Zeer positief

Goede en duidelijke communicatie over levering

Faciliter de commande.

Première commande chez vous. Bon accueil . Livraison parfaite ,conforme à la commande, rapide . Merci

Was volgens mijn verwachtingen

Top service! Is een aanrader voor iedereen!

Goed, snel correct

Tevreden resultaat

Goede afhandeling van de bestelling. Chauffeur had wel niet op voorhand iets laten weten betreffende tijdstip van levering.

Goede service, faire prijs

Goede service, faire prijs

als doe-het-zelver terecht komen inde wijde wereld van de professionels

ruimer assortiment dan wat in hobbywinkels te vinden is vlotte en vriendelijke bediening tijd voor uitleg en vergelijken van producten

Nickel

comme annoncé - marchandises et livraison nickel

Geleverd zoals voorzien

Snelle levering, dienst na verkoop minder

Snelle levering. Bij een telefonisch contact achteraf met een bijkomende vraag werd gevraagd om mijn vraag te e-mailen. Geen antwoord op ontvangen. Dan maar de concurrentie gecontacteerd, onmiddellijk antwoord, dus wel spijtig dat de dienst na verkoop niet gewerkt heeft.

Duidelijk, correct, professionele service.

Duidelijk, correct, professionele service

Commande faite sur le site de Grâce Hollogne

On ne pense pas souvent à faire appel à des firmes fournissant les professionnels. On a tort. J'ai fdait ma commande après avoir pris les mesures, et commandé le nombre requis pour réaliser mon projet. Un employé de cette firmem'a téléphoné pour me signaler qu'une erreur avait été commise. Je ne remercierai jamais assez cette personne pour son savoir faire, sa connaissance du métier. Bravo et encore merci

Goede ervaring

Nu reeds verschillende zaken besteld bij hen zonder probleem, zal dit zeker nog opnieuw doen in de toekomst.

Parfaite

J'ai passer commande et très bon service ! Livré jour prévus la livraison elle aussi très fort Je recommande

goeie afspraak vlotte bediening

prijs kwaliteit een aanrader ,kortom dik tevreden.

Heel tevreden

Mijn bestelling is goed op tijd geleverd geweest, top bedrijf!

bij online bestelling, alles correct geleverd in filiaal

zie hierboven

Parfait

Livraison rapide. Contacte facile en cas d'erreur de commande. Le livreur téléphone juste avant la livraison. Juste parfait.

Suoer

Perfect geleverd volgens afspraak.

Juist en correct.

Rapide et conforme

Tout est dans le titre, j'ai reçu la commande le jour convenu dans le créneau indiqué, livreur sympa, marchandise en bon état, conforme à la commande.

Super snel geleverd!

Vandaag besteld, morgen in huis. Erg fijn!

Snelle levering en service.

Alles mooi en op tijd ontvangen. Ik heb heel wat gyproc besteld, waaronder 120x260. Maar deze platen waren beschadigd toegekomen aan de zijkant, na contact met de klantendienst werd alles vlot behandeld en opgelost. Zeer tevreden over de geboden oplossingen.

Perfect geleverd volgens afspraak.

Eenvoudig te bestellen door gemakkelijk overzicht en beschrijvingen.

Correcte bestelling

Correcte en snelle levering

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.