Na slechts 1 week moeilijk om dit product reeds ten volle te analyseren, maar ik geloof in de producten van Zeodetox. Blij dat dit op mijn weg is gekomen. Nog andere producten zullen volgen want voor herstel van de darmen wil ik colostrum in combinatie met zeoliet.
snelle levering en goed product
Ik beveel dit product aan in ieder huishouden.
Ik ben tevreden
Ik heb Toxaprevent 1 maand intensieve kuur combipakket besteld en dan 2 keer. Ik zag achteraf dat ik het 1 keer had ontvangen. Na fijne communicatie gelijk de rest van de bestelling mogen ontvangen! Zeer betrouwbaar!
Geachte mevrouw Selma, Hartelijk dank voor uw mail, zoals wij u afgelopen zaterdagavond al hebben laten weten, is er een foutje geslopen in ons magazijn waarvoor onze oprechte excuses. Wij hebben inmiddels de ontbrekende zending naar u verzonden en hopen dat het hiermee opgelost is. Heeft u nog vragen schroom dan niet contact met ons op te nemen, en wij zullen er alles aan doen om u naar tevredenheid te beantwoorden. Nogmaals onze excuses voor het misverstand. Het team van ZeoDetox.BV
Originele beoordeling
Ik heb Toxaprevent 1 maand intensieve kuur combipakket besteld en dan 2 keer. Ik zie nu pas dat ik deze maar 1 keer ontvangen.
Snelle levering en goed product!
ok
Ongekend goede effecten op lichaam en geest!!
Onlangs een Zeolietkuur en Aqualine (waterfilter om metalen uit water te filteren etc.) gekocht en daar had ik een aantal vragen over. Ik belde met het bedrijf en kreeg de eigenaar aan de lijn. Hij nam uitgebreid de moeite om mijn vragen te beantwoorden. Na een dag had ik mijn bestelling in huis. We zijn er heel erg blij mee.
Al jaren tevreden
Elke bestelling ontvang ik snel. Producten zelf zijn goed. Een milieuvriendelijkere verpakking zou van de 9,5 een 10 maken.
Uitstekende service en goede nazorg. Producten kreeg ik de volgende dag al in huis.
Duidelijke website, goed bereikbare klantenservice, goed product.
Nette snelle goede afhandeling Volgende bestelling weer
Bij een aandoening .die deze tijd veel voorkomt .is het proberen waard zeoliet in combinatie met gezonde voeding te nemen.zowel man als vrouw. Ook voor preventie voor een gezond lichaam.
A
Zoals beloofd
professioneel en correct
Netjes en vlot bezorgd. Keurige beschrijving van het artikel.
Veel duidelijke uitleg gehad en producten de volledige dag in huis
Vandaag besteld morgen in huis. Uitstekend.
Mijn bestelling was binnen een uur verwerkt en verzonden. De volgende ochtend stond de postbode al voor de deur met mijn pakket. Daarnaast zat er ook veel informatie bij en was het product overduidelijk met zorg ingepakt. Het product zelf is ook top! Ik ben er erg blij mee en heb het meteen doorgegeven aan vrienden die het product inmiddels ook hebben besteld.
De info aan de telefoon was heel goed. Mij werd aanbevolen om de poeder en de pillen om en om te gebruiken. Heb dus beide besteld. Het was de volgende dag al in huis! Echt heel snel. Met goede uitleg. Voordeel poeder: alleen s ochtends innemen. Nadeel: mn lijf had duidelijk tijd nodig om t te verwerken. Voordeel pillen: geen last. Nadeel: je moet er 3x per dag op tijd aan denken. Om en om was dus een goed advies. 1e week was ik heel moe. Daarna ging t beter. Ik merk na 4 weken nog geen verbeteringen. Echter: nu ik in mn pauze week zit voel ik me opeens beter. Blijkbaar kost t mijn lijf dus erg veel energie. Ik ben benieuwd hoe de 2e maand gaat verlopen. En of ik dan verschil ga merken, of dat mijn lichaam nog meer tijd nodig heeft om te ontgiften. Vandaar de titel: lange termijn.
Vriendelijke, vlotte service. Product zeer snel in huis. Nog getwijfeld of het wel voor ons goed zou zijn maar dat is het zeker. Het kraantjeswater is nu super lekker! Van osmosewater naar bronwater. :-)
Lireweg 13
7051 HW Varsseveld
ZeoDetox is een webshop waar u 24/7 terecht kunt voor breed scala aan diverse producten ten behoeve van uw persoonlijke gezondheid. In onze huidige moderne maatschappij wordt ons lichaam dagelijks blootgesteld aan gifstoffen, zware metalen en schadelijke straling zonder dat we dat zelf in de gaten hebben (o.a. uitlaatgassen, luchtvervuiling, smog, fijnstof, zure regen, chemische bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, conserveringsmiddelen, chemische geur- , kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen, alcohol, gifstoffen in tabak, geneesmiddelen, cosmetica, chemicaliƫn in verf en plastics, zware metalen in de lucht, bodem en water).