Degelijk en Betrouwbaar

Degelijk en betrouwbaar. Kreeg hulp van ze om het juiste onderdeel te bestellen.

Professioneel

Vlotte en professionele levering.

Alles ok

Goede contact en professioneel

correcte prijzen en goed communicatie

Had een bestelling geplaats en die werd goed en wel op tijd geleverd zonder enige schade, wat je soms niet kunt zeggen van andere leveranciers,. Wel was er bij de levering 1 Metal stud tekort, na mijn mailtje binnen de 20 minuten een telefoontje gekregen, er werd mijn verteld dat dit in orde komt, ze gaan een creditnota opstellen en mijn eurootjes worden terug gestort, sympathieke persoon gehad aan de telefoon (Karim...). Ik heb wel nog steeds die terug storting niet ontvangen, maar ik geloof dat dit goed komt.

Correcte en snelle levering

Très bon SAV!

J'ai eu l'occasion de tester le service après-vente de Parachèvementshop.be car malheureusement la marchandise ne correspondait pas à mes attentes. La prise de contact a été rapide et efficace. Tout a été rapidement réglé. Le SAV est donc de qualité ce qui, de nos jours, est plutôt précieux!

In orde maar met opmerking

Ik had de producten online bested en betaald en een terugkoppeling gekregen dat ze klaar lagen en konden opgehaald worden is de winkel in Kermt. Echter bij aankomst in de winkel lag er niets klaar en moest de winkelbediende nog gaan zoeken want hij wist niet goed wat het was. Ten eerste is dit niet echt een goede service, want je verliest toch maar weer extra tijd en bovendien bestaat zo de kans dat het product uiteindelijk er niet meer is wanneer je toekomt. Dus ik denk dat Afwerkingshop toch eens hun procedures moeten nakijken en ze verbeteren.

Correcte aflevering en behulpzame chauffeur

Keurig

Makkelijk te bestellen en keurig op de aangegeven dag in huis.

Vlotte service

Alles geleverd volgens afspraak en op tijd.

Très satisfait de ma commande et de la livraison

Idem

Vlot en vriendelijk verder geholpen

Zoals het hoort

Super makkelijk om te bestellen Eerlijk en correcte prijzen Snelle levering en zeker goed verpakt voor transport

Zeer goede ervaringen

Snelle afhandeling, vriendelijke communicatie.

Goede prijs kwaliteit en mooi op tijd geleverd.

De levering was perfect op tijd. Verzorger was vriendelijk en de materialen waren goed beschermd tegen de weersomstandigheden.

Volledig naar onze wens

alles perfect gregeld

Bestellen , gereed laten zetten en afhalen werkt top.

Niets op aan te merken.Transport ,verpakking ,levering alles 10/10

Prix interressant et livraison réalisée sans soucis

Prix interressant et livraison réalisée sans soucis + disponible par téléphone pour me renseigner l'heure de la livraison

Livraison rapide, service de qualité.

Vous pouvez entièrement faire confiance.

Livraison rapide

Produits disponibles

Uitstekende en vlotte service.

Het is via de website makkelijk om een goede keuze te maken. Na bestelling heb ik de artikelen snel ontvangen. Prima zo.

Op correcte tijdstip en datum geleverd en de bestelling was volledig en zonder schade. Heel goede service.

Goeie service en prijs!

Veel materiaal keuze en snelle levering ook goed verpakt met folie.

makkelijk, overzichtelijk bestellen en op tijd geleverd!!

makkelijk, overzichtelijk bestellen en op tijd geleverd!! Super service!!!

Vaartdijk 71

3018 Leuven

Over Afwerkingshop.be

Afwerkingshop.be is dé shop voor wanden, plafonds, vloeren, isolatiematerialen en alle afwerkmaterialen. Daarnaast zijn wij dé specialist in Gyproc gipsplaten en metal studs. Parachèvementshop.be est le magasin où vous trouverez le plus rapidement les systèmes de rénovations pour cloisons, plafonds, sols, isolation et finitions. En plus de cela nous sommes le spécialiste des plaques de plâtres et metal studs.