Super service!

Snel, netjes, goede informatie.

Correcte en snelle levering, met als extra een mooi cadeautje.

Super mooi ingepakt en vrij snel geleverd.

Snelle en nette levering

Na kort telefoongesprek besloten om mij Garmin Epix pro te bestellen. Ben netjes te woord gestaan en kreeg antwoord op mijn vragen. Daarnaast zat er nog een klein cadeautje bij mijn bestelling en dat wordt zeer zeker gewaardeerd.

Super!!

Zeer snelle levering.

Mijn bestelling is overeenkomstig de bestelling correct en op de afgesproken tijd afgehandeld

Ik zou zo weer een ander product bij deze zaak bestellen indien ik dit nodig zou hebben.

Snelle reactie

Artikel naar verwachting. Snelle reactie van Veerman

Ik kwam een mooie aanbieding tegen op de site van veerman juwelen. En de volgende dag is deze netjes bezorgd. En het is een kleinigheidje ; leuk dat er een handgeschreven kaart bij zat met een bedankje van de juwelier.

Een goede service en vlotte verzending!

Ik deed een bestelling en kreeg spoedig de mail dat de bestelling aan postnl was meegegeven. De volgende dag ontving ik mijn bestelling met een persoonlijke brief om de service compleet te maken!

Vlotte en nette afhandeling

Duidelijke website, snelle levering conform bevestiging met een verrassende & vriendelijke persoonlijke touch!

Snelle service en mooi ingepakt

Een snelle verzending, mooi ingepakt. Leuke handgeschreven kaart met een extra kadootje. Top!!

Very good service.

Goede prijs snelle service en persoonlijk tintje

Ik ben tevreden

Uitstekende en snelle levering

Fijne ervaring met mijn bestelling die razendsnel geleverd werd

Geweldige service

Ring besteld, netjes verpakt, snel geleverd met leuke attentie

Zeer snelle en correcte levering.

Horloge binnen een werkdag geleverd, de band is aanpepast aan mijn polsdikte. Als attentie een handgeschreven kaart en een doosje heerlijke bonbons gekregen. Helemaal top!

Nog geen ervaring met Veerman

Jammer dat PostNL steeds de bestelling uitsteld. nu nog steeds niet geleverd.

Gelijk contact gehad met verkoper voor vraag. Netjes antwoord gehad.

Hele nette en snelle verzending. Erg goede service en ik ben blij dat ik hier mijn bestelling heb gedaan!

Prima levering in mooie verpakking

Heel snel verstuurd en feestelijk ingepakt met een bedankkaartje

Ik ben erg blij verrast. Naast het feit dat ik nergens anders mijn bestelde armband goedkoper vond, kreeg ik er ook nog een extra presentje bij plus een vriendelijk kaartje in een handschrift waar ik jaloers op ben. Heel attent. Het armbandje was ook nog eens feestelijk verpakt. Ik schrijf niet snel recensies, daar ben ik te lui voor maar nu vond ik dat ik iets moest laten weten.

Goede levering, veilig en persoonlijk

Leuk presentje bij horloge én een persoonlijke kaart. Tip: op website staat “vandaag voor 17:00u besteld, eerstvolgende werkdag in huis”. Beter is te vermelden: eerstvolgende werkdag verzonden (ik bestelde op zaterdag, verzending was maandag). Komt bij dat Post NL ook vertraging had. Doet overigens niets af aan prima service.

Heel snel en netjes geleverd

Goede service en top prijs !

Garmin Epix besteld, helaas niet gelijk volgende dag in huis vanwege de drukte bij PostNL maar netjes via een andere service snel ontvangen. Goede service en laagste prijs ! Top.

Lindenlaan 28

1271BA Huizen