stipt, kortom zoals het hoort.

Correct en handig

Aan de hand van de calculator op de website alle materialen in 1 keer besteld voor de scheidingswand die ik ging plaatsen. Ontzettend handig dat dit aan de deur geleverd wordt. Scheelt een hoop gedoe.

Gedaan met sleuren in de zelfbouwmarkt

Al je materialen netjes gestapeld voor de deur afgeleverd krijgen. We zouden het iedereen aanraden. Geen gedoe in de kluswinkel met volle karren, aanhangwagens moeten regelen, ... Je kan online ook rustig en grondig doorheen alle soorten materiaal grasduinen. Toch een vraag? Via een heel aangenaam telefoongesprek waarbij een medewerker echt de tijd voor je neemt, krijg je heel handige tips. Aanrader!

Très satisfaite

Traitement de ma commande et livraison de celle-ci rapide. Je recommande.

Correcte afhandeling van de bestelling

Correcte en professionele afhandeling van mijn bestelling.

Super service

Ik bestel altijd bij de afwerkingshop. De service is goed, zowel voor als na de verkoop. Een grotere korting voor zelfstandigen zou wel mogen. Het verschil voor particulieren en zelfstandigen is erg klein.

heel goed levering

alles was mooi geleverd en een vriendelijk bestuuurtster

Très bien

Tout ok. Une petite erreur dans la commande mais livrée des le lendemain 8h le matin.

Perfecte wax en supersnel geleverd

Ik gebruik BealWax voor onderhoud op Tadelakt, werkt zeer goed, de nieuwe versie ruikt een stuk minder, dus daar ben ik blij mee.

tient ses promesses

première commande pour moi, entièrement satisfait, promesses et engagements tenues..

Meer keuze in het echt

veel stockartikelen. Vriendelijke bediening. Volgende keer ga ik wel rechtstreeks naar daar want niet alles staat in de webshop.

Top kwaliteit

Leveringsdatum perfect nageleefd Perfecte service

Handige website, vriendelijk personeel, vlotte levering

De website had mij iets te veel materiaal laten bestellen. Gelukkig kon ik dit retourneren.

supersnelle levering in Nederland

bestelling geplaatst en pas na levering betalen ...

Un chauffeur exceptionnellement parfait !

Le chauffeur a réellement surpris le voisinage. Bravo ! Marchandise au top !

Alles naar behoren, duidelijke communicatie en snelle levering.

Pur-Isolatieplaten besteld en binnen de week geleverd. Concurentiële prijzen en goede service (gemakkelijk telefonisch bereikbaar.)

Verzorgde aflevering van bestelling

Gyproc platen, zonder schade, verzorgt afgeleverd. Vriendelijke chauffeur en hulpvaardig bij aflevering.

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.