Uitstekend!
Als heel plezierig ervaren. Normaal gesproken zou ik een horloge nooit of te nimmer online bestellen. Ik heb een horlogetik mag ik wel stellen en voor mij is een horloge een sierraad of zelfs kledingstuk. Normaal gesproken zou ik een horloge ten alle tijde eerst passen, alvorens ik deze aan zou schaffen, maar nu heb de gok maar eens genomen.
Overigens, Ik kan het merk dat ik heb besteld van harte aanraden. Ik heb een horloge besteld van het merk Zeppelin en ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast! Ik heb gekozen voor de 100th year aniversary met stalen band en blauwe wijzerplaat, een heerlijke "dresser".
Merendeel van mijn horloges zijn automaten, waar dit "slechts" een quartz is, but the looks make up for it, klasse.
Ik ben netjes gebeld door Veerman Huizen dat het horloge was gearriveerd en hebben mijn polsmaat gevraagd om het horloge af te stellen op mijn pols. Het horloge was ruim op tijd aanwezig (nog voor kerstavond, wat ook mijn opzet was) en waanzinnig mooi ingepakt, echt chapeau!
Vervolgens bleek dat ik per abuis een verkeerde polsmaat door had gegeven, maar ik kon dezelfde dag (De Dinsdag na de Kerstdagen) gelijk langs komen om het horloge alsnog goed af te laten stellen. Goede service en vriendelijk geholpen.
Gewoon een hele goede en positieve ervaring dus, thumbs up!