Goede service en levering. Heel tevreden

Snelle levering en goede service

Wat ze zeggen doen ze ook top.

Besteld en de volgende dag geleverd. Dat noem ik goede service.

Perfecte service en levering

Voortreffelijke site voor juwelen

Buddha to Buddha armband besteld via de site van Veerman, scherp geprijsd t.o.v. andere aanbieders. Netjes verpakt met persoonlijke boodschap en snel ontvangen samen met een gratis zilverdoek.

Goede prijs, goede service en handgeschreven kaart die persoonlijk geschreven was.

Deskundig geholpen.

Mooie winkel met veel keus. Fijn om langs te kunnen komen en er dan nog even over te mogen nadenken terwijl je keuze voor je opzij gelegd wordt. Naderhand via website besteld en bestelling wordt op de dag van keuze geleverd. Prima service!

Prima service van Veerman en prettig contact. Keurig op tijd verzonden en goede communicatie. Alleen de service van Post.nl liet zwaar te wensen over

Via de webshop besteld

Via de webshop een bestelling gedaan. Mooie duidelijke en overzichtelijke site. Kwam netjes op tijd aan in een goede stevige verpakking. Mijn complimenten. Ik had alleen graag ook de keuze afterpay gehad. Maar dat is persoonlijk.

Top mijn ring super leuk ingepakt

Mijn bestelling was meteen de volgende dag geleverd. En was meteen een heel leuk cadeautje. Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen

Hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Via de webshop besteld. Het bestelproces verliep uitstekend. Ik had nog een aanvullend verzoek, waar persoonlijk op werd gereageerd. Het contact verliep erg prettig en er werd goed ingespeeld op mijn verzoek. Kortom; een winkel waar klanttevredenheid nog echt centraal staat!

Alles netjes ingepakt en volgende dag geleverd.

Alles correct geregeld

Snelle verzending en goede prijzen.

Zeer goede en snelle service

Armband B2B besteld. Binnen twee dagen binnen. Wilde een bredere, dus omruiling. Heb even gebeld en kreeg een vriendelijke heer aan de bel. Was geen probleem en binnen een aantal dagen de andere in huis. Super geregeld. Aan te raden!

zeer goede service tav retourneren wanneer je niet helemaal tevreden bent.

fijn bij een webshop!

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen. Komen er zeker terug

Vriendelijk en goede service

Komen afspraken na en houden je goed op de hoogte van de snelle levering

Goed en goede service

Vriendelijke klantendienst

goede service

goed geholpen, ook telefonisch. Horloge besteld, moest band op maat gemaakt worden. duurde iets langer kwa bezorging. maar 1 week later had ik het binnen. netjes verpakt en blij met het horloge

Prima webshop, maar aparte klantenservice

Ik had een mooie armband besteld en zag dat je een luxe cadeau kreeg bij een aankoop van meer dan €300. Helaas zat er geen luxe cadeau bij mijn bestelling dus ik vroeg netjes per mail of het klopte dat ik geen cadeau had ontvangen. Zoals al eerder vermeld in de reviews kreeg ik een wat onvriendelijke reactie dat mijn armband in de aanbieding zou zijn geweest. Dit was op de website nergens terug te vinden dus hier heb ik vervolgens een screenshot van gestuurd. Vervolgens passen ze, heel flauw, de website snel aan en wordt je daarna compleet genegeerd. Toch nog 2,5 ster aangezien het enorm positief begon maar door zo’n reactie heb ik toch een nare nasmaak aan mijn aankoop overgehouden. Ik zal hier dus niet zo snel meer een aankoop doen.

Goede ervaring

Ze hebben mij het bestelde artikel op tijd toegestuurd. Het geschenkpakket was erg leuk en er zat ook nog een klein cadeautje bij. Geweldig bedrijf, ik ga hier zeker weer mee samenwerken.

Snel

Snel en juist afgeleverd.

Fantastisch.

Supper snelle levering. Leuk ingepakt en een bedankje erbij. Helemaal Top!

Topservice en vriendelijk

Vriendelijk en topservice van webshop. Doen wat ze beloven. Mooie kwalitatieve gouden hanger. Helemaal tevreden!

Besteld en snel geleverd

Veel keuze en makkelijk te bestellen.

Lindenlaan 28

1271BA Huizen