Alles was in orde

Professioneel, snel en iedereen oprecht vriendelijk

Heb al 2 mensen de winkel aanbevolen.

Het bestellen is gemakkelijk en vlot verlopen. Alles is afgeleverd op de beloofde dag. Hout planken , latten en keepers zijn van goede kwaliteit.

top service en materiaal van goede kwaliteit

Geen klachten, heel positieve ervaring.

Vlotte bediening

Mijn bestelling kon ter plaatse nog aangepast worden.

Snel en vakkundig geholpen.

Bij het toekomen in de shop heb ik mij aangemeld en nog geen minuut later stond ik achter de winkel met mijn bestelbon om de platen op te halen. Deze werden snel gebracht tot aan de camionette en de medewerker van het bedrijf heeft geholpen om de zware gyprocplaten in te laden. Dus dit is zeker een heel positieve houding van de personen die daar werken.

Livraison rapide

Emballage professionnel, marchandise de qualité

Alles ok !

Goede service , goede materialen Vriendelijke chauffeur

Gewoonweg TOP!

Levering verliep zoals afgesproken, heel netjes verpakt op pallet, geen schade aan de bestelde artikels. Wat nat kon worden was in plastic folie gewikkeld. Gewoonweg TOP ervaring. Mijn volgende klus is terug met afwerkingshop!

Redelijk

De vrachtwagen is gekomen maar men heeft geen uur op voorhand gebeld ! We waren net thuis. Vrachtwagen had ook geen kooiaap bij, bijgevolg moesten we alles over de oprit (25m) plaat per plaat binnendragen.

Une vraie mascarade ce magasin

J'ai commandé sur internet des attaches pour faux plafonds, avec une date de retrait indiquée au magasin de Asse. Je me rends au magasin et on me donne 5 pièces des 20 que j'ai commandées. Personne n'a pu m'expliquer pourquoi et comment et les personnes se renvoient la balle sans pourvoir me dire pourquoi et aucun mot d'excuse. J'ai demandé un remboursement immédiat, chose qui a faite. Mais le retard induit sur mon chantier lui n'a pas été indemnisé (de toute façon il n'y a aucun interlocuteur de disponible pour ce genre de soucis) Je ne reviendrais plus jamais dans ce magasin. Ps: Bon courage pour trouver le magasin avec une adresse approximative et une enseigne qui ne correspond pas à celle du site internet. Donc devriez où aller en espérant que votre commande a été correctement préparée.

• Nous recommanderiez-vous? Non

zeer hoge kwaliteit en goed dekkende verf

Hoge kwaliteit laag in prijs tegenover anderen goed dekkend

Alles op tijd en juist geleverd.

Het enige is dat je geen orderbevestiging krijgt als je iets besteld. Dan moet je bellen of het doorgekomen is

Parfait

Service rapide, efficace. Livreur très sympa. Marchandise de très bonne qualité à un prix très correct

Bijna alles op een plek en de levering is met de nodige zorg

Meermaals al besteld bij dit bedrijf, geleverd op afspraak en met de nodige zorg. Wel niet de laagste prijs, maar wel meer keuze in de materialen.

Goede en duidelijke webshop

Duidelijk overzicht van de webshop, steeds kunnen rekenen op een goede service.

goed, maar nog progressie mogelijk

Uiteindelijk alles wel gekregen hoewel niet alles even vlot liep.

Topservice

groot aanbod, goede prijs en vlotte levering in vriendelijk afhaaldepot in Limburg

Zeer tevreden van mijn bestelling. Mooi verpakt, niets beschadigt.

We zijn tevreden over de afwerkingshop

We kregen onze producten op de afgesproken leverdag. De levering verliep zonder problemen. Tip: we kregen geen bevestingsmail dat onze betaling goed was ontvangen. Dit is wel handig om te krijgen.

geleverd volgens afspraak

is niet men eerste keer dat ik daar besteld heb en zal ook niet de laatste zijn. alles verloopt vlot en super en geleverd zoals het met en gevraagd word. op tijd op de hoogte als ze onderweg zijn .

Mensen zijn correct en vriendelijk

Mensen zijn correct en vriendelijk tegen correcte prijs

Eerste keer gebruikt gemaakt van een online bestelling: - Levering uitstekend en volgens afspraak - Materiaal van goede kwaliteit => binnendeuren.

Goede vlotte afhandeling van bestelling. Levertijd is wel lang (3 dagen)

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.