Topkwaliteit

Snelle verzending en goede info over produkten

• Kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Product: N.v.t.

• Product: Toxaprevent MEDI PURE

duidelijk telefonisch advies, snelle afwikkeling

duidelijk telefonisch advies snelle afwikkeling

• Product: Toxaprevent MEDI PLUS, Toxaprevent MEDI AKUT, Toxaprevent Halistop

ik ben heel tevreden, Supersnelle en degelijke service, bedankt.

ik ben heel tevreden, Supersnelle en degelijke service, bedankt.

Goed product, snelle levering

Ik ben het product aan het proberen. Tot zover geen klachten.

• Product: Toxaprevent MEDI PURE, Toxaprevent MEDI PLUS

Meer van verwacht dat het daar werkelijk is

Ik heb het niet als geweldig ervaren.

• Product: Toxaprevent MEDI PURE

Snelle levering, jammer dat het niet in een reformwinkel te krijgen is. Product is froximun, ik kan dit niet kiezen in de selectie hier beneden

• Product: Froxcura MEDIC 100ml

alles super correct verlopen, ben enorm tevreden

Zowel de service als het product zelf zijn van prima kwaliteit. Ik gebruik het al enkele jaren. Mijn allergische reacties en mijn darmwerking zijn hierdoor ongelofelijk verbeterd. Ik mag hopen dat dit product nooit uit de handel wordt genomen want ik zou het oprecht missen. Ik kan het iedereen aanraden.

Great product

One of the best products for detoxing, good price and fast delivery

Zeer goede ervaring

Zeodetox is specialist als het gaat om de producten van o.a. Toxaprevent. Zij weten goed uit te leggen welk product waarvoor dient. Heb er zelf absoluut baat bij. Wat betreft webshop kunnen veel webshops hier nog veel van leren. Alles netjes verpakt en duidelijk met goede uitleg verzonden. Al met al een aanrader.

Super fijne service!

Snelle levering en hele goede en fijne service en dienst na verkoop.

• Betrouwbaarheid

Mag het nog even wachten met beoordelen? Ben pas 5 dagen bezig.

Het is voor mij te complex, daar meerdere medicijnen , natuurlijke, ingezet zijn. Daar ik zeker ben van kwik, de amalgaamvullingen, die niet op bepaalde veilige manier zijn verwijderd. heb ik besloten de zeoliet erbij in te zetten. Graag nog enige tijd, om te zien, wat het resultaat is. Voel me stuk sterker, minder duizelig en kan goed lopen. Dit kan ook doordat ik nu goed slaap. Ik wil in ieder geval door gaan met de Zeodetox. vriendelijke groet, J.Scholten

• Kwaliteit N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

geweldig

Een echt TOP product

Snel en goede marchandise

Goed product. Heel subtiel qua lichamelijke reactie en doeltreffend resultaat. Klein minpunt. Betaalsysteem voor therapeuten loopt nog niet helemaal gestroomlijnd.

Prima prijs, netjes verpakt, binnen week geleverd.

Voor het eerst besteld bij ZeoDetox omdat product voldeed aan mijn prijsverwachting.

Goede service, en snelle levering

Goede service, en snelle levering

Geweldig goede ervaring met Dentura Med

Sinds kort gebruik ik de tandpasta Dentura Med. Mijn tandvlees voelt na twee weken al rustiger aan en ben dus zeer te spreken over deze tandpasta. Een aanrader voor mensen met gevoelig tandvlees!!

Zeer netjes verpakt, goede prijs en snelle levering

Zeer netjes verpakt Goede prijs Snelle levering

Bij telefonisch contact prima geholpen. Duidelijke uitleg over het gebruik van toxaprevent. Echter na enkele weken de tixaprevent gebruikt te hebben merk ik er niks van.

Very professional

I ordered the product the afternoon/evening before and the next day it was here early during the day. Excellent service, very efficient because I needed it ASAP, this is why I'm a returning customer. A****

Goed product

Smeert goed uit. Duidelijke huidverbetering bij droge geïrriteerde huid. Goed product.

Prima service!

Ik ben content.

Lireweg 13

7051 HW Varsseveld

Over ZeoDetox bv

ZeoDetox is een webshop waar u 24/7 terecht kunt voor breed scala aan diverse producten ten behoeve van uw persoonlijke gezondheid. In onze huidige moderne maatschappij wordt ons lichaam dagelijks blootgesteld aan gifstoffen, zware metalen en schadelijke straling zonder dat we dat zelf in de gaten hebben (o.a. uitlaatgassen, luchtvervuiling, smog, fijnstof, zure regen, chemische bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, conserveringsmiddelen, chemische geur- , kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen, alcohol, gifstoffen in tabak, geneesmiddelen, cosmetica, chemicaliën in verf en plastics, zware metalen in de lucht, bodem en water).