Uitmuntend!

Een tien met een Griffel! Ik wist exact welk horloge ik nodig had voor de uitbreiding van mijn collectie. Even google raadplegen en ik kwam uit bij Veerman Juwelen in Huizen. Dit was niet zo 123 naast de deur, maar toen ik belde en heel vriendelijk werd geholpen en het horloge voor mij werd gereserveerd was dit voor mij het warme bad om een een uurtje voor te rijden. Vandaag aangekomen in de winkel wist het personeel direct bij een half woord welke horloge het betrof en konden we plaatsnemen. De kennis en ervaring en de uitleg die we kregen was uitmuntend alles wat je wil weten en meer! Ook al wist ik al behoorlijk wat informatie over het betreffende horloge, vandaag heb ik me mogen verrijken met nog meer kennis, een fantastische ervaring die ik niet had willen missen. Super bedankt voor de service en het mooie cadeau dat ik heb mogen krijgen. Terugkomst gegarandeerd!

De contacten met Veerman waren zeer plezierig en correct van hun kant.

Goed contact, fijn meegedacht en zeer tevreden

Doordat ik in het buitenland aan het werk was, had ik het verzoek om mijn bestelling later te verzenden. Dit was geen enkel probleem en de communicatie was erg prettig. Kortom, zeer tevreden!

Heel leuk dat er nog een attentie bij de bestelling zat.

Verrassend goede ervaring

Veerman juwelen wist mij blij te verrassen met een extra leuk cadeau en een handgeschreven persoonlijke kaart bij het uitpakken van mijn bestelling. Ook de meldingen op de mail (bestel-, betaal- en verzendbevestiging) was prima. Een bedrijf met aandacht voor de klant. TOP!!

Prima afhandeling van de bestelling. Ook prima reactie op vragen.

Snel, behulpzaam, vriendelijk en efficiënt

Na een servicegevalletje met een exclusief Garmin watch die ik elders had gekocht, nam Floris het initiatief, om de korte lijntjes die hij heeft met Garmin op zich te nemen. Het klokje dat ik vervolgens online bij hem heb gekocht werd snel en veilig verpakt thuisbezorgt. Nu geniet ik weer van een prachtig juweel. Mocht er iets mis gaan in de toekomst weet ik dat ik op Veerman kan vertrouwen.

Snel bezorgd en mooi ingepakt.

Goed assortiment en snelle verzending

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Snelle levering en vriendelijke service. Ik woon in Zwitserland en zelfs dat was geen probleem

Snelle levering en vriendelijke service. Ik woon in Zwitserland en zelf

Heel erg fijn.

Heel fijn meegedacht om van een versleten armband twee mooie ringen te laten maken voor mijn dochter en mijzelf en ook nog drie hangertjes voor oorbellen en ketting. Resultaat is prachtig, wij zijn er erg blij mee.

Super snelle levering met een leuke persoonlijke notitie erbij!

snel geleverd, mooi product

Goede, snelle levering. Product was precies zoals op de foto.

Zeer goede ervaring.

Ik heb een prachtige vintage Maurice Lacroix aangeschaft bij de firma Veerman. Ik ben zeer goed via e-mail te woord gestaan door Floris Veerman en heb het contact als zeer prettig ervaren. Het horloge kwam goed verpakt en in een prachtige Maurice Lacroix doos aan!

Super geholpen. Top zaak

Snelle levering met persoonlijke touch

Na bestelling snel bevestiting en levering van mijn horloge. Gratis optie tot cadeauverpakking en het horloge arriveerde zeer fraai ingepakt. Sowieso deugdelijke omdoos met genoeg luchtkussentjes om beschadiging te voorkomen. Handgeschreven kaart met persoonlijk bericht vanuit de juwelier erbij. Topservice.

Uitstekende ervaring!

Mijn online bestelling is heel secuur en snel bij ons bezorgd. Mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij.

Prima, een halve ster in mindering gebracht vanwege incorrecte verzendtijd op de website.

De 'voor 17 uur besteld, volgende werkdag bezorgd' melding op de website wordt ook op zaterdagen weergegeven. In geval van een bestelling op een zaterdag zal verzending echter pas op de volgende werkdag plaatsvinden.

Duidelijke communicatie zowel telefonisch als per mail.

Alles ging perfect!

Alles ging perfect!

Zeer tevreden!

Was op zoek naar een Bron armband waarbij ik snel naar de Veerman website werd verwezen. Goede website met mooie en duidelijke foto’s van de juwelen, mooie keuze. Snelle levering en snelle service toen bleek dat de tracking link niet functioneerde. En vooral.. héél tevreden met de mooie armband!

Snelle levering!

Binnen twee werkdagen had ik mij. Horloge om mijn pols.

Geweldige service!

Snel geleverd, correct verpakt, leuke actie

Heel goed volgens afspraak geleverd.

In 1 dag geleverd

Smart watch besteld om 16:50 op een dag dat de winkel gesloten was. "Voor 17 uur besteld is de volgende dag in huis'. Ik dacht dat zal wel een dag later worden want vandaag zijn ze dicht en het is al bijna vijf uur. Nee hoor, gewoon dag erna bezorgd. Vriendelijk briefje en kadootje erbij, helemaal top!

Lindenlaan 28

1271BA Huizen