hele goede ervaringen zowel met de firma als met de producten
Ik heb een maand een detox kuur gedaan en dit heeft mijn darmwerking weer normaal gekregen. Mijn nagels zijn niet meer zo breekbaar en gehele gezondheid is beter. Ik zou het daarbij laten maar ik kies ervoor om preventief Zeodetox te blijven gebruiken om mijn lichaam te beschermen.
Goede producten, snelle levering, met goede bijhorende documentatie
in het verleden heeft zeoliet mij goed geholpen. ben nu bezig en resultaat moet nog blijken.
goed kwaliteit - goede uitleg op de site
Uitmuntende service
Zie hierboven
Het water proeft lekker zacht en je merkt dat het ook echt zuiver is.
Geen vermelding gehad wanneer pakket bezordg zou worden, dus was ik niet thuis
Voel me uitstekend met jullie producten
Ik ben zeer tevreden over de service en de vlugge bediening
Na al de jaren van gebruik nog altijd top fit.
- Aanbod van kwalitatief hoogstaande producten - De aankoop van een waterfilter was beslist een goeie keuze: 1. Lekker & gezond water met ideale ph-waarden. 2. Geen plastic-afval meer. 3. Geen gezeul meer met zware verpakkingen bij het winkelen. Zéér aan te bevelen! - Correcte en vlotte afhandeling & levering. - Perfecte service na verkoop. - Betrouwbare partner over de hele lijn.
Dit bedrijf geeft uitstekende service als je vragen hebt staan ze je telefonisch te woord pakket wordt ook snel verzonden en er zit altijd een informatieve folder over het product dat ze aanbieden
De bestelling werd snel en correct geleverd, netjes verpakt. Ik moet het product nog gaan gebruiken dus kan dat nog niet beoordelen.
Zacht van smaak en mijn tanden voelen schoon glad. Gewone tandpasta heeft altijd een scherpe schoonmaakmiddel smaak. Goed dat ik jullie site gevonden heb.
Toppie
Ik gebruik het nu een paar dagen en voor mijn gevoel helpt het mijn lichaam te zuiveren .
Voor het ontgiften van het spijsverteringskanaal en het ontlasten van de lever en de nieren.
Snelle service, netjes afgewerkt zelfs met een degelijke bijsluiter.
Mijn huid lijkt zienderogen op te knappen door het gebruik van dit product. Jarenlang hardnekkig eczeem.
Hans denkt echt mee met zijn klant .en zuivere producten
pakt de melding snel op en lost de vraag ook goed op. Een en al lof. Dit bedrijf staat achter z'n producten. Geeft goed advies.
Lireweg 13
7051 HW Varsseveld
ZeoDetox is een webshop waar u 24/7 terecht kunt voor breed scala aan diverse producten ten behoeve van uw persoonlijke gezondheid. In onze huidige moderne maatschappij wordt ons lichaam dagelijks blootgesteld aan gifstoffen, zware metalen en schadelijke straling zonder dat we dat zelf in de gaten hebben (o.a. uitlaatgassen, luchtvervuiling, smog, fijnstof, zure regen, chemische bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, conserveringsmiddelen, chemische geur- , kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen, alcohol, gifstoffen in tabak, geneesmiddelen, cosmetica, chemicaliën in verf en plastics, zware metalen in de lucht, bodem en water).