Mooie collectie! Vóór een plasticvrije wereld

Top service. Meteen de volgende dag bezorgd.

Keurig verpakt met papieren tape en karton!

Onze gasten vonden de producten zeer passen bij de tijd van heden. Ook ziet het er top uit.

y

y

Snelle levering , en betaalbaar. En alles is miliu vriendelijk en goed van kwaliteit

Zeer professionele, snelle partij met kwalitatief goede Disposables

Ik ben zeer tevreden over Disposables.bio. De website werkt goed, de verwerking van de bestelling verliep zeer spoedig, zelfde dag nog de deur uit! en de kwaliteit is perfect. Ook de prijs is zeer competatief dus alles naar wens. Super!

Snel, correct en goed prijs/kwaliteit verhouding.

Twee maal een bestelling gedaan en beide keren is dit prima en naar verwachting verlopen. Mooie producten voor een goede prijs.

100%correct via website en 100%correct te woord gestaan via telefoon Dank

Prima spullen, snelle levering

Prima spullen, snelle levering

Goede service en produkt voldoet boven verwachting !

Al onze klanten en zakenrelaties krijgen tegenwoordig koffie uit de mooie bekers die niet voor echt servies onderdoen! Wij houden er een kort verhaaltje bij betreffende het milieu! Iedereen blij!

Dikke prima!

Overzichtelijk aanbod, duidelijke omschrijving en weinig poespas!

Vriendelijk bedrijf in alle opzichten

Mijn pakket was niet binnen de beloofde 1 á 2 dagen geleverd. Ook had ik geen verzendbevestiging ontvangen. Na een belletje met disposables.bio bleek het probleem bij DPD te liggen. Het pakket was op tijd verzonden, het was alleen niet netjes afgehandeld door de bezorger van DPD. De man van disposables.bio heeft mij goed geholpen en kon mij vertellen waar mijn pakket zich bevond. De producten waren goed en zoals verwacht.

Mooie en goede producten

Goede service en producten voor een schappelijke prijs. Daarbij ook nog snelle levering.

Spullen nog niet geleverd

De spullen zijn anders dan de aangeven planning van de bezorger, nog niet bezorgd. Ik kan dus nog geen beoordeling geven.

Snelle service, goed product

Na plaatsing van de order, duidelijke opvolging. De plastic disposable en afbreekbare zaken zijn goed!

Prachtige cups en supersnel bezorgt!

goed en snel

prima materiaal (bio) en snel geleverd

Mooi initiatief

Vorkjes niet handig, knijpertjes beperkt bruikbaar. Wsch ligt de fout bij mij en bekeek ik het product niet grondig genoeg. Schaaltjes heel ok!

Mooi product

En prima service, snel bezorgd!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit spullen en snelle levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Doen wat ze beloven, snel en prachtig produkt voor n mooie prijs

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Goede producten. Snelle reactie op vragen.

Kleine verwarring over beschikbaarheid/opgestuurd of niet, maar alles kwam in orde.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima doelstelling; het ondersteunen waard

Ik zocht zakjes die gebruikt kunnen worden in de food caddy van een Joseph Joseph 'afvalstation'. Een zoekfunctie met zo'n uitgangspunt zou heel erg helpen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levert op tijd en levert hoe het er uit ziet. Voldoet goed aan de verwachtingen.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verrijn Stuartweg 77

1112 AW Diemen

202050703

Over Disposables.bio

Disposables.bio biedt duurzame bio disposables met een ongeëvenaard design tegen de beste prijzen! Eco-vriendelijk, composteerbaar & bio afbreekbaar. Kwalitatief wegwerpservies & toebehoren voor ieder feest of event.