Kwaliteit Betrouwbaarheid en snelle levering

Kwaliteit Betrouwbaarheid en snelle levering

• Betrouwbaarheid
  • Product: Toxaprevent MEDI PURE, Toxaprevent MEDI PLUS, Toxaprevent Suspensie Skin 60mL, Toxaprevent Skin Powder 18 g., Froxcura MEDIC 100ml

Supersnelle levering èn netjes!

Supersnelle levering èn netjes!

• Product: Toxaprevent MEDI PURE, Toxaprevent MEDI PLUS, Toxaprevent MEDI AKUT

Super blij mee

Ik heb de tandpasta voor de 2x keer besteld, volgende dag geleverd en ben er enthousiast over. Gevoeligheid is weg (lig niet meer te trillen bij het schoonmaken bij de mondhygieniste) en mijn tanden zijn veel schoner, witter en gladder. Aanrader!

• Product: Dentura MED

Werkend product

Ik koop deze producten, omdat het blijkbaar wel effect heeft op schadelijke stoffen in het lichaam. Ik voel me beter de volgende dag of diezelfde nacht van het uitgaan dan vroeger, toen ik nog niet de producten zoals op deze site kende en gebruikte. De schadelijke stoffen worden dus blijkbaar sneller verwijderd. Vandaar het betere gevoel. Verder ..., snelle levering!

• Product: Toxaprevent MEDI PURE

Zeoliet werkt zeer snel, effectief en krachtig en is multi-inzetbaar!

Telefonisch heb ik een vriendelijk, informatief, ter zake kundig en motiverend gesprek gehad. Heel bijzonder! Ik heb tandpasta gekocht en hallistop voor mondreiniging. Ik had behoorlijke kiespijn zodat ik een afspraak heb gemaakt voor een wortelkanaalbehandeliing. Ben begonnen met zakjes zeolietpoeder, hallistop tabletten en de tandpasta. Tot mijn verbazing heb ik geen klachten meer en ik heb de tandarts afgebeld. Mijn man heeft een afspraak bij een kaakchirurg afgezegd. Hij neemt een hallistop tabletje en brengt het een paar keer per dag heel lang tegen de ontstoken wortel aan, hij poetst met dezelfde tandpasta. Geen klachten meer! Onze dochter had fel rode ontstoken lippen, met allemaal kleine blaasjes. Het was heel gevoelig. Ik heb wat zeoliet poeder gemengd met propoliszalf. Verdwenen! Onze zoon heeft net een beginnende koortslip, hetzelfde recept en het lijkt te helpen. Ben zeer tevreden, weet uit ervaring dat het spul fantastisch werkt voor darmklachten en ondersteunend werkt voor detoxkuur! Ik heb al wat uitgedeeld her en der en overweeg om nog meer producten aan te schaffen! De werking van Zeoliet heeft me overtuigd, het werkt verbazend snel en krachtig, pakt een probleem letterlijk bij de wortel aan en is multi-inzetbaar. Verder is het vele malen goedkoper dan een tandarts, een kaakchirurg en de huisarts. Verder gebruik ik ook froxcura medic, skinzalf. Dat breng ik 's morgens aan op mijn gezicht en de hele dag voelt het plezierig aan. Wat me opvalt is dat normale dagcremes al lang zijn opgedroogd en dat mijn huid zacht en gevoed blijft aanvoelen.

• Betrouwbaarheid
  • Product: Toxaprevent MEDI PURE, Toxaprevent MEDI AKUT, Toxaprevent Halistop, Dentura MED, Toxaprevent Skin zalf 50ml

Heel goed product

Dit product leren kennen via dokter. Goeie ondersteuning voor mijn darmen

Hele goede ervaring

Zeer snelle verzending. En de aqualine bevalt ons zeer goed.

Geweldig duidelijk bedrijf

Duidelijke info en geweldige producten

• Betrouwbaarheid
  • Product: Toxaprevent MEDI PURE, Toxaprevent MEDI PLUS, Toxaprevent Halistop, Toxaprevent Skin Powder 18 g.

Snel, plezierig, beter is niet nodig.

Snel, plezierig, beter is niet nodig.

• Product: N.v.t.

Hele duidelijke en brede informatie op de site.

Na veel informatie op de site, gemakkelijk besteld. De volgende dag keurig verpakt met duidelijke gebruiksaanwijziging in huis. Na gemakkelijke installlatie dezelfde dag al in gebruik.

• Product: N.v.t.

Snel binnen, goede kwaliteit, goede service

Binnen 3 dagen had ik de watertank binnen. De instructies waren duidelijk. Ik had nog extra onderdelen besteld. Maar werd de dag na bestelling gebeld door het bedrijf om te vertellen dat de onderdelen later verstuurd zouden worden vanwege de drukte. Ik vond dit heel netjes. En het water is heerlijk! Aanrader dus!

• Product: Aqualine 12 ltr glazen waterfilter

Topservice

Eindelijk een goed produkt gevonden voor het verwijderen van alle vervuilingen. Geen nevenwerkingen ervan. Volgende bestelling komt nog !

Tevreden

Uitslag na 3 dagen verdwenen

• Product: Toxaprevent MEDI PLUS

Snelle levering goede kwaliteit

Op de website staat duidelijke informatie over het product. Ben erg tevreden over het product Ik had in de avond mijn bestelling gedaan. En de volgende dag was het al geleverd. In 1 woord TOP!

• Product: Aqualine 5 ltr glazen waterfilter

Ik moet er nog aan beginnen

nog geen ervaring komt nog

• Product: Toxaprevent MEDI PURE, Toxaprevent MEDI PLUS

Uitstekend.

Snelle levering, uitstekende producten, overzichtelijke website.

Super klantenservice

Opvolging van een probleem bij levering was ongeëvenaard, de Belgen kunnen hier iets van leren!

Duidelijke website en Snelle levering

Zie aanhef

Helemaal top!

Producten waren snel geleverd en naar verwachting... Dus zéker voor herhaling vatbaar om hier weer te bestellen!!

• Product: N.v.t.

Snelle levering, keurig met handtekening. Zeoliet doet wat ie moet doen. Voel me prima!

alles naar wens

goede producten en goede marktprijzen

• Product: Aqualine 12 ltr glazen waterfilter

Tevreden

Snel geleverd en bestelling naar tevredenheid!

Goede producten voldoet aan verwachting snelle levering altijd alles conpleet

Goede producten voldoet aan verwachting snelle levering altijd alles conpleet

• Product: Toxaprevent Halistop

het werkt geweldig en super snelle service

Mijn moeder op leeftijd heeft al jaren last van haar slokdarm waarvoor ze ook bij artsen om hulp heeft gevraagd. Nu bij gebruik van Zeo TOXAPrevent plus geen last meer. Zelf gebruik ik Taxa prevent pure voor mijn darmen. Geen chemische producten meer maar zeoliet.

• Betrouwbaarheid
  • Product: Toxaprevent MEDI PURE, Toxaprevent MEDI PLUS, Oximun Curcuma 120 capsules

Goed, binnen een paar dagen alles geregeld

De service is goed! Maar ik zou aanraden de watercontainer van glas te maken en niet van plastic.

Lireweg 13

7051 HW Varsseveld

Over ZeoDetox bv

ZeoDetox is een webshop waar u 24/7 terecht kunt voor breed scala aan diverse producten ten behoeve van uw persoonlijke gezondheid. In onze huidige moderne maatschappij wordt ons lichaam dagelijks blootgesteld aan gifstoffen, zware metalen en schadelijke straling zonder dat we dat zelf in de gaten hebben (o.a. uitlaatgassen, luchtvervuiling, smog, fijnstof, zure regen, chemische bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, conserveringsmiddelen, chemische geur- , kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen, alcohol, gifstoffen in tabak, geneesmiddelen, cosmetica, chemicaliën in verf en plastics, zware metalen in de lucht, bodem en water).