Fijne communicatie en snelle levering.
Ben heel gevoelig voor supplementen maar deze kan ik goed verdragen.
zie boven
Dit is de eerste keer, zeer tot tevredenheid. Op de volgende vragen heb ik een gemiddeld antwoord gegeven, want het moet zich nog bewijzen.
Hele snelle service, ook in corona-tijd!
Alles OK, geen opmerkingen
Goede service, prachtig apparaat
Goede ervaring met zowel de producten als de service! Ik merk echt wel een verbetering tijdens het gebruik van de producten. Dit is nu de 2e keer dat ik het gebruik en bevalt mij tot nu toe goed.
Werd vriendelijk en begripvol te woord gestaan. Kreeg goed advies. Ook prima gebruiksaanwijzing bijgesloten, verpakking zag er goed verzorgd uit. Moet nog even afwachten wat de uitwerking is van het produkt.
Alles verliep makkelijk en snel
Zijn geweldige producten! Snelle levering en fijn dat er een uitgebreid schrijven bijgeleverd wordt.
Fijne producten en hele goeie service!
Goede service, zorgvuldige, vriendelijke en duidelijke communicatie.
Volgende dag al geleverd Keurige info in plastiek mapje Zeer tevreden
Voor de eerste keer besteld in de middag en de volgende dag al in huis en prima verpakt.
bedankt voor de snelle levering
Ik heb hele goede ervaring met dit bedrijf de zending is altijd op tijd en het bestelde artikel wordt altijd goed voorzien van de benodigde informatie
Heel snelle levering. Zeer goede verpakking. Duidelijke handleiding. Het lijkt me een super product
Top service en goed kwaliteit
Binnen 24uur geleverd, duidelijke instructies om te installeren. Fraaie vormgeving en makkelijk in gebruik.
De wond van mijn moeder genas lange tijd niet. Deze zalm hiel eindelijk en de wond van de moeder genas. Ik denk dat het probleem was dat er een hoge concentratie kwik was, en de zalm dit kwik te verwijderen , dus de wond genas
Gekend product. Snelle en correcte levering
capsules zijn makkelijk in te nemen.
Goed te bereiken bedrijf, snelle en zeer nette ver- en bezorging van pakket. De producten zijn hygiënisch en praktisch verpakt en dat geldt ook voor de 'porties' zeoliet en de capsules. Product is makkelijk te gebruiken en er werd extra informatie bij geleverd. Het bedrijf was makkelijk telefonisch en per mail bereikbaar en ik werd vriendelijk geholpen. Duidelijke informatie op de website. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Lireweg 13
7051 HW Varsseveld
ZeoDetox is een webshop waar u 24/7 terecht kunt voor breed scala aan diverse producten ten behoeve van uw persoonlijke gezondheid. In onze huidige moderne maatschappij wordt ons lichaam dagelijks blootgesteld aan gifstoffen, zware metalen en schadelijke straling zonder dat we dat zelf in de gaten hebben (o.a. uitlaatgassen, luchtvervuiling, smog, fijnstof, zure regen, chemische bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, conserveringsmiddelen, chemische geur- , kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen, alcohol, gifstoffen in tabak, geneesmiddelen, cosmetica, chemicaliën in verf en plastics, zware metalen in de lucht, bodem en water).